Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 12
Mica-mica spune:
Buna dragelor, ce mai faceti ?
Ce liniste e pe aici, a trebuit sa caut subiectul ..
Georox,Ileana, cum merge cu sarcina ?
Georox ai reusit sa ajungi la dr. T? As vrea sa merg si eu la el.Sper sa va urmez anul asta .
Dana ce-ti face minunea ?
Nu mai scapam o data de iarna asta...ce vreme urata..ploua-ninge
O zi buna !
tuchi spune:
Salutari pt buzoience de la cluj.
am o mare rugaminte la voi. o cunostinta de-a mea care sta temporar la voi in oras ar avea mare nevoie de o gradinita particulara. sinteti dragute va rog sa ma ghidati nitel? e pentru un copil de 2.5 ani, cu scutec inca (cred).
o primavara mai atleta.
Georox spune:
Buna !
Mica pana la urma am reusit sa ajung la Dr. Tutunaru. A fost dragut si amabil de data aceasta. Bebe avea pe 6 martie 4,35 cm, 167 de batai pe minut si era foarte zglobiu. Mi-a zis ca este OK pentru aceasta varsta, iar saptamana viitoare trebuie sa ajung la Iosup pentru eco morfologica. Si poate atunci voi afla mai multa despre bebe, cum ar fi DPN si sexul. Caci la cat de entuziasmata eram am uitat sa intreb.
Mica daca vrei sa te duci la el, du-te linistita. Si mult succesc, poate ne urmezi si tu la mamic, cat de curand.
tuturor !
alma spune:
Tuchi, nu stiu de nici o gradinita particulara in Buzau, nu cred ca este, imi pare rau!
Georox, sarcina usoara in continuare si bebe sa fie ce vrei tu!
Mica, iti doresc sa ti se implineasca visul!
Celelalte fete sunt bine, atat cat stiu eu, Diana are un baietel superb, fetita Cameliei creste pe zi ce trece, pe Roxana Danei am vazut-o in poze, dulce si mica, sper sa o vedem cat de curand, dar sa ne fie rusine ca nici la Camelia n-am ajuns, eu dau vina pe vremea urata .
http://community.webshots.com/user/freediaro
camelia_daniela spune:
Salutare dragelor! Sa stiti ca mi-e dor de voi si de o intalneala ... Ehehe ... ce vremuri ... da' poate o tine si vremea asta cu noi si om putea sa ne vedem !!!
Dana, ce-ti face minunea mica ! Abia astept sa va vad!
Mirela, Ileana, Oana ce mai faceti, dragelor? Sper ca sunteti sanatosi cu totii cu copilasi cu tot! Eu sunt racita bine iar Daria are doar un pic nasucul infundat... da' ne facem noi bine!
Ileana cum te mai simti ? Ce mai face micul Luca?
Pupici,
Camelia & Daria
DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~
Mironna spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti,ce mai ziceti?
Eu am fost la Buzau zilele acestea, nu am avut cum sa iau legatura cu voi. Luni am fost in Crang si printe copiii de la tobogan, pe cine credeti ca am recunoscut, pe micuta Oana, era cu bunicul ei. Dana ai o fetita foarte scumpica, sunt convinsa ca si surioara ei este la fel. Va pup pe toate.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
POZE NOI ANDRADA
camelia_daniela spune:
Salutare tuturor! Ce mai faceti? Cam pustiu pe la noi p-aici...
Noi suntem bine. Azi am fost la plimbarica si m-am intalnit cu Dana care era la plimbare cu cele doua printese(noroc ca m-a strigat ea ...)! Asa am vazut-o in sfarsit pe Roxana, care e o dulcica si are o fatzuca de ingeras! si seamana cu mami ... mai mult decat cu tati .
Dariuca a dormit mai tot timpul drumului ceea ce este bine ca in casa nu prea doarme ziua.
Voi ce mai ziceti... ce mai faceti ? Mai dati si voi un semn, poate punem de-o intalneala, ca tot s-a schimbat ora si pare sa fie frumos afara!
Pupici,
Camelia & Daria
Varsta Dariucai
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Georox spune:
Buna !
Ce mai faceti ? Ca de mult nu ne-am mai auzit !
Noutatile mele : voi avea a fetita care se va naste pe 22-23 septembrie, e perfect dezvoltata pentru varsta ei. La acea vreme 13 saptamani si 6 zile si este foarte vioaie . Tati vroia baietel, ca sa aiba u cine juca fotbal, eu vroiam baietel ca sa scape de cateva chinuri femeisti cum ar fi CM si epilatul. Insa ma bucur mult si de fetita. Tot a mea este ! Momentan ne-am hotarat la Sofia ca nume si probabil ca acesta ii va ramane... Acum astept cu infrigurare sa ii simt primele miscari. La eco m-a salutat cu manuta.
Politicoasa, stia ca se uita mami la ea. Poate data viitoare merge si tati. Sunt in extaz !
Pe la Buzau care mai este viata ? Voi veni si eu de Pasti acasa.
tuturor !
adameasca spune:
Geo, e cald si frumos la Buzau. Poate ne intalnim de Pasti prin Crang. Felicitari pentru fetita! Tot fata vreau si eu.
Camelia, imi pare rau ca nu am fost si eu in Crang sa ne vedem cu totii. Numa' ca noi avem alt program decat oana, asa ca de regula iesim mai devreme afara. Tu dupa amiaza mai iesi cu fata din casa? Ca poate ne vedem dupa amiaza.
Mironna, de ce mah nu ai spus ca vii ca in Buzau? Ce-ar fi sa facem schimb de nr de telefon? Ca sa ai de unde sa ne iei data viitoare...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
camelia_daniela spune:
Salut!
Ileana, noi mai iesim ... spre exemplu astazi am iesit si pe seara pe la 6 si am stat pana pe la 7:30 si o sa mai iesim ! Tu iesi si in cursul saptamanii sau doar in we? Daca e iti dau un telefon si mai vorbim zilele astea. Luk e bine?
Heiii, Oana, ce mai faci? Si tu, Mirela ... Asteptam vesti!
Va pupam,
Camelia & Daria
Varsta Dariucai
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~