Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dragelor,
Ingrozitoare intamplarea cu AndreeaC,cred ca ati citit si voi despre aceasta tragedie.Dumnezeu sa aiba grija de sarmana fetita si de sufletul mamei care a ajuns la Ceruri!!!
Despre Dana si micuta Roxana are cineva noutati?
Gravidutele Ileana si Georox ce mai fac?Va doresc greturi fine si putine,in caz ca nu ati scapat deja de ele.
Camelia,multzam de urari.Mi-au purtat noroc,asa ca am luat examenul ,din prima chiar,sunt tare fericita ca am terminat cu agitatia.Ne intalnim in trafic!Micuta Daria ce mai face?Pup ochisorii de fata frumoasa!

poze CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,felicitari si sa-ti tariasca bebelusa

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata ! Stiu m-ati dat disparuta ! Scuze ! Insa am fost si putin suparata, pentru ca Tutunaru m-a amanat cu controlul pana pe 6 martie. Iar atunci voi fi in 12 saptamani, insa asta este !

Am anutat vestea si familiei mele we trecut si s-au bucurat, desi nu se asteptau atat de repede sa avem bebe. Insa eu imi doresc tare mult acest copil si sunt convinsa ca va aduce numai lumina in sufletele noastre. Botezul il vom face la Buzau, deci daca aveti placerea, va invit de pe acum ! Mi-ar placea sa va cunosc, avand in vedere ca sunteti prietenele mele de suflet !

Socrii au fost incantati, cel putin mama soacra ,care nu se mai oprea din plans.

In rest, am experimentat si din nefericire, iar greturile inca nu imi dau pace, mai ales seara. Aseara am devorat o cutie de Aloma cu sotul ! A fost super buna ! Parca iarna are farmec mai mult inghetata!

In weekend ne ducem la Sinaia, daca nu se mai intampla nimic. Abia astept sa vizitez Pelesul!

Dana multa sanatate tizei mele ! Sa va aduca numai bucurii !

Ileana cum te mai simti ?

tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Oana, felicitari pentru carnetul auto, anul acesta o sa fac tot posibilul sa-l obtin si eu.
Georox, esti la dr. Tutunaru? Cumnata mea a nascut cu el, am inteles ca este un medic foarte bun si foarte de treaba.
Camelia si Dana ce va mai fac printesele?

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

POZE NOI ANDRADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare tuturor!
Felicitari Oana !!!! Cred ca luni seara ai si ... pupici din partea noastra pentru reusita!!! Ce face micutul Robert?
Dana, ce mai faci? Ce face micuta Roxi? Dar Oana - cred ca e incantata, nu-i asa?
Ileana, cum te mai simti ? Luca ce nazbatii mai face ?
Mirela, tu cu ce te mai lauzi? Domnisoara ta, tot pe messenger?
Mironna, noi suntem bine ... nu ne-am stabilit inca un program de somn care sa-i convina lui mami, dar nu disperam!!!

Am pus poze noi la semnatura in albumul de februarie.

Pupici,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."

- Pamela Glenconner

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Camelia, am vazut pozele, foarte frumoase, sunteti fete mari de acum. M-ati dat gata cu dresurile, mi-au placut la nebunie. Sa cresteti mari si frumoase.
Cred ca a nascut si Diana, un baietel. Sa-i traiasca si sa fie sanatos!

POZE NOI ANDRADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna fetelor !
Ce mai faceti ?
Camelia frumoase pozele
Dana cum te simti, ce fac fetele ?
La noi e zapada si ninge usor, e frumos afara .
Weekend placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mironna, Mica-mica va multumim pentru aprecieri ! Ne straduim sa ne mentinem ...

Va pupam !

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Ce ziceti de vremea asta?

POZE NOI ANDRADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

cum e la Buzau,ninge?
Sa aveti o primavara insorita cu multaaaa fericire!
asta pt. ca maine este 1 martie

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput