bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 11

Shobo spune:
crinuta, dar tu de ce ii faci asa de des testul de giardia? oare ar tb sa-mi fac si eu griji? mai ales acum cu bona? azi am luat-o la analize: VDRL, HIV si coproparazitologic. sa stim cum stam macar acum l;a inceput, ca pe urma ............. oricum Codrin vine de acum in contact cu atitea pers. E grava aceasta giardia??? ca banuiesc ca stii ceva dc tot il cauti.
de ceva timp (cred ca 2-3 sapt) Codrin nu mai vrea deloc titi ziua . cred ca simte ca se apropie intarcarea. vrea doar seara la culcare si dim la 6 cind papa TOT din ele
, ca ma intorc in pat si sotul ma intreaba ce-am facut si eu zic a golit TOT
. oare s-o intarca singur pina la urma? ramine de vazut!
merci mult
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

crinuta spune:
Shobo, e prima data cand ii fac analiza scaunului, si implicit si giardia.
Eu nu stiu cum e jetul lui Rayan ca el nu face decat cu pampersul pus.
Ma duc sa ii fac baie, ca nu stiu ce are, a fost cam isteric in seara asta. O pun pe seama oboselii...
Crinuta si Rayan

Shobo spune:
chiar acum 5 min am vrut sa-l mai incerc la titi si se uita ciudat la ea, pare ca se duce spre sfirc si apoi se trage inapoi si ride la el, si se uita la mine ca si cind ar spune "hai ma mami ca sint mare acuma, nu imi mai da chestia asta de pici! "
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

adita spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Adita, tu ai 2 baieti, cum ai procedat?
pe Antim mi-a fost frica sa-l decalotez, asa ca incet, incet a inceput sa-l deranjeze.nici nu-i de mirare, cand l-a decalotat a iesit de acolo o gramada de "telemea de Sibiu" dupa cum s-a exprimat asistenta. eu am citit ca smegma asta are si ea rolul ei acolo, dar se stransese chiar multa, si daca pielicica era lipita de jur imprejur, nu avea pe unde sa iasa. asa ca pe Nectarie l-am decalotat eu cate putin, nu e chiar de tot, dar nu s-a mai strans smegma acolo
mamica de trei copilasi

V. Erica spune:
Liviana, iarta-ma ca am uitat sa-ti raspund ref. la biscuiti, mi-am dat seama dupa ce-am trimis si n-am avut timp sa revin pan-acum...
Biscuitii si tortul Rodica sunt facute de Rodica, verisoara mea, eu nu i-am cerut reteta, dar promit s-o intreb cum ii face...
Patricia, uleiul tau e cumva Cardinal facut la Alexandria? Eu din asta folosesc si voiam sa mai stiu si alte marci bune. Mi s-a intamplat sa iau teapa odata cand n-am gasit Cardinal cu unul amar-amar, brr!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

V. Erica spune:
Ce rau imi pare ca n-am vazut emisiunea cu nutritionista !! Am vazut doar ultimele 5 min in reluare...
Shobo,
sa faci tortul nemtesc ca e grozaaaav ! S-a terminat cat ai zice peste... Si poti sa-i dai si lui Codrin.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

bubu05 spune:
Cu intarziere, La multi ani, Cosmin David!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Alina Maria spune:
Buna seara fetelor iata-ne si pe noi , avem o veste mare de tot AVEM PRIMUL DINTE azi noapte mi-a plans 2 ore si azi l-am vazut cam greu insa face zgomot cand bea din pahar si se simte daga ii bag degetulk in gura . Am fost asa de fericita ca m-am dus cu ea in oras si i-am cumparat o minge mare cu tuguri frumoasa foc oarecum transparenta ,i-am luat un trening de zici ca acu se apuca de sport si un prosop mare frumos .
Tin sa spun si eu la multi ani lui Ioana , Sabina, Clara , NectarieRares , Stefan , Lucia , Andrea, Oana, Andrei , Tudor , Sebastian, Maria, Ruxandra ,Ioana, si ultimul de astazi Cosmin.Sa ne traiti si sa fiti sanatosi , este un lucru foarte special caca de acum nu mai sunteti niste bb. ci sunteti bb. visatori cel putin asa se spune aici ati intrat intr-o noua grupa .
Oana f. fumoase pozele de la petrecerea lui Seb . s-a facuit un frumos de fapt a fost el deja insa acum mama mama iti vine sa il papi.
Am sa inoiesc si eu pozele lui Mandy sa vedeti ce pleata are .
Ma duc chiar acu sa le pun va pupam !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/