Copilasi din 1998 (04)
Raspunsuri - Pagina 9
brianamica spune:
Cat despre 1 iunie ... nu stim ce o sa facem. ANul trecut a fost misto , i-am luat bicicleta...ei si lui taicasu (ca eu eram insarcinata..) asa ca poate anul asta imi iau eu...
Am sa tatonez si eu terenul la Ela sa vad daca au inceput sa pregateasca serbarea.....
Chiar mai, ca repede a trecut clasa I . Parca ieri o lasam in scoala in prima zi.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Cary spune:
Briana, nasoala faza cu schimbatul invatatoarei,cred ca ar trebui sa ai o discutie cu ea,la modul:
-Daca vrei,....am sa INCERC sa te mut la o alta clasa,DAR asta inseamna sa schimbi COLEGII!
NU cred ca ii va placea si o sa incerce s-o accepte pe noua invatatoare!
W-e placut tuturor!
tomecica spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR.
pe 26 Adri merge cu clasa in excursie la GURA DIHAM. Ma voi duce si eu cu ea pentru ca nu am curaj sa o las singura. e prima excursie in afara Bucurestiului si imi este teama sa o las singura. Nu sunt singura mamica din clasa care merge cu copilul . Cu ocazia asta voi scapa si eu din monotonia de zi cu zi [ casa-servici, servici casa].
i-am spus Adrianei ca este ca si singura in aceasta excursie , ca noi mamicile nu avem treaba cu ei . Dar cu siguranta voi sta cu ochii pe ea.
Poate in clasa a 2 a o sa mearga singurica. Cine stie.......deocamdata n-am curaj sa o las.
va pup pe toate si va doresc numai bine
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Cary spune:
Si eu merg cu Rebecca in excursie,asa voi putea cunoaste si alte mamici din clasa si vom schimba nr. de telefon!!!
Distractie placuta tuturor!
dori spune:
Ioana merge maine in excursie - sper sa fie cald si frumos. Eu nu am mers niciodata cu ea in excursii, desi in clasa I m-a invitat. Dar fiindca e un copil timid, m-am gandit ca e mai bine sa o las de capul ei. Cele mai mari griji mi le-am facut cand a fost in excursie iarna, la Poiana Brasov, si era frig si zapada.
Acum sigur nu isi mai doreste sa merg si sa stau cu ochii pe ea.
Briana, care e povestea cu schimbatul invatatoarei? E ceva temporar sau de durata? Daca e de durata si fetei nu ii place de invatatoare, eu zic sa te gandesti la transfer. Fetita o sa sufere la inceput ca se desparte de colegi, dar eu zic ca mai important este sa ii placa de invatatoare si sa invete cu drag. Cu noii colegi se va obisnui si se va imprieteni in timp, dar cu modul in care invata in primii ani va ramane (probabil) multi ani de scoala de acum.
Toate cele bune,
Cary spune:
LA MULTI ANI! copiilor nostri dragi, sa fie sanatosi si fericiti, iar Bunul Dumnezeu sa ne aiba in pace pe acest pamant!
Cary spune:
Salutare!, Salutare!,dar ce liniste pe aici! oare ati plcat DEJA in vacanta???
Iaca a trecut si ziua cu excursia, a fost foarte frumos si palpitant,mai ales ca a fost o zi,........ si cu soare si cu ploaie!
Pentru cunoscatori cred ca stiti ce ascensor(din evul mediu)este la Salina Slanic Prahova!super palpitant pentru copilasi.
Acum ne pregatim de serbarea Abecedarului si de vacanta.Eu voi pleca in vacanta din data de 19 iunie,aproape 3 saptamani,deci sper sa nu ma puneti absenta!!!
DORI- am pus un anunt la gradinite,deci sper sa fim mamici de pui la grupa d-nei Rosu Virginia,am scris la respectivul subiect ce acte iti trebuie,mult SUCCES!
O saptamana buna va doresc!
brianamica spune:
Feteeee, gata cu clasa I !!!!!
A trecut repede repejor. Noi avem joi serbarea abecedarului si.. gata !
Cu invatatoarea insa, am tot avut probleme. A venit copila acasa si ne-a spus ca Doamna i-a dat o palma peste fata ! Initial nu am stiut cum sa reactionez, insa taicasu a mers la scoala sa stea de vorba cu invatatoarea sa vedem ce a gresit copilul si sa incercam sa o convingem ca daca are o problema sa ne-o comunice noua , nu sa bata copilul
Ce credeti ? Nu stia de ce a palmuit-o...poate era nervoasa ca Ela e un copil bun si cuminte !! Sa va spun ce am simtit ?
E chiar sarita femeia asta !
Ela termina anul scolar cu F.Bine pe linie. Nu are nici macar un Bine sau -FB. Totul e OK idn punctul asta de vedere, insa copilul e gata sa renunte la tot din cauza invatatoarei. Ii lasa in pauza doar 2 minute timp in care ori se duc la toaleta, mananca sau stau cuminti in banca !!!!!
Cred ca am imbatranit eu, dar parca in pauza alergam si ne jucam cat ne tineau puterile !!! In sfarsit, vedem cum o sa procedam la anul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
brianamica spune:
De 1 iunie ne-am plimbat cat am putut de mult (evident dupa ce am venit de la serviciu). In schimb Ela a fost foarte incantata ca e ziua tuturor copiilor !
Ma uitam la ea si ma gandeam ca e pacat ca nu realizam la randul nostru cat de frumos este sa fii copil !!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
Dandush spune:
Buna mamici!! Ma primiti si pe mine ?
Am 2 copii, o fetita de 8 ani(23 Mai 1998) si un baietel de 6 ani( 18Aprilie 2000). Erika este deja in clasa a IIa, aici anul scolar incepand din Aprilie. Sunt convinsa ca s-au schimbat multe in invatamant de cand am plecat eu din tara( acum 10 ani), dar mai ales de cand eram eu in scoala primara deci nu stiu ce raspunsuri sa-i dau lui Erika cand ma intreaba " ecuatiile pe care le fac eu acum , in Romania in ce clasa se fac? " sau " eu merg la scoala de la 8 la 3, in Romania pana la cat au copiii ore??" samd..... Sper sa nu va suparati , voi mai intra si eu pe-aici din cand in cand sa ma documentez.
Multe pentru voi si va doresc o zi buna.
D.K.