Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
lavi02 spune:
Tania si eu m-am de Virgil cand mi-a spus, mai ales ca imi inchipuiam ce usurat a fost cand i-a propus tipa varianta "diverse".
Ripley pai inseamna ca ai cam zbarcit-o cu contraceptia. Si nici Mirena nu poti sa-ti pui ca e cu hormoni si cine stie ce efecte adverse iti fac. Ajungi la sterilet de aur, ai? Pe unde isi mai pun fete astea bijuuri, mai!
Dupa mine, dupa MINE, repet, singurele metode contraceptive viabile in casnicie (pe termen lung) sunt pilulele si steriletul. Cu preze pt mine e un stres de fiecare data, mai ales dupa ce se "umple", sa nu se verse prin zona. Plus ca sincer, mi se pare incomod si scade din farmecul situatiei. Dar acuma, cat alaptez, daca tara o cere... Dar daca imi vine ciclul repde cred ca trec pe Exluton ca atunci sansele de a ramane gravi cresc si mi se pare riscant cu preze. Adica in loc sa ma bazez pe mine ma bazez pe sot care unu ca e mai cascat si doi ca nu el face chiuretaj la o adica...
anamari ia povesteste tu aici cum ai ramas cu Liam peste Exluton? Ca poate imi trece cheful! Nu l-ai luat fix la aceeasi ora? Sau ai avut vreo diaree, ceva? Sau ai luat antibiotic? Sau pur si simplu esti in rata de esec de x%?
A, Rpley mai voiam sa zic ca sunt de acord cu tine impotriva picaturilor de colici "preventiv". Daca ar avea (si as fi sigura ca-s colicei)i-as da! Silviei ii dadeam si tot dijaba!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Ina869 spune:
Ripley, trebuie sa fii o mamica tare fericita, cu un bebe asa cuminte! Eh, noua ne va mai lua ceva timp pina sa o dam pe brazda ( sau nu) sau poate invers ( ne da ia pe noi).
Meems, ma intereseaza si pe mine te rog, unde trebuie sa aplic ptr. certificat de nastere romanesc ptr. Rachel?
Taniutza, deci daca iti curge laptic peste tot , cum de nu ai suficient? Nu ai seara sau cum. Te intreb fiindca s-ar putea sa fiu intr-o situatie similara si vreau sa stiu ce masuri sa iau ca deja sint disperata .
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
mimi_dumy spune:
referitor la actele necesare pentru dosarul de indemnizatie gasiti informatiile necesare aici http://www.ddfssbuc.org./
Ina869 spune:
Anda, Joy, ce-i cu voi? Na, ca m-am apucat de rime!
Dienutza, mortala, ca de obicei- am ras de nu am mai putut cind am citit postarea cu cearsaful ( si nu numai).
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
lordra spune:
Hola lume
Am pus poze noi in contul comun(is tare mandra de fii-mea, deh). Toata ziua ma benoclez la ea si ma mir de ce mica minune am adus pe lume. Cand, inainte de sarcina, fusesem avertizata ca o sa ma schimb fundamental (eu eram genul de femeie pe care nimeni n-o vedea mama), mai ca nu le rânjeam in fatza. Nici nu concepeam ca o sa ma intereseze altceva in viatza asta in afara de "probleme grele" care-mi tineau tot timpul ocupat si care mi se pareau esentziale. Ei, iata-ma-s preocupata exclusiv doar de acest pui de om. Nimic din ceea ce se intampla in jur nu ma mai misca. Stau cu orele si-mi privesc mica comoara si ma minunez cat de darnica a fost natura cu mine ca mi-a daruit asha ceva. Ma declar invinsa si abandonata in bratzele sentimentelor provocate de maternitate. Huuh....dac-am fost zaharisita, luati si voi o gura de suc lamâios, ca gin tonic n-aveti voie
tania-z spune:
Ina eu cand am facut celebra proba a suptului, acum vreo sapt si ceva - doua, mi-a iesit ca bb a supt 10g! Si dincolo de asta, dupa ce suge, motzaie el putin, dar se trezeste imediat, deci nu doarme ca dupa o masa buna, plus ca accepta completarea! Un alt indiciu a fost atunci scaderea constanta in greutate. Asa am decis ca nu am laptic suficient. A, si am mai vazut ceva: daca-i scot mamelonul de silicon din gur ala inceputul suptului e plin cu lapte, dupa vreo 5-10 minute daca-l scot are doua 2-3 picaturi, deci bb trage degeaba. Asa ca ma gandesc ca chestia asta cu cursul sanilor nu e legata de cantitatea mea de lapte
Tania & BB Stefan
Poze
lavi02 spune:
Tania ia uite aici un subiect pt noi doua:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26716
(in leg cu cadoul pt nasi). Eu acum ma pun sa-l citesc.
Lordra . Asa si eu. la Silvia. Schimbare radicala.
joy04 spune:
OOOFFFFF.....nu stiu ce a patit Vladut, dar sigur este o conspiratie de innebunit mamici.
Maraie, caraie, nu doarme in patut si cand doarme se framanta, incepe asa din senin sa planga da cu urlete neica.
Asa ca INA... uite ce fac ma dau cu capu de toate cele ca nu stiu ce si cum sa-i fac.
Toata lumea imi spune sa-l las sa planga...PANA ADOARME!!!!dar nu pot ca plange de-ti sfasie sufletu'. Daca-l iei in brate la piept se linisteste....
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze
lavi02 spune:
Tania, mie cea mai tare mi s-a parut aia cu crema anticelulitica. Eu cred ca o sa-i iau o bijuterie, mai ales ca e numai nasa, fara nas si fara copii. Din pacate.
felicia74 spune:
Lavi multumesc ptr ideile in privinta jucariilor!
Ma uit si eu acum pe linkul cu cadourile ptr nasi, ca inca nu e timpul pierdut sa ma razgandesc dc vad ceva interesant.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)