Copilasi din 1998 (04)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Isabela draguta mea, e dramatic ce spui tu acolo. Ma gandesc cu groaza ca pot apare asemenea momente.

Cum ai rezolvat-o ?? Ca sa fiu si eu cat de cat pregatita de asemenea momente....

A mai avut si a mea probleme legate de "intrebari existentiale" dar pana acum le-am rezolvat usor. Insa asta deja ma pune pe ganduri.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Prezent si din partea noastra!
Eu ma tot plimb pe subiectul "Clasa I..." de la "Scoli, gradinite...". Vad, insa, ca aici e activitate mai mare!
Asteptam si noi vacanta! Saptamana aceasta se vor incheia mediile si prin urmare se dau teste la romana si matematica.
Suntem la litera v.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

BUNA FETELOR.
ABIA ASTEPTAM VACANTA , SA DORMIM SI NOI CA OAMENII......]

briana= ce culegere ai gasit , si unde???

otau noi am ajuns la t. cred ca-i ultimul pe semestrul asta. ca vine vacantaaaa

abia astept sa-i dea carnetul de note. ca-i cam secretoasa d'na invatatoare si pina acum nu a trecut nici o nota in carnet.

va pupam pe toate

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor, dupa 6 luni imi bag si eu nasucul pe aici ca de suntem la scoala si acum imi place subiectul asta sa vb despre scoli.
Biutza la scoala azi o sa-l faca pe P mare(la fiecare litera o zi fac litera mare , o zi litera mica).De ieri am pus-o sa citeasca din carticelele ei de colorat care sunt cu povesti cuvintele in care cunoaste toate literele.La matematica de o saptamana fac scaderi si adunari pana la 100, ii innebuneste.Prea mult le cere, la mate are carte, culegere si "cocosul"(caiet special) iar la roamana are abecedar, sa citim cu Ana si Prietenul...(caiet special).De invatatoare sunt tare multumita.
Acum va las ca sunt in sesiune si maine am un examen nasooooool.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

SALUTARE.

CE CULEGERI TREBUIE SA CAUT PT. CLASA 1. ???

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Ioana este clasa a doua. Anul trecut faceau la matematica din Culegerea MATE 2000 - Clasa I, Editura Paralela 45. Mie mi s-a parut buna, si Ioana a lucrat cu placere din aceasta culegere. O gasesti cred la orice librarie.

Anul acesta Ioana lucreaza la scoala din alta culegere, dar i-am cumparat-o si pe cea din colectia MATE 2000. Fac din culegere si la romana - in afara de caietul special. Si lor le-a incheiat mediile, dar nu se simte inca atmosfera de vacanta, fiindca a avut teme multe, si pentru maine la religie are o gramada de teme.

Mergi la inceput

a venit vacanta. va doresc o vacanta frumoasa si calda. miine mergem la patinoar. i-am promis ca daca are numai fb o duc unde vrea ea. si ea a ales sa patineze. e primul semestru din viata ei si-s fericita pt ea. e foarte mindra de carnetelul ei de note.
va pup pe toate

LAO TZE

Mergi la inceput

i-am luat Adrianei " culegere de exercitii si probleme " pt clasele 1-2. de Marcela Penes. de la editura ANA.
Mai stiti si alte culegeri?

LAO TZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Vacanta frumoasa si plina de activitati!
si noi o sa avem vacanta peste 2 saptamani...

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si Rebecca a terminat semestrul cu FB pe linie,era super incantata,i-am spus ca daca asa va fii si semestrul 2 atunci va primi coronita,deja viseaza la ea si mi-a promis ca se va stradui.
I-am dat voie in w-e asta la munte,cu tati si niste prieteni,eu am avut de lucru la birou,deci am stat acasa.

Distractie placuta in vacanta!

Mergi la inceput