Mamici casnice (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Flavia:
"Mona si a mea mai are obiceiul sa imi opreasca compu, dar acum mouse-ul o atrage mai mult, ca e din ala optic si cu lumini:) Asa ca ii trebuie neaparat sa puna mana pe el, sa il traga, iar daca no las ma trage de mana, ma musca... Eu degeaba ii spun ca nu-i voie, ca habar n-are. Ce mai face Vladut?
Noi avem probleme cu pofta de mancare, trebuie sa fiu foarte inventiva sa o fac sa manance cate putin si ma dispera:((("

Flavia, Vladut creste si e tot mai curios, azi mi-a scotocit prin dulapuri si mi-a imprastiat hainele, a spart un castronel... nu-mi amintide mese, ca ma doare capul;ieri a papat super, azi slab,mi-am cam pierdut cumpatul si l-am fortat un pic, dar doar am reusit sa-l enervez. Asa ca am iesit la plimbare(la noi e soare si uscat zici ca vine primavara)si i-am dat papa doua ore dupa. A fost ceva mai bine.Trimite-mi adresa ta de e-mail sa-ti trimit o poza cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Uite cine n-are somn la ora asta...
Facem de paza la Sara cu schimbul, s-a trezit pe la 12 noaptea si nu mai vrea sa doarma, desi ii pica ochii de somn

Mona probabil ca toti copiii au perioade cu pofta de mancare, cand mai bine cand mai slab... eu deja incep sa ma obisnuiesc cu ideea desi as vrea sa se schimbe.
(iti trimit adresa in PM:)

Apropo de scos din dulapuri, si mi-a povestit o prietena ce a patit cu fetita de vre-o 3 ani: la fel, scotea hainele din dulap si intr-o zi a vrut sa le bage inapoi. Dar cum nu stia sa le aranjeze, cand a vrut sa inchida usa de la dulap o incurcau niste haine care ieseau in afara. Asa ca a luat foarfeca si le-a taiat pe langa usa, dupa care a inchis dulapul bucuroasa ca a reusit.
Nu a zis nimic, iar maica-sa si-a dat seama cand a vrut sa-si ia o rochie ca nu mai avea o maneca

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neataaa, mamici casnice!!!!Si bun venit nou-sositelor
Haideti la o ...va astept, eu sunt prin zona

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu la o cafea:)

Mihaela, cum se mai simte Amalia, i-au trecut bubitele?

Noi am avut show azi noapte pana la ora 3, s-a trezit Sara pe la 12 (dormea de la 8) si s-a distrat 3 ore... Astazi o tin macar pana la 9 diseara, oricat de obosita ar fi ca atata ne mai trebuie inca o naopte nedormita.

Alina tu ai reusit sa te trezesti dupa atata chat-uit azi noapte?:)

Andreea, cum au iesit analizele soacrei tale?

Va fetelor, le astept si pe mamicile nou-venite sa vina la povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Neata fetelor .....
Nici nu stiu de unde sa incep...atata activitate pe aici,nu intra omul o zi doua si apoi trebuie sa citeasca o ora ca sa vina in rand cu voi.Bravo fetelor.
In primul rand bun venit noilor mamici casnice.
Apoi multumesc pt urari(pt. afaceri) chiar avem nevoie.
Alina, da este vorba de Campulung Muscel din Arges.Acolo ne-am nascut si eu si sotul meu dar suntem plecati de 10 ani de acolo.Plecati cu servicii pentru ca sufleteste suntem tot acolo, prietenii nostri sunt tot acolo,etc.....Distractie plecuta si sa porti sanatoasa fusta.Si noi avem un botez dar la sf. lunii.
Flavia, multumesc in primul rand pt. link.Ma intrebi de ce vrem sa plecam din Bucuresti?In afara de serviciul sotului meu nu ne retine nimic aici..afacerile sunt in Campulung Muscel si a devenit obositor pt noi,cand acolo cand aici,cand fa cand desfa' la bagaje.Dar mai vedem...
Sper ca nu am omis nici o intrebare,daca da am sa revin.
Si ca sa vin la zi...ce bine este casnica
Sanatate la puiutii frumosi.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Bun venit intre noi symaco si speram sa te simti bine.
Mai povesteste-ne despre tine ca noi aici toate avem chef de vorba:) Felicitari pentru cele 2 printese si o nastere cat mai usoara.
Cum se numeste fetita ta? Cum te simti cu sarcina, ce lucrezi?:)

Miha sa ne spui daca ai fost cu Amalia la medic si ce ti-a zis. Ce mai face mititica, cum se simte?

Cristina ati inceput ceva afcere sau cu ce va ocupati?

Va ca ma pregatesc de duca, tocmai am fost invitati la niste prieteni cu catel cu purcel, sa vedem ce au bun de mancare ca nu mi pot de foame

ohoo,da chiar ca merg raspunsurile repede....scuze ca raspund si io asa de tarziu...m-am zauitat sa bag un ochi pe aici!
multumesc de primire,vape toate!
lucrez la burger-king de 1 an si cateva luni.ceea mare e vanessa sybille,si ceea din burtica(inca nu e 100%sigur)cred ca se va numi Anastasia!ma simt binisor cu sarcina,e altcumva la bebe 2,toate starile sunt mai´´intense´´...adeca loviturile de chisoare le simti mai bine.
sunt de 3 ani jumate in germania,nu avem pe nimeni in apropiere,toata familia mea si a sotului sunt in tara.avem o pisica care de cateva zile e tare fandosita si nu vrea sa mai mearga afara....deh sunt temperaturi aici ca in syberia!nu prea stiu ce sa mai povestesc despre noi...va mai zic pe parcurs ca acu numai astea mi-au venit!aha,sa ne intelegem...sunt mamica tare tinerica(asa zice lumea).nu ca ar avea vreo importanta!
incerc sa tin pasul cu voi,numai ca in we io lucrez asa ca va raspund abia saptamana viitoare.ca lucrez sau nu oricum locul la pc e ocupat in we...e sotul in actiune.numai daca il pacalesc pot sa mai arunc si eu un ochi pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

dana, bine ai venit!
io's mindra ca stau cu fi'mea acasa si ma pot ocupa de ea.inainte, toate femeile se plingeau ca erau obligate sa mearga f repede la servici, iar acum cind poti sta 2 ani si te mai si platesc.....
mona, daca-l fortezi mai rau nu maninca. noi ne asezam la masa, si zicem: ah ce bun e, nu-i asa tati, si repede apare si alexa.
flavia, tare faza cu fetita prietenei. aseara am stat pina pe la 2, iar de dimineata ne-am trezit la 9. nu ma simt f obosita.sa traiasca cafeauaaa!
mirela si mie imi place tare mult cimpulungu'.
azi am vrea sa mergem la vaccin. am ramas restante de la un an.
o zi buna!

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

am reusit sa va citesc si sa scap cu numai 2 mingiute peste tastatura...ca sybille vrea sa ne jucam cu mingea!
ce vroiam sa mai zic e ca ,ferice de cei/cele care au un ajutor in apropiere,parinti,frati surori.care macar cand vrei sa te duci sa-ti cumperi un chilot singura ai unde sa o lasi,sau cand te duci la wc nu tre sa stea cu rotobilul langa tinesi exemple ar fi destule!si noi ne-am invatat(de nevoie)ca peste tot sa o avem pe syb cu noi,binenteles ca o iesire la un suc pe inserate sau un film cu sotu....ohoo ni sa taiat macaroana de mult!cum zice si sotul´´asta sa fie tot raul´´!cand vine mama in vizita´´profitam´´si mergem prin magazine singuri....dar tare ciudat ne simtim,si parca suntem mai morocanosi si mai tacuti.....lipseste alergatul dupa sybille,cearta de la raftul cu jucarii,ajutatul la cumparaturi(adica ia pune in cos tot ce ii cade in mana,tati duce inapoi cand ea nu vede)
ma simt bine si mandra ca mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

da,syma, stii cum se spune: rau cu rau, da' mai rau fara rau. nu ne-ai spus, sau nu am fost eu atenta, cit are syb? si cind e DPN?
pup

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ca bine mai spui Alina...
Gata am "scapat" de bebelina, face ...pot sa imi vad si eu de "treaba" linistita

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput