Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Anditaquote:
Originally posted by tigrutz
Andita, nu ne zici si noua (adica mie )ce regim tii? poate ma inspir si eu un picut de la tine....
E simplu: o zi carne, una lapte si derivate, una legume fructe. Eu l-am mai "amarat", in sensul ca la carne, e numai carne de pui fiarta, cu foarte putina sare, si al legume fructe, nu oricare, ci alea mai sarace in calorii, fara ulei si sare in salate, etc. Si peeste toate astea, cel putin 2 litri de apa pe zi, pe care ii beau, fetelor, ii beau de parca maine ar seca toate izvoarele din lume. Si asa am vazut azi cu mandrie, in a patra zi de regim , ca stau altfel pantalonii pe mine....
Andita, si eu cam ca si tine!!! Si am observat aceeasi chestie, insa chiar de ieri, din a treia zi... Si crede-ma ca la mine este de unde sa se duca...
Raza, m-am lamurit! Pai eu am fost harnica! Anul trecut pe vremea asta innebuneam pt cununia civila. Si ii luam costum sotului... Anul asta, ne ducem pt costumul de mire...
Acusi facem 1 an (5 martie!). Ce repede a trecut timpul!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
dyadya spune:
Buna fetele, am intrat sa va salut , ca acum plec la munca. Ma deprim cand vad cate rezolvati voi si noi inca batem pasul pe loc. Bine, recunosc, il batem si pentru ca n-avem un ban gramada sa plecam la cumparaturi!Dar, inca mai sunt optimista!
Ralu, zici ca si-a gasit al tau costum in Mall. Intrebare: pantalonii sunt cu pense sau fara? Ca al meu nu poate sa poarte decat fara pense si asta este o problema foarte spinoasa ca nu prea gasim.
Va pup si ne mai auzim.
PS Inteleg ca intalnirea de duminica ramane valabila, da?
BraveGirl spune:
Fetele, aveti careva idee ce acte am nevoie ca sa-mi schimb permisul auto? Ca al meu e inca pe vechiul nume si pe adresa din Constanta...
Corina
Albumul meu
ciciep spune:
quote:
Originally posted by Anditaquote:
Originally posted by tigrutz
Andita, nu ne zici si noua (adica mie )ce regim tii? poate ma inspir si eu un picut de la tine....
E simplu: o zi carne, una lapte si derivate, una legume fructe. Eu l-am mai "amarat", in sensul ca la carne, e numai carne de pui fiarta, cu foarte putina sare, si al legume fructe, nu oricare, ci alea mai sarace in calorii, fara ulei si sare in salate, etc. Si peeste toate astea, cel putin 2 litri de apa pe zi, pe care ii beau, fetelor, ii beau de parca maine ar seca toate izvoarele din lume. Si asa am vazut azi cu mandrie, in a patra zi de regim , ca stau altfel pantalonii pe mine....
Nunta noastra
Poze
Supeeeer Andita! felicitari pentru vointa!! Un regim in genul astuia ma batea gandul sa incerc si eu... tu cate zile o sa-l tii? si, mai ales, cam ce o sa mananci DUPA, ca atunci se pune si mai rau...
Sa dea DD sa slabim si sa aratam BETOn in rochitzici! DUpa aia, conteaza mai putin...
Animagus spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Animagus, la CAsa Iancului 2, pot inchiria si daca am doar 40 de invitati? Te intreb ca tu ai vorbit recent cu cineva de acolo si te rog frumos, daca poti, mai da-mi detalii despre pretul tacamului, cum e cu bautura...etc. Multumesc!
Salutare!
Mai lasa-ma pana sambata, cand cred ca voi bate palma cu ei. Inca nu am stabilit exact cum facem cu meniul si cu bauturile. In principiu la numarul tau (si al nostru e la fel) de invitati trebuie sa iei bautura de la ei, dar asta nu cred ca va reprezenta in final o problema ci dimpotriva. Mai avem un pic de negociat si asupra meniului asa ca inca nu-ti pot spune exact cat ne va costa sau ce va contine, dar promit sa-ti scriu de indata ce avem ceva stabilit si sigur. Oricum vrem sa si mergem acolo sa mancam exact meniul la care ne-am gandit sa vedem si cat de bun si cat de consistent este. Un alt punct de negociere, avand in vedere ca suntem cam putini, este daca vom putea inchide si salonul de jos. Te anunt insa sambata cum stau lucrurile. Tu pe ce data te gandesti sa faci nunta? L-as putea intreba daca are liber in perioada cu pricina.
La vache qui rit
Animagus spune:
quote:
Originally posted by ciciep
Si as vrea neaparat sa ajung la Gradina Icoanei pe care o laudati multi pe aici. Krelia, tu cat ai dat avans acolo? AM inteles ca slujba a ramas 3 milioane, asa e?
Noi am dat luna trecuta avans 50 lei. Preotul ne-a spus ca "anul trecut corul a fost 150 lei. sa vedem anul asta cum so sa fie". Deci probabil corul va costa 200 lei. Despre flori nu stiam ca se platesc separat, noua nu ne-a spus nimic. Bine ca a scris Krelia despre. Si mai dai cat vrei la preoti (probabil nasul), probabil inca 100 lei.
La vache qui rit
krelia spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Fetele, aveti careva idee ce acte am nevoie ca sa-mi schimb permisul auto? Ca al meu e inca pe vechiul nume si pe adresa din Constanta...
pai..sa vedem...
- in primul rand, bolentinu' (care banuiesc ca are adresa din Buc., nu?
- apoi...daca nu esti titulara apartamentului in care stai, declaratie de la propitar ca e de acord sa te ia in spatiu (cred)
- 2 fotografii, pe care ti le face acolo, la Udriste
- Fisa detinatorului completata prin dactilografie, la tantile de acolo, tot de la Udriste. Ai grija ca semnatura sa fie in chenar, cu pix sau cerneala neagra.
- Chitanta CEC , BCR (contravaloare permis)
- Viza medicala (de la policlinica, dispensar medical, medic de familie).
- permisul vechi
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
BraveGirl...pe langa actele pe care ti le spus Krelia...iti mai trebuie multa, multa, multa...rabdare!!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
dido spune:
Pai ti-am trimis un PM in care ai ID meu, care oricum este activat la mine.
Multi pupici
quote:
Originally posted by SunSmile
Dido iubita, scuze! Problema e ca adresa de mail de la profil e facuta special pt aici. Si uit sa o verific. Poti sa-mi trimiti pm? Pls! Si un id de yahu sau un mail unde sa-ti raspund? Scuze inca o data!
Pupici la gagici!
ralucah spune:
Neata la fete, ca unii acu au facut ochi
Brave Girl...iote am gugalit eu si am gasit pe un forum o discutie de permis auto (dau cu copy paste)
"Mi-am schimbat permisul.
Daca vrea careva sa repete figura iata care sunt pasii:
Pentru preschimbarea permisului (expirat, adresa schimbata, deteriorat sau ca asa ai chef???) trebuie depuse urmatoarele acte:
1. Permisul auto + copie xerox;
2. Buletin/Card identitate + copie xerox;
3. Fisa Medicala pt. permis auto Tip A/B;
4. Fisa permis auto, completata la dactilografie;
5. Taxa permis auto 46.5 lei, platita la CEC.
In caz de schimbarea numelui mai trebuie si certificatul de casatorie original si copie xerox.
1. Copia permisului vechi se returneaza drept dovada de circulatie pe perioada emiterii celui nou.
2. Fara comentarii. Nu uitati sa luati inapoi buletinul.
3. Recomandarea mea este sa va duceti intai la policlinica (de preferat langa servici), treceti mai intai pe la secretariat sau pe la informatii sa intrebati cat costa, cum se face: Fisa Medicala, format fata-verso, unele policlinici au un format propriu si nu accepta altceva, dar daca va trebuie o puteti lua (in 2 exemplare), de la dactilografiile de pe Udriste. Nu toate policlinicile/spitalele ofera acest serviciu. Oricum trebuie mers la o policlinica sau spital pentru analize si stampile. Sapte la numar pt. barbati si opt pt. femei (plus rubrica antecedente personale). Prima trebuie facuta serologia sangelui (Wassermann), ca sa mearga mai repede (rezultatele de la serologie le capatati dupa 2-3 zile). Nu trebuie micro. Serologia poate fi facuta si la un laborator diferit sau la medicul de familie, totul este sa va convina raportul timp/pret, pentru ca la clinica nu o sa va reduca nimeni pretul pentru fisa.
Se merge si pe la medicul de familie care pune viza cum ca nu sunteti luat in evidenta pt. boli psihice sau de alta natura care sa ... bla-bla (la rubrica antecedente personale).
La final urmeaza semnarea si stampilarea fisei de catre Seful Policlinicii (pe loc, sau maxim 1 zi).
Pt. Bucuresti lista (este incompleta si va rog pe voi sa o completati) e urmatoarea:
# Policlinica "CFR" GRIVITA
# Centrul medical "VITAN"
# Centrul medical "POVERNEI"
# Centrul medical "PAJURA"
# Centrul medical "REGIE"
# Centrul medical "BATISTEI"
# Centrul medical "RAHOVA"
# C.D.T. "RAHOVA"
# C.D.T. "DOROBANTI"
# C.D.T. "Dr. GROZOVICI" (60 lei)
# Spitalul clinic "COLTEA" (12 Euro la cursul zilei)
# Spitalul "TITAN"
# Centrul de sanatate "R.A.T.B."
# Spitalul clinic "N. MALAXA"
# Societatea civila medicala "POLI MED APACA"
# Rom Med 2000 S.R.L.
# MEDSANA BUCHAREST Medical center SRL
# MEDICOVER ROMBEL S.R.L. (240 lei!!!)
# MEDLIFE (200 lei!!!)
# Institutul National de Medicina AERONAUTICA SI SPATIALA
# Fundatia "Dr. VICTOR BABES" - C.D.T. "VICTOR BABES"
# Policlinica de adulti "SF. IOAN"
Nu se face programare/ bon de ordine sau se scoate fisa (daca aveti) pt. acest lucru. Se intra in fata (cu scuzele de rigoare pentru cei care stau la coada). Se merge (de obicei) la secretariatul policlinicii unde se achita c-valoarea serviciilor. Pretul este intre 50 si 240 lei (la clinicile particulare unde aceasta prestatie nu e acoperita de abonament, daca aveti). La policlinicile de stat pretul este de 50-60 lei, inclusiv serologia. Daca va grabiti si faceti serologia separat va mai costa circa 8 lei, acolo unde o faceti. Dupa plata efectiva si obtinerea tuturor stampilelor (minim 2 zile) fisa ramane pt. parafat de catre seful de clinica (care trebuie sa fie acolo) si puteti avea ghinionul sa vi se spuna sa veniti a doua zi. Unul dintre exemplare (daca vi s-a cerut sa aduceti fisa) sau cotorul fisei (daca fisa este in format propriu policlinicii) ramane la secretariat. O sa primiti chitanta si recomandarea mea e sa o pastrati. Ordinea evenimentelor este un pic diferita dar va descurcati voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Fisa medicala e valabila un an.
4. Se completeaza la dactilografie, e format A4 cartonat. Verificati ca datele completate sunt corecte (nume, prenume, ...). Se semneaza cu pix sau cerneala neagra!
5. Se plateste la orice CEC, unde se prezinta doar cartea de identitate!!!. Asigurati-va, cand o luati de la ghiseul CEC, ca toate datele sunt corecte si ca are stampila!!! Se depune in original.
Dupa care va prezentati la politie: In Bucuresti se merge la Udriste la ghiseele 18 sau 19 (daca nu e multa lume nu merge decat unul).
Programul de lucru. L si V: 9-17; Ma, Mi si J: 9-19; S: 9-14. Va recomand sfarsitul programului Ma, Mi si J. Mie mi-a luat 1-2 min (1 persoana care termina) in jurul orei 18.
Poza se face pe loc (doar te indepartezi 1 metru de ghiseu) si semnatura se da pe o tablita grafica tot la ghiseu.
Ridicarea noului permis se face in termen de 7 zile de la ghiseul 17, cu buletinul/cartea de identitate."
Sper sa fie de folos.
Cip cip - pretul e ok la camera si dj, mai ales daa include si montajul (sper ca pe dvd)
Emilia, acela este un pret corect pt sala Ronda unde trebuie sa ai un nene care se pricepe cu adevarat la sonorizare altfel se aude rau.
Vera - pentru local de 50 pers daca vrei vorbim pe pm, noi avem cateva locatii de acest gen foarte foarte frumusele si ok la bani.
In rest, eu am o lene de nu va inchipuiti....