Copilasi din 1998 (04)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ce mai faceti dragelor?
Ce veti face in aceasta scurta vacanta?

Eu tare as fi vrut sa plec 2,3 zile la Sinaia sa admir betia de culori a padurii acum in vreme de toamna, dar se pare ca vremea mi-a cam stricat planurile, poate prind zile mai bune spre miercuri, joi,......dar voi?

Hai pupici tuturor si vacanta cat se poate de placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Noi am reusit sa mergem in WE la Sinaia cu copiii. A fost excelent. Am strans frunze uscate sa facem "tablouri" de toamna. Cam stresant drumul de intoarcere, fiindca a fost f.f. aglomerat.
Pentru vacanta am facut ieri un plan, pe care Ioana si l-a lipit pe birou - putina matematica in fiecare zi (ca ne pregatim de concursuri), putina lectura in fiecare zi, gimnastica si cam atat. Temele si le-a facut deja, pentru ca nu a avut multe. Sper ca la spre sfarsitul saptamaniii sa reusesc sa ii duc la bunici.

Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Sper sa plece cu bunici de miercuri pana sambata, caci e super aglomerat la intoarcere duminica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

buna fetelor. ati cam disparut ! Cum merge scoala? Noi asteptam vacanta.si voi?
va pup si spor la scoala

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput

Merge bine scoala.
Anul asta s-a renuntat la serbare si ne vom intalni cu totii (copii, parinti si D-na Invatatoare) la un restaurant sa ne distram!!!
Cica asa e modern acum abia astept sa vad ce iese!
Vacanta a super asteptata si binenteles pe Mosu'.

Mergi la inceput

si la noi s-a renuntat la serbare dar nici petrecere nu pupam.
distractie placuta si vacanta frumoasa

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna, ma alatur si eu aici, fiica mea Antonia este nascuta la 27.06.1998
eu si sotul lucram pe un vapor de marfa, ruta olanda-germania-franta, copilul e acasa in romania, cu mama mea, e destul de greu , eu ajung cam la 2-3 luni, el deloc, o luam in vacante la noi, dar nu in alea scurte, asta e deocamdata, incercam sa o aducem la scoala in germania ca acolo avem firma, dar si asa e greu ca trebuie undeva la internat...
na ca ne-am introdus
va pup

Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2006 spune:

buna fetelor!am si eu un baiat Andrei nascut pe 29 iunie 1998.vrem si noi sa intram in gasca voastra!

Mergi la inceput

SIMONA si DANIELA , bine ati venit.Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei.

Mergi la inceput

Bine ati venit fetele! sa va traiasca copilasi si sa va bucurati de ei, sper ca in cel mai scurt timp sa va trec si pe voi in Catalog.
W-e placut tuturor!

Mergi la inceput