Mamici casnice (4)
Raspunsuri - Pagina 5
ange spune:
Un An Nou fericit!
ma alatur si eu.
de ceva vreme sunt casnica si tareeee bine e
daca ma primiti in clubul vostru am sa incerc sa va cunosc si am sa fac tot posibilul sa tin pasul cu voi.
astept aprobarea
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana
http://community.webshots.com/user/kamilia123
impreuna spune:
Ange esti tare simpatica la faza cu aprobarea:))) Nu e nevoie sa aprobe cineva ca oricum esti binevenita si speram sa te simti bine intre noi, toate fetele sunt mamici de treaba si povestitoare.
Asteptam sa ne spui cat mai multe despre tine si puiutii tai (daca am inteles bine ca esti mamica de 2 ori - felicitari).
Ma bucur ca te simti bine ca si casnica, e foarte important sa ne simtim bine in pielea noastra si sa fim implinite.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
gegea spune:
Buna seara!
Daria a mai avut o portie de concert de la 1 la 2 asta-noapte, dar fara multe plansete... doar sunete de bagat in seama. A dormit pana la 10,30, iar in timpul zilei, nu a dormit decat vreun sfert de ora. Dar, a fost tare cumintica toata ziua, desi dintisorul nu a iesit inca. Nu stiu de ce se chinuie atat...
Alina, sa porti sanatoasa fusta si sa va distrati bine la botez (am retinut bine?)!
Bun venit, pinquleasa si ange!
Bun revenit, Dana!
Daca mai apuc, mai scriu. Daca nu, noapte buna!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
diadaniela spune:
Mey,dar eu de ce nu vad postarea Pinqulesei?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gegea spune:
Uite, Dana:
Buna sera tuturor,
Sunt un "membru nou " dar totusi citesc de pe forum si de pe acest site de mai bine de un an si jumatate....practic decand am stiut ca voi fi mamica.Nu am avut niciodata curajul sa ma inregistrez, dar aseara mi-am luat inima in dinti.
Astazi am primit e-mail cu unda verde (ca am acces la forum )si iata-ma
Numele meu este Nicoleta sunt nascuta in Galati dar de 3 ani lociuesc in Germnaia.Acum un an sa intamplat un lucru minunat...am devenit mamica si viata mea sa schimbat in modul cel mai frumos posibil.Am vazut ca sunt aici o groaza de parinti care scriu ,povestesc si se mandresc de lor .....si am luat hotaraream de a ma alatura lor.
O sera placuta tuturor si la cocile mici care la ora asta dorm vise placute.
p.s si eu sunt casnica
Asta in cazul in care inca nu ai reusit sa vezi postarea Pinqulesei
Geani si Daria
impreuna spune:
Bun venit Pinquleasa (Nicoleta) pe DC si pe topicul nostru, te primim cu bratele deschise Mai povesteste-ne despre tine, cum se numeste minunea ta, ce varsta are, cum va petreceti voi timpul...si orice mai vrei tu.
Geani noroc cu tine ca ai fost pe faza:) Nici eu nu vazusem postarea, era sa intreb ca si Dana. Dar daca e la primele mesaje pe DC e moderata si apar mai tarziu.
Mai sunteti careva prin zona? Daca nu va de noapte buna.
adana25 spune:
buna fetelor!
si eu tot casnica sunt.ma numesc dana si am o fetita de un an si 10 luni-andreea alexandra.
ma bucur sa cunosc asa multe fete casnice.prin alte parti nu am fost decat acuzata de puturosenie,si mi s-a spus ca o sa ma "indobitocesc".urat,nu?
aici vad ca sunteti multe si nu va rusinati cu asta.ma bucur sa va cunosc!
alexa si mami spune:
bune fetele! bine ati venit pinquleasa si ange!
multam' pt urari (fusta).
mey mamici, ce e aia plictiseala?
noi mai toate zilele le avem super incarcate cu plimbari, vizite, intilniri. binenteles, avem mare noroc cu tati.
azi am iesit afara la 12, timp in care alexa a adormit. am venit acasa, somnul tinind pina la ora 16. intre timp eu am facut 2 feluri de mincare, am spalat vase si m-am uitat la TV. s-a trezit piticot, am mincat si iar am plecat la plimbare. m-am intilnit iar cu colegele de liceu, iar tati si alexa au fost la Mc, la bile sa se joace cu copiii. ne-am intors la 8pm, am mincat, am facut baita si am culcat-o pe alexa. ufff, ce zi!
apropo de calc. eu i-am blocat accesul alexei la butonul on/off cu o geanta, iar de mouse nu se mai ia. i-am dat si ei unul mai vechi cu fir pe care-l plimba toata ziua prin casa.
m-am intinsss. dar nu v-am mai vazut de mult.
pupici si noapte buna!
ALEXA
gegea spune:
Adana25, bine ai venit si tu! Sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Geani si Daria
impreuna spune:
Dana (adana25) bine ai venit printre noi (si pe DC)!
Imi pare rau ca ai intampinat asemenea prejudecati, dar cum bine zici, noi suntem mandre ca suntem mamici casnice, pentru ca cea mai importanta investitie consideram ca sunt copiii (adica vb in numele meu, dar cred ca si fetele sunt de acord:).
Ai fetita mare deja, in ce data implineste 2 ani? Ce faci dupa, te intorci la servici?
Ma bucur ca ati venit atatea mamici noi abia astept sa veniti la povesti.
pentru mandrele mamici casnice!