Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
dido spune:
Buna dimineatza fetele,
Am reusit sa mai bifam si noi dupa lista cameramanul, formatia, am reusit sa obtinem un super pret zic eu...o sa avem doi cantareti, vioara,clarinet,acordeon si dj la un pret de 600 euro.Sper sa iasa bine. Mai avem de cautat un fotograf, ce imi pare rau e ca la Radu de mult este inchisa lista pentru 17 iunie,asa ca a cazut din start varianta cu el, cu toate ca mi-as fi dorit foarte mult...asa ca inca mai suntem in cautari...
In alta ordine de idei...abia astept sa inceapa targurile, as vrea sa reusim sa luam florile pentru invitati, marturiile, poate vad ceva in afara de bomboane, si sa facem si invitatiile...dar binenteles poate gasesc rochita
SunSmile m-ai uitat de tot cu raspunsul contra epilarii definitve...am tot asteptat, asteptat....
Multi pupici la fete
ciciep spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by ciciep
Krelia, tu cat ai dat avans acolo? AM inteles ca slujba a ramas 3 milioane, asa e?
eu am dat 500.000 taxa bisericii
3 milioane....adik....
500.000 taxa + 100.000 aranjament flori + 1.500.000 cor (optional)+ cate 500.000 la preoti (tot optional, anul asta dati de nashul unei miresici de 2005, evident, olgutza)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Sar'na pt precizari.
Auziti, ma gandeam la o kestie mai deunazi: ati observat, suntem deja la capitolul 37 si este de-abia inceputul lui ianuare!! Pai, in ritmul asta, care sigur se va accentua cu cat ne apropiem de ziua cea mare, va dati seama la ce capitol o sa ajungem!! Probabil pe la 200-300 pana la sfarsitul anului 2006!!
San ne fie de bine si la mai mare!!
Va pup
CEcilia
BraveGirl spune:
Multumesc Krelia!
Fetelor, sa va povestesc ce aeriana sunt....ieri m-am dus la loteria nationala pt ca a castigat sora mea la 6din49 si cum aia au program doar pana la 14 s-a gasit sora-mea sa ma trimita pe mine...Aflu eu unde e loteria, il intreb pe al meu sot daca o sa gesesc loc de parcare pe acolo si ma duc ...Ajung eu la Piata Natiunilor Unite, fac stanga pe pod si intru pe stradute in cautarea unui loc de parcare....si caut si caut si in final gasesc in fata unui garaj un loc si ce-mi zic:las masina aici ca oricum dureaza maxim 10 minute.Ma dau jos din masina si incep sa caut cladirea loteriei stiind eu ca trebuie sa vad undeva pe sus sigla cu litere mari, verzi....si imi spun ca am lasat masina cam departe si sa memorez drumul ca uitandu-ma in sus sigur ma ratacesc...si asa memoram eu drapta-stanga, cladire..si-mi suna telefonul si vorbind eu frumos la telefon uit sa mai memorez drumul. Toate bune si frumoase, iau banii, ies din cladire si surpriza:NU-MI GASESC MASINA...evident ca m-am invartit ca o zapacita pe stradutele alea pana cand intr-un final am gasit masina....nu va spun in ce panica eram.Va dati seama cum era sa-mi sun sotul sa-i spun ca am uitat unde am lasat masina....Tare, nu?
Corina
Albumul meu
tigrutz spune:
'Neata fetelor
Emily, nu e un pic cam scump DJ-ul asta pe care l-ati ales? Sa nu te superi, intreb si eu.
Andita, nu ne zici si noua (adica mie )ce regim tii? poate ma inspir si eu un picut de la tine....
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ver@
Monte Carlo"(Cismigiu-despre care vad ca nu e prea laudat)
La "Monte Carlo" nici bine nu am intrat ca nici bine nu am intrebat ca ne-au si zis:"da crede-ti ca mai sunt locuri?" La care eu(de fel mai intzepata)"dar daca vrem duminica?"(pe un ton sarcastic,ca deja ma enervase atitudinea tipului) La care imi raspunde:"a,duminica sunt,dar trebuie sa reveniti ca persoana de contact nu este aici"
...totusi,la ce alt restaurant am putea incerca?Unde sa fie ca pretz rezonabil????
Bine ai venit ! mey, asa-s io, mai... atenta la detalii.. Katerina face nunta acolo, dar, desi stiu ca poate se intristeaza, eu zic ce nu mi-a placut acolo, k am fost la o nunta...
Incercari... pai vezi k a mai intrebat o miresica vreo cateva pagini in spate...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
cri. spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Multumesc Krelia!
Fetelor, sa va povestesc ce aeriana sunt....ieri m-am dus la loteria nationala pt ca a castigat sora mea la 6din49 si cum aia au program doar pana la 14 s-a gasit sora-mea sa ma trimita pe mine...Aflu eu unde e loteria, il intreb pe al meu sot daca o sa gesesc loc de parcare pe acolo si ma duc ...Ajung eu la Piata Natiunilor Unite, fac stanga pe pod si intru pe stradute in cautarea unui loc de parcare....si caut si caut si in final gasesc in fata unui garaj un loc si ce-mi zic:las masina aici ca oricum dureaza maxim 10 minute.Ma dau jos din masina si incep sa caut cladirea loteriei stiid eu ca trebuie sa vad undeva pe sus sigla cu litere mari, verzi....si imi spun ca am lasat masina cam departe si sa memorez drumul ca uitandu-ma in susu sigur ma ratacesc...si asa memoram eu drapta-stanga, cladire..si-mi suna telefonul si vorbind eu frumos la telefon uit sa mai memorez drumul. Toate bune si frumoase, iau banii, ies din cladire si surpriza:NU-MI GASESC MASINA...evident ca m-am invartit ca o zapacita pe stradutele alea pana intr-un final am gasit masina....nu va spun in ce panica eram.Va dati seama cum era sa-mi sun sotul sa-i spun ca am uitat unde am lasat masina....Tare, nu?
Corina
Albumul meu
super tare! te ducea sotu' direct la control
Da sa vezi ce tare e sa te duci la alta masina si sa tragi de usi, sa fortezi yala, sa-i dai suturi ca nu se deschide...etc..si sa-ti dai seama ca nu-i masina ta!!!! Va dati seama daca ma vedea proprietaru' masinii ce-i faceam io la masina, ce ar fi iesit....circ!!!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Eu caut si de munca, interviuri, teste...
Mult noroc !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
'Neata fetelor
Emily, nu e un pic cam scump DJ-ul asta pe care l-ati ales? Sa nu te superi, intreb si eu.
nu este scump avand in vedere ca pentru sala care am ales-o noi este nevoie de sonorizare speciala si avem si sistemul de lumini inclus! ma rog, acum fiecare stie mai bine cat este dispus sa dea pe un dj! noi am vrut sa avem ceva bun si de calitate! parerea mea!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
SunSmile spune:
Dido iubita, scuze! Problema e ca adresa de mail de la profil e facuta special pt aici. Si uit sa o verific. Poti sa-mi trimiti pm? Pls! Si un id de yahu sau un mail unde sa-ti raspund? Scuze inca o data!
Pupici la gagici!
Andita spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Andita, nu ne zici si noua (adica mie )ce regim tii? poate ma inspir si eu un picut de la tine....
E simplu: o zi carne, una lapte si derivate, una legume fructe. Eu l-am mai "amarat", in sensul ca la carne, e numai carne de pui fiarta, cu foarte putina sare, si al legume fructe, nu oricare, ci alea mai sarace in calorii, fara ulei si sare in salate, etc. Si peeste toate astea, cel putin 2 litri de apa pe zi, pe care ii beau, fetelor, ii beau de parca maine ar seca toate izvoarele din lume. Si asa am vazut azi cu mandrie, in a patra zi de regim , ca stau altfel pantalonii pe mine....
Nunta noastra
Poze