Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...
Raspunsuri - Pagina 10
hanako2004 spune:
dolphin bine ai venit la bucatariela cornulete umplutura poate fi de care vrei ,mama zice ca poti pune si branza sarata si cascaval ....nu trebuie neaparat sa fie dulci
-BENTO arata fff bine zimi si mie de unde ai imaginatia asta?
si la urma sa ne arati si noua cornuletele
eu deja am terminat pasta pt salamul de biscuite la gust este super insa sa vad daca iese si modelul
INGERASUL NOSTRU poze
dolphin9913 spune:
HANAKO aluatul mi-a isit super subtire dar am mai pus faina si am mai ingrosat, sper sa-mi iasa
OBENTO am niste imagini f frumoase si m-am luat dupa ele , daca vrei adresa ti-o trimit pe PM , cine mai doreste sa-mi spuna. Ma duc sa vad ce fac cu cornuletele sper sa-mi iasa si mie ca ale tale. pe mai tarziu pa
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA
devylla spune:
Hello fetele,
Ce vrednica esti azi Hanako eu deabia am ajuns acasa...am fost pe drumuri,am platit biletul de avion ...vorba cantecului...offff viata mea...bine acuma s-ar potrivi offff baniii meiiii.
Diseara fac spachette pt mine cu mult sos...pt sot ca cica nu vrea sa mai manace multa prajeala si carne cu putin sos
As vrea sa fac si eu ceva dulce zilele astea....insa ma gandesc...poate niste eclere
Dolphina super arata bento...daca vedeti bento meu ...vai vai va luati cu mainile de cap...fac maine o poza
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
hanako2004 spune:
dolphin o sa fie bine daca ai pus totul cum trebuie
si vreau si eu adresa cu acele forme pt bento sunt superbe
-devylla cand pleci in romania?
mi-e imi este frica cu crema de biscuiti vad ca mi-a esit putin moale insa am puso la frigider poate se mai intarestedupa ce termin cu ea o sa va pun si poze
-dolphin dupa ce termini ne arati si noua cornuletelespor la treaba
INGERASUL NOSTRU poze
dolphin9913 spune:
HANAKO am terminat cateva din ele . Am pus si poze, dar mi-a iesit aproape ca niste painici umplute cu cascaval si sunca.
Am facut mai mult modele , acum trec la treaba ca mai am putin , vreau sa fac un cosulet sa vad daca imi iese.
hanako2004 spune:
quote:
Originally posted by dolphin9913
HANAKO am terminat cateva din ele . Am pus si poze, dar mi-a iesit aproape ca niste painici umplute cu cascaval si sunca.
Am facut mai mult modele , acum trec la treaba ca mai am putin , vreau sa fac un cosulet sa vad daca imi iese.
-DOLPHIN sa le ungi cu sirpo din apa ,ulei si zahar
INGERASUL NOSTRU poze
hanako2004 spune:
fara sa vreau sa dus mesajul si nam apucat sa-ti spun
vezi ca sa se mai inmoie coaja fa din cateva linguri de apa si ulei 2 lingurite un sirop si ungi pe coptura cat este calda apoi pui un prosopel pe ele daca vrei pune putina miere de albine si le mai inmoaie putin adica nu se intareschai spor la treaba arata bine oricum
INGERASUL NOSTRU poze
dolphin9913 spune:
Hai ca te-am zapacit eu astazi
Am mancat un cornulet si este ca painea la gust, prea multa faina am pus , asta e data viitoare sper sa-mi iasa mai bine. Si ca a iesit la gust ca painea ete ca am facut si cosuletul mai trebuie sa se coaca si gata am terminat. Am pus poze cu cosuletul meu . hai ca mai vb pa pa si o zi buna
hanako2004 spune:
-dolphin arata foarte bine si cosuletul cum a fost la gust?
si mie mi sa intarit salamul de biscuiti nam putut sa fac poze la el ca atrebuit sal pun la rulat in ciolofan pana azi ...fac imediat si numai ca trebuie scos de la frijider
-pentru ziua de astazi ma-m gandit sa-i fac la emi saratele cu cascavalsi de papa pentru la amiaza voi face oden
ma duc la bucatarie
INGERASUL NOSTRU poze
hanako2004 spune:
AM scos salamul de biscuiti din frigider la-m pudrat cu bucatele de alune ar fi mers si niste nuca de cocos insa naveam prin casadaca vreti sa le vedeti le-am pus jos la POZE
acum ma duc ca am de facut saratelele
va astept la bucatarie
INGERASUL NOSTRU poze