bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 12

MihaT spune:
LA MULTI ANI !!!! COSMIN DAVID
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Poze cu Alexia

Alina Maria spune:
Gata am inoit pozele sunt la albumul aproape un an sper sa va placa .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

gabi.i spune:
COSMIN DAVID
YAELY
Oana Cretu am reusit sa vad pozele de la party (aseara nu mergea) .Mai vreau .Si mai zi-ne si tu cate ceva despre voi ,ca vi se simte lipsa pe aici de o bucata buna de vreme.
Bubu am vazut si pozele voastre de la mot ai un baiat dragut foc si nu cred sa ne fi intalnit prin parc pt ca arati asa de bine incat te-as fi tinut minte sigur.
Alina Maria poza aceea cu Mandy in punga de cadou mi s-a parut super iar ultimele doua poze efectiv m-au dat pe spate.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Leta spune:
Catiflo, da, si eu stiam ca trebuie dat bebeilor lapte nedegresat, dar andreea mea este foarte grasuta (la 10 luni avea 11 kg, acum nu stiu cite mai are). Miine mergem la pediatra pentru cintarit, masurat si vaccin de 1 an si am s-o intreb si de lapte. M-am uitat pe cutie si contine o gramade de alte lucruri (calciu, proteine etc), doar grasimea e aproape inexistenta. Daca va fi cazul o sa caut un lapte cu grasime putina (1,5 - 2%), n-as vrea sa ii dau cu peste 2%, ca destul a ingrasat-o laptele praf.
Trecerea de la lapte praf la cel de vaca o facem asa. In prima zi i-am facut lapte praf cu 5 masuri de pudra (in loc de 6 cum faceam de obicei) si au rezultat 160 ml, pe care i-am completat cu 40 ml de lapte de vaca. A doua zi am facut lapte praf cu 4 masuri (130 ml) si am completat cu 70 ml lapte vaca s.a.m.d.
Amo, ma bucur ca ti-a placut tinuta andreei din seara de revelion. Am incercat s-o integram si pe ea in atmosfera
. Zilele astea o sa mai pun citeva poze de la mot.
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

bubu05 spune:
Gabi.i, multumesc, esti f. draguta! Nici eu nu cred ca te-am vazut! Si acum cu frigul asta nu prea mai mergem in parc!
Alina, e dulcica foc printzesa!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

bubu05 spune:
Leta, e mortala pitica in poza cand ii taie motzul! Am ras cu lacrimi, ce scumpa e! Sa-ti traiasca!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

catiflo spune:
Leta, am inteles, sa ne spui si noua ce zice doctorita.
Alina Maria, felicitari pt dintisorul lui Mandy, s-a cam lasat asteptat dar ai vazut ca a venit pina la urma...
Gabitza al nostru incepe sa arate ca are pesonalitate, daca ii faci ceva ce nu-i convine si e cumplit de obosit, trage niste tipete de zici ca-i jupeste cineva pielea. Pe de alta parte dupa citeva secunde ii distragi atentia si uita.
Crinuta, cum si-a rupt rayan dintisorul ? Noi am tras o mica sperietura cu , a cazut la gradi si s-a zgiriat la gingie cu dintisorii in crestere si i-a curs putin singe. Mi-a fost frica sa nu isi rupa dintucii dar nu s-a intimplat nimic.
pupici,
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Witchie spune:
Leta, e grozava poza "nu ma tunde". Pot sa o imprumut?
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

coraly spune:
Crinuta, si eu am observat acum vreo 2 luni ca al meu are un incisiv usor ciobit, da nu-i de mirare, ca baga toate prostiile in gura si strange.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

PatriciaArdeleanu spune:
La multi ani Cosmin-DAvid!
Mandy, felicitari pentru primul dintzishor! cred ca vor veni de acum toti odata, repede.
Erica, parca asa se cheama, sa ma uit cind merg acasa. Au si varianta de jumate litru si al gust mi se pare f bun, nue nici amar, nici miros, nimic. Patricia si
Rebecca (05.02.05)