Mamici casnice (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua mamicilor casnice!!!
Hmmmmm si eu simt ca imi mor neuronii stand "degeaba".Sa nu ma intelegeti gresit, imi place sa stau acasa cu Amalia sa ma joc, chiar sa fac mancare pentru cele 2 iubiri ale mele!!!!Dar cu mine cum ramane???As vrea sa fac ceva si in afara casei, dar totusi nu prea departe de casa. Insa la mine e o mare problema, Amalia nu prea vrea sa stea cu nimeni, s-a invatat sa stea toata ziua cu mine...va fi o mare problema sa fim nevoiti sa plecam undeva fara ea.Dar intotdeauna (pana acuma) ne-am facut in asa fel planurile incat sa o luam cu noi peste tot...si asta a fost ideea sotului care i se rupe inima sa o lasam pe "undeva" pe ea si noi sa plecam
Eu am gatit intotdeauna "la un loc" pentru toti 3, exceptii cand mancarurile erau mai condimentate si ii luam separat pentru ea inainte de a condimenta(dupa cum spunea siFlavia).
Of of si fetita mamii cea neastamparata imi inchide calculatorul (am prelungitor din ala cu intrerupator), si cand sunt mai concentrata si nu bag de seama ce face hop imi inchide calculatorul
Alinasa porit sanatoasa fusta!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Vorbeati de mine ,dar voi unde sunteti?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bine ai revenit Dana!!!!!!!!!
Alina sa porti sanatoasa fusta!!!!!!!!!
Mai fetelor, si eu vreau a mai stau acasa ca imi doresc cu ardoare sa ma plictisesc si eu odata, dar nu ajung acolo... Sa stau si eu o zi cu telecomanda-n mana sau sa dorm pana la 10 sau macar sa dorm o noapte-ntreaga, sa simt ca am trait din plin o zi.. dar n-ai sa vezi asa repede....
Pe la serviciu am fost de cateva ori bune, cu Uca cand avea 3/6/10 luni si 1 an si 1 luna, in vizita, si tare bine ma simteam ca nu ma sacaia nimeni cu telefoanele si cu intrebarile .. si nu vreau sa ma intorc... Noi ne-am gandit la bona vs cresa si am tras concluzia ca nu stim nici o bona de incredere.. asa ca apelam la cresa.... cu mii de retineri... vedem noi pana-n sept-oct....
Timp pt mine nu cred ca pot avea... eu vreau timp pt mine si sot si nici pe ala nu-l prea obtinem .... zilnic ma vad cu sotul incepand de la 18 aprox. pana atunci singurele iar de atunci pana seara - parinti, cumnati, prieteni... ne trzim la 23-24 ca adoarme copilul si noi suntem franti si abia adaca apucam sa vorbim nitel, sa verificam mailul... si somn . N-am stat singuri nici o noapte fara Uca de cand s-a nascut si vreau s-o facm cat ma repede... hihi, imi zicea Miti ca a plecat la Botosani o data cand Uca avea vreo 6-7 luni si a dormit in continuu 6 ore, cred ca asa as face si eu ...
M-am lungit si n-am facut decat sa ma plang.. eu le invidiez foarte mult pe fetele care au sotii acasa mai devreme sau care au parinti pensionari.... Uff dar invidia e un pacat asa ca ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi
In rest facem bine, mandra nu-mi mai adoarme, dupa masa iar stau cu nepoata-maea pana diseara, sotul la spitasl la socrella, abia azi ia rezultatele si vb cand o opereaza, in rest Doamne-ajuta !
Va pup si sa auzim numai de bine

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Nici fiica-mea nu mai vrea sa doarma dupa amiaza.Asta de la Revelion incoace,dae oricum doarme noaptea bine asa ca nu cred ca e mare nenorocire.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Iertaciune:)
Azi am avut de umblat prin oras, apoi am avut o prietena in vizita si uite asa n-am apucat sa intru pe aici...

Dana ai dreptate, stiu cum e cu sotul in concediu, am trecut si eu prin asta, da poate va faceti program de stat la comp si mai apuci si tu:) Ti se imte lipsa mami Si da, ai dreptate, suntem fete bune si te iertam:)))

Mona si a mea mai are obiceiul sa imi opreasca compu, dar acum mouse-ul o atrage mai mult, ca e din ala optic si cu lumini:) Asa ca ii trebuie neaparat sa puna mana pe el, sa il traga, iar daca no las ma trage de mana, ma musca... Eu degeaba ii spun ca nu-i voie, ca habar n-are. Ce mai face Vladut?
Noi avem probleme cu pofta de mancare, trebuie sa fiu foarte inventiva sa o fac sa manance cate putin si ma dispera:(((

Cristina cred si eu ca Irina iti ocupa tot timpul, si la mine ar fi la fel daca nu i-as avea pe socrii aproape.
Cum zici si tu Andreea sa sti ca e tare bine sa ai pe cineva aproape, persoane de incredere, dar nici prea aproape asa cum e la mine:))

Mihaela sa sti ca si Sara reactioneaza la straini, dar pana se obisnuiteste cu ei ca apoi nu mai are treaba. Ma straduiesc sa o socializez cat mai mult, sa nu fie "Ombilic" ca mi-ar fi greu mai incolo.
Adica eu asa vad lucrurile pentru ca sunt o fire independenta si mi-ar place sa fie si ea la fel. Sa semene cu mine, nu cu sotul:))

Haideti fetelor, va astept la apel:))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Sa traiti, soldat Ungureanu, sa traiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by Gargaritza

Sa traiti, soldat Ungureanu, sa traiti!

Garga si Irinuca