Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 21
ralucah spune:
Brave girl, postarea de pe forumul repectiv m-am uitat acu si este din 24 dec 2005, deci presupun ca nu s-au schimbat datele.
Oricum si trebuie sa schimb permisul ca l-am pierdut dar pe mine ma descurajeaza complet toata tevatura asta.
De fisa medicala stiu sigur ca se face la Policlinica Ratb (langa spitalul Colentina pe strada Dr. Grozovici),eu o am acolo pe doctorita mea de familie si din cate am inteles costa in jur de 1 mil fisa (sau asa costa in noiembrie)
BraveGirl spune:
Multumesc mult pt raspunsuri...Eu ma gandeam ca nu mai imi trebuie fisa medicala pt ca permisul inca nu are un an si stiam ca fisa medicala e valabila un an...
Corina
Albumul meu
krelia spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Eu ma gandeam ca nu mai imi trebuie fisa medicala pt ca permisul inca nu are un an si stiam ca fisa medicala e valabila un an...
Cine stie...s-or gandi ca daca ne maritam intre timp...ne si tzacanim...de la schimBarea numelui
...si..ca sa fie ei siguri....in Ro...orice-i posibil......vezi BUVINIETA Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralucah spune:
Corina uite ca am scotocit dupa informatii:
www.politiaromana.ro/acte_necesare.htm" target="_blank">Acte necesare (site politie)
www.prefecturabucuresti.ro/eKontentPrefecturaFiles/home/activitatile_prefecturii/permise_si_inmatriculari_auto/permise_si_inmatriculari_auto/index.html#3" target="_blank">Acte necesare (site prefectura)
allynnutza_a spune:
Salut fetele
Stie careva cam cat costa o rochie de la Pronovias, ca au nste modele super tari?
SunSmile spune:
Dido iubita nu am primit nimic. Nici PM, nici mail. So..incearca sa mai trimiti un pm, pls!
Alina am auzit ca s-a deschis o reprezentanta Pronovias undeva pe o straduta langa mag. Victoria. Poti sa incerci sa mergi acolo..si vezi si cat costa!
In alta ordine de idei..la voi cum se vad paginile? Ca la mine is tare labartate!![]()
Hai pupici
P.S. Nu facem si noi o listuta cu cine vine la intalnire??? Io vin....
Rexanne spune:
In primul rand,sal'tare fetili mele! Ieri am fost atat de ocupata incat nu am putut sa postez nimic. Nu ca as fi putut, ca am incercat odata si nu mi-a mers. In fine, scriu parca sunt beata...
In al doilea rand, la mine se vede pagina labartata...si ma chinui sa vad ce ati postat...
In al trelea rand, eu am vazut in vitrina o rochie de la Pronovias si mi-a taiat respratia, da' sincer nu am avut curaj sa intru si sa intreb cat costa..Da' si eu as fi tare curioasa....
Va pup.
A! mi-am adus aminte! Fetele care ne intanim duminica, dati-mi si mie pe PM un nr. de mobil sa va sun si eu , ca eu intarzii si cred ca ajung pe la 4 ...Va rog mult...
BraveGirl spune:
Ralucah-multumesc mult...Dar sterge , te rog, link-ul ala lung pt ca s-au plans fetele ca s-au labartat paginile...

Corina
Albumul meu
krelia spune:
pagina s-a labartat de la linkul dat de ralucah 
iar intalnirea de duminica, din rond la pta alba iulia, banca transilvania, ora 14....
andreea_trend, dya, elara(?), kateryna, niccostea, plici_plici, Rallu(?), ralu_trancu, Raza de Soare(?), Rexanne(dupa 4), SunSmile, BraveGirl, krelia, ...si..nu mai stiu...
daca ne strangem toate...ori ne dau aia masa speciala..ori mergem in alta parte...ca nu stiu daca incapem la o masa de-a lor 
PS...sa va anunt din timp...subsemnata poarta okelari [(]..asa ca..o sa fiu si mai cu okii pe voi, ca vorba aia...am 4!
(sa nu va speriati - e ca nu va asteptati la faza asta
)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ancasilv spune:
Vreau....vreau...vreau si eu la miresici...9 septembrie....La Templu
Biserica inca nu am gasit (de fapt, nici nu am inceput sa cautam), abia am gasit restaurant dupa multe,multe chinuri...
Pupici la miresici