bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 6

BESTUTZA spune:
Iar repede repede ca sortam lucrurile pentru bagat in cutii si scos altele!E de bibilit!Nu imi vine sa cred ca bibiloante mici mici mai aveam!
La multi ani Erica si Oana! Sa va creasca puitii mari si voi sa le fiti mereu alturi sanatose si voioase!
Adita mama tu esti o curajoasa!Eu am gandeam ca dc da Doamne Doamne si bb3 ne incumetm..da mai incoloooooo......
Slava lui Dumnezeu ne e bine!Doar cu oboseal astau mai prost!Mi-e un somn de trei persoane!LA propriu!!
http://community.webshots.com/user/bestuta

adita spune:
Bubu, ca tot intrebai mai sus de frunzulitele de ciocolata, am incercat si eu sa fac. si in stilul meu caracteristic, n-am reusit cu nici un chip. la magazinul de langa mine n-am gasit poiana cu lapte, cum spuneai, mi-a fost lene sa mai caut si in alta parte, asa ca am luat primola cu lapte. din ce-o fi fost facuta ciocolata aia, nu stiu, sau am gresit eu ceva, cert e ca nu s-a topit de loc. s-a inmuiat putin, dar nu destul incat sa curga sa pot sa ornez cu ea, era ca o pasta destul de grosuta. si am tot tinu-o pe aragaz sperand ca se topeste, dar n-am reusit decat s-o ard
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

coraly spune:
Crinuta, cu placere!
Sa stii ca inainte de sarbatori am tinut cura asta cam o saptamana jumate, dar nu am respectat-o chiar cu sfintenie, in ce priveste unle fructe, sau uneori cartofi mancati dupa ora 15, si totusi am slabit aproape 2 kile (bine, ca le-am pus repede la loc de sarbatori, cand am incercat eroic sa ma abtin, dar n-am reusit). De ieri am inceput iar. Sa-ti zic ce am mancat eu acuma seara, si m-am saturat, ba chiar cred ca am exagerat, ca ma doare stomacul: 2 rondele de orez expandat unse cu branza topita + 1 ou fiert + rosie si castravete + 4 cremvursti si inca o rondea de orez.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

crinuta spune:
Adita, eu am patit exact aceeasi chestia ca si tine, dar cu ciocolata de menaj, si ma gandeam ca aia e cauza.
Crinuta si Rayan

bubu05 spune:
Crinuta, Adita, eu am folosit si cioco Laura cu lapte si mi-au iesit. Dupa ce se topeste mai puteti sa puneti ibricul cu cioco intr-un vas cu apa clocotita sa mai stea asa.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Lasa Oana ca daca nu ne iese ne intalnim cu tine si ne arati, no problem.
pupici
Crinuta si Rayan

V. Erica spune:
Coraly, si eu iti multumesc pt dieta. Am salvat-o si sigur o s-o incerc cand nu mai rezist la Monti (stai ca nici nu l-am inceput!), caci se pare ca are cam acelasi principiu de baza: NU alimente care produc insulina, doaR ca Monti e mai drastic...
Crinuta, saru-ma, ei nu chiar de vis, dar sunt multumita de ce-a iesit... Asculta aici reteta de tort irezistibil:
se ia reteta de la Brownies si se buseste, 1 chec ramas nemancat de la sarbatori dar inca proaspat, 1 pahar de frisca, se mixeaza bine, se pune pe un platou, se modeleaza cu mana in forma de inimioara, se face o alta glazura Brownies sau asemanatoare si se pune la frigi. Inainte de a-i mai tranti vreun ornament se pazeste frigiderul de sot vreo 2 ore, apoi se mai orneaza inimioara pe ici pe colo, dupa chef si inspiratie.
Cam asta a fost tortul meu inimioara de ciocolata. Si a iesit grozav !!! S-au batut pe el!!! Eu am avut un soc atunci cand l-am scos din frigi sa-i mai pun un pic de frisca, ca nu mi se parea prea aspectuos: sotul meu drag se servise cu o bucatica buna din inimioara mea... Si-atunci am pus frisca in locul in care taiase el,
de-aia e ornat asa... Dac-ar fi stiut el cum l-am facut !? (e cam fitzos la mancare, genul care se uita pe toate partile, miroase, intreaba ce contine etc)
Multumesc, Bestutza. Si tu sa ai o sarcina usoara!
Bubu, m-am prins de unde-ai luat reteta de prajitura cu branza, caci si eu bantuiam zilele trecute pe "la bucatarie". E asa usor de facut cum se zice?
Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

MihaT spune:
Magga ,Alexia nu cred ca are o mancare preferata,deoarece foarte rar mananca si ea tot din farfurie.Mananca jumatate din mancare cu jucarii in fata sau obiecte din casa noi pentru ea.Am incercat si medoda cu mancatul odata cu ea dar fara succes.Am aflat de DR.STANCIU de la spit.Budimex(laudat fiind)si are si cab.particular si mi-am facut o programare joi.Ea nu are pofta de mancare. Abia astept sa vad ce zice si dansul,poate gaseste o rezolvare.
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Poze cu Alexia

bubu05 spune:
V.Erica, e super usor de facut, in 10-15 minute e gata, iar la cuptor 30 de minute la foc mic. Parca mi se pare totusi prea dulce, as pune mai putin zahar data viitoare.
Crinuta, cu placere te ajut!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

PatriciaArdeleanu spune:
Coraly, si eu multumesc, este foarte interesant si foarte sanatos. am de gind sa maninc in stilul asta de acum.
dar ce sint acele chifle de orez?? ca eu nu am auzit pina acum Patricia si
Rebecca (05.02.05)