Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Brave girl, postarea de pe forumul repectiv m-am uitat acu si este din 24 dec 2005, deci presupun ca nu s-au schimbat datele.
Oricum si trebuie sa schimb permisul ca l-am pierdut dar pe mine ma descurajeaza complet toata tevatura asta.
De fisa medicala stiu sigur ca se face la Policlinica Ratb (langa spitalul Colentina pe strada Dr. Grozovici),eu o am acolo pe doctorita mea de familie si din cate am inteles costa in jur de 1 mil fisa (sau asa costa in noiembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc mult pt raspunsuri...Eu ma gandeam ca nu mai imi trebuie fisa medicala pt ca permisul inca nu are un an si stiam ca fisa medicala e valabila un an...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Eu ma gandeam ca nu mai imi trebuie fisa medicala pt ca permisul inca nu are un an si stiam ca fisa medicala e valabila un an...

Cine stie...s-or gandi ca daca ne maritam intre timp...ne si tzacanim...de la schimBarea numelui ...si..ca sa fie ei siguri....in Ro...orice-i posibil......vezi BUVINIETA

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Corina uite ca am scotocit dupa informatii:

www.politiaromana.ro/acte_necesare.htm" target="_blank">Acte necesare (site politie)
www.prefecturabucuresti.ro/eKontentPrefecturaFiles/home/activitatile_prefecturii/permise_si_inmatriculari_auto/permise_si_inmatriculari_auto/index.html#3" target="_blank">Acte necesare (site prefectura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allynnutza_a spune:

Salut fetele
Stie careva cam cat costa o rochie de la Pronovias, ca au nste modele super tari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dido iubita nu am primit nimic. Nici PM, nici mail. So..incearca sa mai trimiti un pm, pls!
Alina am auzit ca s-a deschis o reprezentanta Pronovias undeva pe o straduta langa mag. Victoria. Poti sa incerci sa mergi acolo..si vezi si cat costa!
In alta ordine de idei..la voi cum se vad paginile? Ca la mine is tare labartate!
Hai pupici
P.S. Nu facem si noi o listuta cu cine vine la intalnire??? Io vin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

In primul rand,sal'tare fetili mele! Ieri am fost atat de ocupata incat nu am putut sa postez nimic. Nu ca as fi putut, ca am incercat odata si nu mi-a mers. In fine, scriu parca sunt beata...
In al doilea rand, la mine se vede pagina labartata...si ma chinui sa vad ce ati postat...
In al trelea rand, eu am vazut in vitrina o rochie de la Pronovias si mi-a taiat respratia, da' sincer nu am avut curaj sa intru si sa intreb cat costa..Da' si eu as fi tare curioasa....
Va pup.
A! mi-am adus aminte! Fetele care ne intanim duminica, dati-mi si mie pe PM un nr. de mobil sa va sun si eu , ca eu intarzii si cred ca ajung pe la 4 ...Va rog mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ralucah-multumesc mult...Dar sterge , te rog, link-ul ala lung pt ca s-au plans fetele ca s-au labartat paginile...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pagina s-a labartat de la linkul dat de ralucah
iar intalnirea de duminica, din rond la pta alba iulia, banca transilvania, ora 14....
andreea_trend, dya, elara(?), kateryna, niccostea, plici_plici, Rallu(?), ralu_trancu, Raza de Soare(?), Rexanne(dupa 4), SunSmile, BraveGirl, krelia, ...si..nu mai stiu...
daca ne strangem toate...ori ne dau aia masa speciala..ori mergem in alta parte...ca nu stiu daca incapem la o masa de-a lor

PS...sa va anunt din timp...subsemnata poarta okelari [(]..asa ca..o sa fiu si mai cu okii pe voi, ca vorba aia...am 4! (sa nu va speriati - e ca nu va asteptati la faza asta )

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Vreau....vreau...vreau si eu la miresici...9 septembrie....La Templu
Biserica inca nu am gasit (de fapt, nici nu am inceput sa cautam), abia am gasit restaurant dupa multe,multe chinuri...
Pupici la miresici

Mergi la inceput