La munte la..ski!

La munte la..ski! | Autor: blanca000

Link direct la acest mesaj

Am vrea sa mergem si noi la munte pentru ski sau ce-o fi in caz de lipsa zapezii. Vroiam la pe Valea Prahovei dar o viluta sau pensiune.
Stiti vreo pensiune in Predeal sau Sinaia, asa o viluta cocheta. Nu ma derajeaza sa fie micuta cat curata. Nu vreau deloc la hotel si pe net sunt aproape numai hoteluri.
Din experienta voastra astept raspuns , poate gasesc ceva idei.

Multumiri

Nunta noastra
Nasi de cununie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Iti recomand sa mergeti la Azuga. Partia e excelenta. Puteti vedea si renii, sunt aproape de Sorica. De pensiune nu stiu, dar sper sa gasiti. Zapada gasiti in Azuga destula. Am fost duminica, dupa ce, initial am vrut sa mergem la Sinaia. Nu era zapada deloc. Noi stam la 50 km de Azuga.

Ioana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi vrem sa mergem la munte la inceputul lui februarie... si pentru ca plecam si cu bb dupa noi, mergem la o vila unde am mai fost, in Busteni... www.vilelamunte.ro (cea din stanga). In aceiasi vila stau si proprietari... asta ca sa stii, in cazul in care vreti sa stai singuri. Sunt f. tineri si f. draguti. Ne-au pus la dispozitie bucataria cu toate cele... Nu stiu cum e partia din Busteni, pt. ca n-am fost niciodata. Daca nu ne place partia, o sa mergem pana in Predeal pt. ski...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Noi am stat in Predeal la Pensiunea Fragilor, unde ne-a placut foarte mult. Nu mai gasesc numarul de telefon dar poti sa intrebi la punctul de informatii turistice din statiune. Cred ca e 900.000 camera dubla.

Mergi la inceput