bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 8

crinuta spune:
Printre altele i-am facut si grupa sangvina, deoarece mi se pare important de stiut.
In Arabia Saudita se face analiza asta la nastere, e ceva de la sine inteles, eu nu stiu de ce aici nu se face.
Ma rog, coprocultura si celelalte 2 din scaun inca nu sunt gata.
Asta e.
Kita, si eu sunt la cafea. Poate imi revin ca am nervi. Asa fac eu cand ma trezesc devreme dimineata. Sunt intoarsa toata ziua.
Crinuta si Rayan

kita spune:
Hi, hi , hi Crinuta parca as fi spus-o eu; Noroc ca Andrei se trezeste tarziu dimineata, cam pe la 9:30-10, caci dimineata ii face Gaby laptele si il bea mai mult adormit sau cu ochii mijiti;
Stiu ca la farmacii se gasesc niste plasturi care se pun in pampers si copilul face pipi, se umple ala si se poate face analiza; Cred ca stii de ei, dar am zis sa iti scriu ca poate nu i-ai avut in vedere;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

ana maria spune:
La Multi Ani!!! Sa fiti fericite, sanatoase si mereu iubite!!! Sa aveti copii sanatosi si norocosi!!!
Apar si eu din ceata, dupa mai bine de o luna de lipsa. Va multumim tare mult pentru urarile de ziua lui Victor Stefan. A fost o supriza foarte placuta sa vad ca nu ne-ati uitat.
Eu am inceput serviciul de la inceputul lunii si sunt cam bramburita. Internetul merge foarte greu si abia astept sa montz acasa (nici acasa nu am internet ca ne-am mutat in dcembrie si inca nu am instalat).
Noutati despre Victor Stefan merge (mai bne zis alearga), vorbeste intr-una pe limba lui, a inceput sa se certe in parte cu mine si imi da peste mana cand nu ii place ceva (mai ales cand vreau sa-l tin), stie sa arate ca are un an samd. Cam atat cu laudele, avem de raportat si prima raceala si primul tratament cu antibiotic (a facut o infectie la nivelul polipilor (adenoidita parca). A luat 5 zile de antibiotic si eu am fost foarte nemultumita dar asa a hotarat doctoreasa lui. Mucisorii i-au curs vreo 2 saptamani si ceva iar acum e pe trecute.
Hai sa va zic si dimensiunile la 1 an 9,2 kg si 75cm. Vineri facem Priorix.
Nu am reusit sa citesc mesajele voastre din urma, asa ca nu pot sa ma conversez cu voi. Dar sper ca repede sa citesc si sa pot sa contribui si eula discutiile voasrte.
La multi ani puisorilor care au implinit sau implinesc in curand 1 anisor!!! Sa fiti sanatosi, norocosi si mereu bucurosi!!!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

bubu05 spune:
Of, of, of....am fost si noi la doctor la vaccinul de 1 an, a plans bietul copil cu suspine si eu impreuna cu el!...ocazie cu care doctora l-a tras pe Vladucu de putza si i-a decalotat-o, eu nu am apucat sa zic nimic...sper sa fie bine. A curs un firicel de sange, s-a crapat putin pielicica si ne-a zis sa-i dam acolo cu rivanol.
Ne-a consultat, suntem ok.
Adita, sa ne treci si noua, te rugam frumos, dimensiunile: greutate 10,7 kg si inaltime 79 cm.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Da, si a mai si urlat cand i-a luat sange, desi asistenta e super priceputa si a nimerit din prima vena, vena care NU SE VEDEA.
Ma rog, i-au luat 3 eprubete, e terminat, inca doarme.
Kita, pai punguta din aia i-a pus, dar ce sa-i facem capatzanosului daca nu avea chef sa faca pipi la comanda??
In final ne-a schimbat punga, am mers acasa si evident ca acasa a facut imediat de a umplut punga, dupa care am trimis-o pe mama iar la Medicover cu punga.
Ana Maria, bine ai revenit. Sa stii ca si Rayan se mai cearta, cu cine nu stiu, dar e tare haios si eu rad toata ziua de el.
A inceput sa se comporte ca un barbatel mic ce e.
Si el se supara, si la el metoda de a atrage atentia aste cea a aruncarii tuturor jucariilor si obiectelor din tarc + a musca din musama. Stie foarte bine ca NU E VOIE, dar o face numai cand nu e bagat in seama.
Deja se dezvolta personalitatea. Ce va urma, sunt tare curioasa.
Crinuta si Rayan

lbelciug spune:
Apropo de slabit, nu s-a uitat nimeni ieri seara la Nasu? A fost invitata dr nutritionist cu care au slabit Teo Trandafir si Mihaela Radulescu. Am urmarit o parte din emisiune si a fost f interesanta. Ca breaking news, a zis ca "painea nu ingrasa", dar salatele da, datorita uleiului ce-l contin. Mai zicea ca pt a da jos kg e bun un regim mai dur (chiar daca e nesanatos), iar pt mentinerea greutatii la care s-a ajuns, trebuie neaparat mancat din toate alimentele, dar cate putin si mai respectand proportia 3-2-1 (proteine-glucide-lipide).
Bubu05, de ce a tras dr de putica lui Vladut? Ce a vazut la ea mai deosebit? Stii sa-mi explici te rog ce inseamna "decalotare completa"?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

amo2004 spune:
Leta, vazuram o Deea scumpa foc. Imi place foarte mult poza in care ii taiati motzul si da sa planga . Iar costumatia ei de Revelion e totala :)
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

crinuta spune:
Acum am observat ca are o bucatica mica de incisiv sus lipsa. Cum a reusit domne? Eu stiu ca ii place sa muste, dar chiar asa?
Offf
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Am vazut emisiunea, era in reluare.
Chiar chestia cu painea vroiam sa v-o scriu si eu azi, ca exact asa fac eu cum a descris ea: mananc o felie goala de cascaval si ma mandresc ca nu am mancat-o cu paine, dar din ce zice tipa, nu am facut nici o afacere, din contra.
In monti sunt permise branzeturile, pe cand ea spune ca toate ingrasa.
Nu ma vad manand doar carne si legume, fara branzeturi.
Crinuta si Rayan

PatriciaArdeleanu spune:
Da am revazut si eu emisiunea, imi place f mult tipa.
si a mai zis ca la baza regimului/piramidei sta miscarea ...
si eu stiam de cascaval ca e foarte gras...si mie imi place asa mult.
Dar totusi salata fara ulei nu pot sa maninc, o picatura acolo de masline nu o fi foc. Am gasit acum si un ulei de floarea soarelui presat la rece, care nu e rafinat si cit se poate de natural cica, costa dublu fata de cel obisnuit.
asta, lactate o% grasime .... Patricia si
Rebecca (05.02.05)