bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 7

crinuta spune:
Crinuta, saru-ma, ei nu chiar de vis, dar sunt multumita de ce-a iesit... Asculta aici reteta de tort irezistibil:
se ia reteta de la Brownies si se buseste, 1 chec ramas nemancat de la sarbatori dar inca proaspat, 1 pahar de frisca, se mixeaza bine, se pune pe un platou, se modeleaza cu mana in forma de inimioara, se face o alta glazura Brownies sau asemanatoare si se pune la frigi. Inainte de a-i mai tranti vreun ornament se pazeste frigiderul de sot vreo 2 ore, apoi se mai orneaza inimioara pe ici pe colo, dupa chef si inspiratie.
Cam asta a fost tortul meu inimioara de ciocolata. Si a iesit grozav !!! S-au batut pe el!!! Eu am avut un soc atunci cand l-am scos din frigi sa-i mai pun un pic de frisca, ca nu mi se parea prea aspectuos: sotul meu drag se servise cu o bucatica buna din inimioara mea... Si-atunci am pus frisca in locul in care taiase el,
de-aia e ornat asa... Dac-ar fi stiut el cum l-am facut !? (e cam fitzos la mancare, genul care se uita pe toate partile, miroase, intreaba ce contine etc)
Multumesc, Bestutza. Si tu sa ai o sarcina usoara!
Bubu, m-am prins de unde-ai luat reteta de prajitura cu branza, caci si eu bantuiam zilele trecute pe "la bucatarie". E asa usor de facut cum se zice?
Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
[/quote]
Crinuta si Rayan

Leta spune:
La multi ani, bebelusi care deja ati implinit un anisor! Doamne, cum mai trece timpul!
Acum un an ne faceam garie pe-aici, pe forum, pentru nasteri.
Andreea ne-a facut azi o surpriza: am asezat-o la prinz pe olita PENTRU PRIMA DATA si...a prestat un kk . A fost laudata si aplaudata asa ca, la ora 17.00, cind am pus-o din nou, a prestat un pipi
Noi sintem acum in plin preces de schimbare a laptelui praf cu lapte de vaca - i-am luat lapte Dorna 0,1% grasimi. Pina la sfirsitul saptaminii cred ca terminam definitiv cu laptele praf.
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

adita spune:
Patricia, Cory cred ca se refera la ce am cumparat eu cu titulatura cam pompoasa "painite haiduc". sunt niste rondele din cereale expandate, pe care le poti folosi in loc de paine. nu sunt prea gustoase, dar daca pui o felie de ceva pe ele se pot manca si itit dau o senzatie de satietate. la mine asta era o problema, eu dimineata mananc cateva sandvisuri ca sa ma simt satula, asa ca la cure de slabire imi venea foarte greu, imi era tot timpul foame daca nu mancam cu paine.acum ma pacalesc cu rondelele astea, asa ca reusesc sa rezist fara paine. reusesc, vorba vine, ca mai mult de 2-3 zile nu sunt in stare sa mananc si eu mai putin o lecuta, asa ca renunt la regim, pe urma o iau iar de la capat si iar asa
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

adita spune:
MihaT, acum mi-am adus aminte ca ai intrebat de simptome de giardia. copiii mei cei mari au avut intr-un timp si nu aveau pofta de mancare, aveau cearcane si din cand in cand le apareau niste bubite, aparent fara nici un motiv. alt semn de paraziti poate fi si daca se freaca des la nas, copilul poate fi mai agitat, nervos, dureri de burtica
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

oana cretu spune:
Va multumim la toate pentru urari, sunteti niste scumpe ca v-ati gandit la noi. Uitati si poze de la petrecerea de un an facuta cu nasicii:Poze petrecere. A luat de pe tavita banii (erau trei fise si pe toate le-a luat), pixul (care l-a aruncat 2 metrii in spate imediat) si verigheta.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

MihaT spune:
Alexia are si ea aceste simptome:cearcane,se vreaca la nasuc,lipsa poftei de mancare si uneori ii apare bubite pe fata.Eu i-am mai facut analize (sange ,urina si copro.)la 6 luni dar au iesit toate bune.Iar acum la 1 an am sa le fac iar pe toate.MERSI mult de raspus.
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Poze cu Alexia

MihaT spune:
FETELOR lamuritima si pe mine ce este cu scandalul asta pentru indemnizatia de crestere al copilului?Ce fel de cerere trebuie depusa la primarie ?Este valabil pentru toate mamicile? Nu am inteles ce trebuie facut?
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Poze cu Alexia

catiflo spune:
Leta, mi-a sarit in ochi mesajul tau despre laptele Dorna cu 0.1% grasime, inseamna ca e degresat ? Si eu vreau sa ii dau lapte de vaca de la 1 an si m-am interesat cum sa fac si am aflat urmatoarele: in primul rind laptele pt copii nu e voie sa fie degresat, trebuie sa aiba continut complet de grasime. Trecerea se face treptat, pui in bibe o parte lapte si o parte apa la inceput, apoi treptat renunti la apa. Eu voi face in modul urmator: timp de vreo saptamina ii dau putin lapte numai dimineata la cereale (au si apa in ele), apoi inca o saptamina 1 bibe peste zi, urmatoarea inlocuiesc bibe de la sculare si apoi facem trecerea completa. Daca are reactii negative la lapte voi sti repede si voi vedea atunci, dar sper sa nu ca acasa ii mai dau piure de la noi, facut cu lapte si unt. Aseara a mincat ca un spart, daca va spun muriti de ris: carne de pui din ciorba noastra + mamaliguta cu brinza si putina smintina (tot de la noi), amestecate toate, a ras tot.
Va pup si o zi buna
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

kita spune:
Buna dimineata!
O cafea? poftiti atunici la o cafea...
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

crinuta spune:
Noi am fost la analize si m-am enervat ingrozitor, deoarece Rayana nu a facut pipi acolo si am stat o ora jumatate degeaba, in timp ce taxiul statea si ne astepta.
Am platit o avere azi, sunt f nervoasa si pana la urma tot acasa a facut.
Nu mai zic ca au mai venit pe acolo copii bolnavi. Of..
Crinuta si Rayan