Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 22
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by allynnutza_a
Salut fetele
Stie careva cam cat costa o rochie de la Pronovias, ca au nste modele super tari?
Salutare fetele! Am o groaza de treaba la serv si nu apuc decat sa intru sa citesc ce mai scrieti voi, ...
Allynnutza, la Pronovias am fost si eu acum vreo 2 luni si am plecat aproape plangand de acolo ... am si scris la "Rochii de mireasa" despre vizita mea acolo ... Si ... ca sa-ti raspund la intrebare ... cea mai ieftina rochitza acolo e 1000E . Si sunt, intr-adevar, superbe!!!
Kreliutz, intrebai acum cateva zile de Mr.V Nu l-am vazut ... inca ... pt ca nu am mai fost pe la el pe acasa . A propos, tu ai mai fost pe acolo? Daca da, zi si mie ce mai e nou. Husele alea or fi venit? Dar pozicile mele de pe mail le-ai vazut?
Si ... alta bifa pe lista de pregatiri: am fost la biserica si am stabilit ora. Va fi asa cum am vrut eu ... ora 18. Sunt happyyyyy!!! Si ... ma lasa cu cate perechi de nashi vrea mushkii mei! Ai auzit Olgutta?
Pup la fete cucuiete!
olguttza spune:
quote:
Originally posted by krelia
500.000 taxa + 100.000 aranjament flori + 1.500.000 cor (optional)+ cate 500.000 la preoti (tot optional, anul asta dati de nashul unei miresici de 2005, evident, olgutza)
nu m-ai uitat!
Mai bine spuneai "inmânatzi" , ca sa nu inducem lumea-n eroare. Fara nici o rautate Da' mi-a stat pe limba.
Gagici, va citesc zilnic, cum apuc, pen'ca scrieti ca pentru ultima oara , adica in disperare! Si tot asa va si inmultiti!
Io ma lupt cu somnu, cu foamea si cu greturile. Mai noua mea preocupare e cautatu unei garsoniere, ca vreau neaparat s-o aduc pe mama-n bucuresti anu' asta! Da nu din cauza de bebelush, ci pentru ca sta singura acolo, nu mai are pe nimeni si anii trec....si mi se rupe sufletu.
Avem si noi o nunta in vara asta (si io care speram sa ne sara ), da nu'sh daca n-oi fi in travaliu p-atunci. Deci, sunt sanse sa scapam! Nici asta nu e nici o rautate, da-s multe cheltuieli pentru BB...
Va pup si va pândesc din umbra!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png
krelia spune:
quote:
Originally posted by ancasilv
Vreau....vreau...vreau si eu la miresici...9 septembrie....La Templu
toate astea, se intampla cumva in bucuresti...sau in alt oras?
ah,..si bineinteles...yuuupiiiiii....alta miresicaaaaa!!!!
Bine ai venit!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by ancasilv
Vreau....vreau...vreau si eu la miresici...9 septembrie....La Templu
Biserica inca nu am gasit (de fapt, nici nu am inceput sa cautam), abia am gasit restaurant dupa multe,multe chinuri...
Pupici la miresici
Bine ai venit la
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Kreliutz, intrebai acum cateva zile de Mr.V Nu l-am vazut ... inca ... pt ca nu am mai fost pe la el pe acasa . A propos, tu ai mai fost pe acolo? Daca da, zi si mie ce mai e nou. Husele alea or fi venit? Dar pozicile mele de pe mail le-ai vazut?
hm..n-am mai fost nici eu....ar trebui sa mai trag o fuga..macar sa vad cums tau cu pregatirile, vorba ta...or tzese de zor la husele alea..le-or fi terminat...
pozicile le-am vazut...da' mi-a mers netu'...nu....si n-am putut raspunde la fata...care...btw..e o ditamai fomeie sexoasa ...pe langa un tzanca ca mine.......misto, place ..ia zi, bagi un miting...sau tragi clapa si de data asta?
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
a.cicel spune:
Ce invazie de noi miresici...Bun venit tuturor.
FETELOR...sunt disperata. Zilnic mai trecem pe cineva pe listuta de invitati, si uite asa din listuta, a devenit lista in toata regula. Am ajuns la 220 de persoane. Si iubi inca nu a ajuns la toate birourile. Spun asat pt ca merge intr-un birou sa dea invitatiile si vede pe cineva pe care a uitat sa il treaca pe lista, renunta sa mai dea invitatiile, vine acasa, il trece pe lista, face invitatia si apoi merge sa dea la tot biroul. Si uite asa se inmultesc...Si culmea e ca cei pe care uita sa ii treaca ii confirma din start ca vin la nunta sigur. Pana acum am dat cam jumatate din invitatii si ne-au confirmat 64 de persoane. Dar pe invitatie e trecut ca asteptam confirmarea pana pe 10 februarie.
Iubi a fost la primarie, a luat lista cu toate actele care trebuie sa le facem si din 1 februarie ne apucam si de asta. Eu scap de analizele medicale (adica imi raman niste bani) ca am facut acuma pt sarcina si analizele care trebuie facute pt nunta si sunt valabile 3 luni, iar MRF nu am voie sa fac. Liviu se va plimba singur pe la policlinica.
POZE
BraveGirl spune:
Ralucah-discutia pe care mi-ai trimis-o e de pe forumul sotului...site-ul respectiv e al nostru...de pe urma lui mananc...numai ca eu nu prea intru acolo...spre supararea sotului.
Corina
Albumul meu
ancasilv spune:
Multam fain de primire...sinteti niste bombonici...
Nu mai stiu exact, dar parca mai facea cineva nunta la Templu (scumpilici, daca nu ma insel).Sint curioasa de cost, ca am impresia ca au mai multe preturi...in functie de cum te prezinti,cum esti imbracat, nu stiu...Daca se poate da un raspuns, ar fi super, barem sa stau cu inima impacata... Nu de alta,dar eu oricum aici fac, dar vreau sa stiu daca mai pot sa negociez cu ei...
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Divine girl
hm..n-am mai fost nici eu....ar trebui sa mai trag o fuga..macar sa vad cums tau cu pregatirile, vorba ta...or tzese de zor la husele alea..le-or fi terminat...
pozicile le-am vazut...da' mi-a mers netu'...nu....si n-am putut raspunde la fata...care...btw..e o ditamai fomeie sexoasa ...pe langa un tzanca ca mine.......misto, place ..ia zi, bagi un miting...sau tragi clapa si de data asta?
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Trag clapa si acum pen'ca ... iar plec la munte . De data asta un "vik la munte cu colegii de la serv". Imi pare rau, vreau sa va vad pe toate, dar nu stiam de miting cand am planificat plecarea la munte ... asta e ... vor mai fi mitinguri.
Si ... de acord cu tine cu "ditamai fomeia" ... dar sexoasa???!!! Sa vezi ce sexi sunt carnatzii, toba si sarmalele de la Craciun din jurul taliei, fundului si picioarelor mele ... . Ca m-am ingrasat 6 kg si toate s-au pus numai in zonele mentionate ... si eu care voiam rochie de miresica sexoasa
Pup la fete cucuiete!