Copilasi din 1998 (04)
Raspunsuri - Pagina 5
tomecica spune:
quote:
Originally posted by Cary
Si Rebecca a terminat semestrul cu FB pe linie,era super incantata,i-am spus ca daca asa va fii si semestrul 2 atunci va primi coronita,deja viseaza la ea si mi-a promis ca se va stradui.
I-am dat voie in w-e asta la munte,cu tati si niste prieteni,eu am avut de lucru la birou,deci am stat acasa.
Distractie placuta in vacanta!
Omul propune si Dumnezeu dispune!
felicitari pentru Rebeca si un
de la noi. distractie placuta la munte.
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
tomecica spune:
acum , ca a inceput un nou semestru de scoala , va doresc cele mai bune rezultate .va pupicim pe toti.
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
Cary spune:
Multumim Lumi.
Rebecca e super fericita ca a inceput scoala,Dar mi-a zis:
-Vai, iar trebuie sa ma trezesc dimineata!
Mult succes in semestrul II !
brianamica spune:
Tomecica, si eu am luat o culegere de Penes.
Mama mea a lucrat in invatamant asa ca ea m-a sfatuit sa iau culegerea.
Am gasit-o in Titan, la parter unde este o librarie foarte bine dotata !( in ziua aia mi-am luat si o carte cu cure de slabire.....
)
Scuze ca raspund asa tarziu, dar nu am mai fost pe aici. 
Recuperez ! Promit !![]()
![]()
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
brianamica spune:
Si Ella a terminat cu FB pe linie, insa eu nu sunt chiar incantata de invatatoare !
Trag tare pe mama saraca !!
In sem.2, aceleasi probleme .... ne trezim foarte foarte greu... comentam atunci cand mama ne da dictari suplimentare... etc !!
Insa saptamana trecuta vineri, am vrut sa o tin acasa (ca era belerica de oboseala). Avea doar 2 ore de desen !
Si nu a vrut !!!!!! A inceput sa planga ca ea vrea la scoala !!!
Ah, de ce nu imi zicea mie mama sa mai stau pe acasa.......

tomecica spune:
Buna fetelor. Cum merge cu scoala?
. Adri azi merge la circ dar recupereaza maine orele pierdute. Si incepind cu 9 martie se revine la programul normal de incepere a orelor de curs , adica in loc de 7.30 cum e acum , vor incepe la 8.00/.
Cum stati la capitolul "citire"? Parca am pretentii mai mari de la fetita mea , as vrea sa citeasca cursiv nu cu mici pauze [de citeva sec]. Eu o tot pun sa citeasca diferite pasaje din carti , asa ca sa se antreneze
. poate exagerez eu , poate am eu pretentii prea mari??
de scris , scrie corect si frumosssssssss , are numai f.b la dictari. si cu matematica merge struna deocamdata.
e din ce in ce mai complicata scoala asta
.trebuie sa tinem pasul cu ei , ca am vazut niste probleme la matematica , de clasa 2 , 3 de am ramas cu gura cascata.
NUMAI BINE VA DORESC SI SPOR LA INVATAT
LAO TZE
Cary spune:
Si noi mergem la CIRC dar saptamana viitoare,cu scoala vad ca totul e OK.
Si eu o pun sa citeasca macar 2-3 pagini din alte carti;de altfel chiar am spus la sedinta cu parintii sa le mai spuna doamna,ca mereu imi spune:
-Nu a spus DOAMNA sa citim in plus!
Asa ca acum nu o sa-mi mai de-a aceasta replica!![]()
brianamica spune:
Tomecica, lasa fata mai usor cu cititul ca e OK.
A mea , de expemplu, nu scrie frumos. Scrie foarte corect, citeste foarte foarte bine dar nu scrie frumos deloc.
Am tot incercat... insa nu tine !!
Sincer, seamana cu mine 
. Asta e!
Doamna ii da intotdeauna f bine la dictari pentru ca ea considera ca este mai mult decat ok daca scrie corect. Asa ca...
Cary, si eu ma lovesc de treaba asta cu "Nu a spun Doamna", si uneori ma apuca pandaliile !!
Insa ma asteptam la asta pentru ca "Doamna" o sa fie intotdeauna mai importanta si nici nu vreau sa stric imaginea.
SUCCES LA SCOALA MAMICI !!!
Cary spune:
Briana, singura scapare e sa vorbesti cu DOAMNA sa mai aminteasca copiilor SA MAI CITEASCA!!!!
Si uite asa o sa faca copilul ceea ce a spus DOAMNA!
W-E placut tuturor!
Cary spune:
Ieri Rebecca a primit la scoala 2 manuale care le va folosi in clasa a-II-a si trebuiesc platite!!!!Dar daca pana in toamna apar altele???
Voi ati primit asa ceva?