Copilasi din 1998 (04)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Noi plecam maine din Bucuresti. Sper sa avem vreme frumoasa si sa mai inceteze ploile acestea fara sfarsit.

Va doresc Paste fericit si sa aveti parte de sarbatori linistite alaturi de cei dragi.

Cu drag,
&co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

HRISTOS A INVIAT !

Sa aveti lumina in viata, multa sanatate si putere !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Hristos a inviat!
Va multumesc de primire,cred ca aici raman,avet dreptate,de fapt din 97 mai erau trei zile cand l-am nascut eu pe Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina76 spune:

Buna fetelor!Daca sunteti dragute sa ma primiti si pe mine in grupul vostru! Pe fetita mea o cheama Andreea si e nascuta pe data de 12.10.1998! Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

BINE AI VENIT IRINA.
VA SALUT PE TOATE SI VA DORESC NUMAI BINE. VA PUPIC

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ai venit Irina!
Sper ca diseara sa apari si tu in Catalogul nostru.

Ce vor face copiii vostri de 1 IUNIE ???

La Rebecca s-a propus o excursie la o salina!deci se va renunta la ore in respectiva zi;se inchiriaza un autocar si pot merge si parinti doritori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Eu nu stiu inca ce va face Ioana de 1 iunie, dar nu cred ca vor face ore. Anul trecut de 1 Iunie trebuia sa fie finala la fotbal pe clase - pentru baieti si concurs de role si biciclete pentru fete. Dar a plouat, asa ca s-au amanat concursurile, iar copiii au stat in clase, s-au jucat, au primit prajituri si s-au uitat la un film. Concursurile s-au tinut dupa vreo doua zile, dar nu a mai fost atmosfera care ar fi fost de 1 Iunie, cand toata lumea se pregatise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Uite ca noi nu am luat in calcul vremea, dar sper sa fie frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

la Adri la scoala s-a hotarat sa se mearga si-n excursie pana la sfarsitul clasei dar de 1 iunie vor face petrecere la Arlechino club sau la Kids planet.
Intre timp se pregatesc pentru serbarea de sfarsit de an.
]CE REPEDE A TRECUT CLASA 1..........O SA NE FIE DOR , [CRED].

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Pupam mamici

Noi , recunosc, suntem mai activi la Bebelusi decat aici (mai am o fetita de 9 luni..t)

Deci, I-au schimbat invatatoarea Elei... jale mare ce sa va spun. Are zile in care nu mai vrea sa mearga la scoala. Au acum o Doamna mai in varsta (bine...) care este taaareee gretoasa cu parintii si inteleg eu ca si cu copii.

In continuare avem note foarte bune, insa cu toate astea nu stiu cum sa mai procedez cu copilul..... chiar nu ii place cu noua invatatoare. Ma uit cand o las la scoala ca e trista....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput