Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Kreliut, te papa undeva cu schiul ala ?
nu ma papa...ca sunt varza cu carne la capitolu' asta...din pacate....poate ai mei cupii sa faca "extreme" din astea...ca parintii...sunt paraleli ...io ziceam asa...pentru doritori si doritoare ...mie-mi place zapada...acolo in Austria+Germania....e altfel...nu stiu....
Ah, si apropos de cupluri la nunta....ieri am aflat ca...verisoarei mele (cea mare) i-ar fi placut sa ma cunune.......si io..daca n-am prea mai vorbit cu ea..mama la fel..de unde sa fi stiut treaba asta....?..asta e....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Raza de soare
Kreliut, te papa undeva cu schiul ala ?
nu ma papa...ca sunt varza cu carne la capitolu' asta...din pacate....poate ai mei cupii sa faca "extreme" din astea...ca parintii...sunt paraleli ...[purple]
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
[font=Comic Sans MS]...si eu tot paralela la capitolul asta ...cand am fost mica am avut schiuri dar de 10 ani n-am mai activat...cine stie poate e ca mersul pe bicicleta!!...oricum poate incerc next winter ca acu' nu prea am fonduri pentru echipament!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ver@ spune:
Buna ziuuuuuuua viitoare miresici
Voi fi si eu anul acesta mireasa,inca nu stim data,dar sigur in iunie-iulie.
Buuuuuuuun!
Dar am o mare problema Dupa buget,ne-am "oprit" la restaurantele "Etiquette" si "Monte Carlo"(Cismigiu-despre care vad ca nu e prea laudat)
La "Etiquette" din cauza nr mic de invitatzi(pana in 50) ne-a pus la dispozitzie crama,dar pe mine nu ma incanta.E la demisol,parca e prea "stramta"...Nu stiu ce sa zic,cu toate ca cei de acolo au fost f dragutzi.Probabil dupa cum stitzi,te lasa cu Dj-ul tau,daca o fi sa o facem duminica,ne lasa sa stam pana cand vrem (ca ora),taxa pe "castig" 10%...
La "Monte Carlo" nici bine nu am intrat ca nici bine nu am intrebat ca ne-au si zis:"da crede-ti ca mai sunt locuri?" La care eu(de fel mai intzepata)"dar daca vrem duminica?"(pe un ton sarcastic,ca deja ma enervase atitudinea tipului) La care imi raspunde:"a,duminica sunt,dar trebuie sa reveniti ca persoana de contact nu este aici"
Ne ducem azi.Dar totusi,la ce alt restaurant am putea incerca?Unde sa fie ca pretz rezonabil????
Va rog ajutati-ma si pe mineeeeeeeeee!!!
Va pup.
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
krelia spune:
quote:
Originally posted by ver@
Voi fi si eu anul acesta mireasa,inca nu stim data,dar sigur in iunie-iulie.
Bine ai venit, a 80-a miresica!!!
Te-am trecut pe listutza!!! Cand e sigur totul, data, restaurant, biserica...sa ne spui, sa modific
26 august 2006
BraveGirl spune:
Buna dimineata gagici...
Krelia-vreau si eu pe listuta la nasici.28iulie, la Snagov.
Mersi
Corina
Albumul meu
emilyjeuly spune:
'neata fetili! avem dj, avem dj, avem dj..... aseara am semnat contractul si am dat avansul pt dj! tipul e super! cunoaste sala unde facem noi nunta, stie de ce echipamente avem nevoie (sala este mai dificila decat altele) si cu tot cu el+mixaj+scule+lumini pt sala de 300 persoane ne coasta 450 euroi! pt noi e ok pt ca stim ca tipul este meserias si ne-a zis ceva de genul: voi ma platiti eu fac cum spuneti voi! adica poa' sa vina oricine sa ceara diverse chestii si el mai intai ne atentioneaza pe noi inainte sa schimbe muzica sau altele... super! tipul percepe si mai putin, depinde de marimea salii si de altele! daca cineva e interesat astept PM si va dau nr. lui de telefon!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
ciciep spune:
Saru'mana fetele! M-ati mai linistit cu cameramanul si DJ-ul. Krelia, astea sunt preturile intregi, ca sa zic asa, cameramanul ne este coleg de servici si nu ne ia avans (ura!!), iar Dj-ului o sa ii dam avans 50 euroi sapt viitoare. Asa ca m-am mai linistit.
In alta ordine de idei, sambata asta iuby al meu lucreaza , asa incat o sa-mi iau domnisoara de onoare (adik sora-mea) si o sa umblam pe la biserici prin oras sa vedem slujbe de nunti (daca avem noroc). Asta fiindca biserica la care ne-am gandit initial (cea de la Muncii) nu-mi inspira prea multe, nu o cunosc prea bine si am auzit lucruri nu foarte incurajatoare despre ea... Asa ca vom "prospecta piata". Si as vrea neaparat sa ajung la Gradina Icoanei pe care o laudati multi pe aici. Krelia, tu cat ai dat avans acolo? AM inteles ca slujba a ramas 3 milioane, asa e?
Andita spune:
Saluata, miresici!
Uite ca marti am reusit recordul negativ s anu am timp sa postez, iar miercuri, sa nu am timp nici macar sa intru sa va vad din umbra.
Sa va zic noutati....hm....ce-ar fi: asa, cura mea de slabire merge brici, deja m-am obisnuit cu fierturile... Cu garsoniera, inca mai cautam....
In acelasi timp, in Buzau, tata socru cauta de zor DJ, ca i s-a parut lui ca pre ama implic si vreau sa aduc eu din Bucuresti, asa ca a luat legatura cu cel mai cel de acolo, care cica e "meserias" si luni au intalnire. Ultimul cuvant ne apartine, pentru ca a zis ca ne trimite un DVD, cu proba....
Eu caut si de munca, interviuri, teste... Asa ca sunt un om extrem de ocupat, dar nu va uit, stati fara grija!
Va pup pe toate, ca nu stiu cand mai scap 5 minute cu voi!
Nunta noastra
Poze
krelia spune:
quote:
Originally posted by ciciep
Krelia, tu cat ai dat avans acolo? AM inteles ca slujba a ramas 3 milioane, asa e?
eu am dat 500.000 taxa bisericii
3 milioane....adik....
500.000 taxa + 100.000 aranjament flori + 1.500.000 cor (optional)+ cate 500.000 la preoti (tot optional, anul asta dati de nashul unei miresici de 2005, evident, olgutza)
BraveGirl, trecut nashica pe listutza!
26 august 2006
cri. spune:
Fetele care cautati restaurant, Balck Moon, Ver@....unde fac io, adica Laguna Blu, e 33 euroi tacamu' care include doar mancarea si 2 cafele. Noi am facut calcul cu tot ce mai e de mancat si baut pe masa (bautura, crontanele, fructe, tort....si ce-o mai fi p'acolo si am uitat acu') ajungem la 1.600.000 de invitat. Sala e mare, luminoasa...si pana la nunta cica o fac si mai si....modernizeza, schimba mese, scaune...etc. Deci daca vreti sa incercati...e super!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra