Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 9
adameasca spune:
Salutare! Am vb cu Dana, cica sambata probabil vine acasa. Si aia mica e o mancacioasa. Ca si Oana.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Mironna spune:
Ileana, transmite-i Danei din partea mea, toate cele bune. Multumesc.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
POZE NOI ANDRADA
Mica-mica spune:
Buna fetelor , ce mai faceti ?
Ileana, ai dreptate, maternitatea arata atat de jalnic de ce nu or mai moderniza-o si ei. Am fost in vara la mama mea la spital si era sa mi se faca rau acolo de mirosuri si cat de murdar eraOare sotia d-lui Boscodeala ar naste acolo daca ar fii insarcinata ???Cred ca ca NU
Georox cum te mai simti, tot cu greturi ?
Va doresc weekend placut si linistit!
Georox spune:
Neata !
In primul rand, trebuie sa va spun ca mai mult ca sigur ma voi face din nou buzoianca dupa ce voi naste, caci in Bucuresti nu mai avem cum sa ne descurcam. Asa ca mi-ar placea tare mult sa ne ne intalnim ? Ce ziceti ?
Mica ma simt mai bine, nu suficient incat sa ma laud ca uit ca sunt insarcinata,doar atat cat sa ma tarasc pana la serviciu si apoi sa fac fata unui program de 10 ore, caci pauza ia-o daca poti. Azi va fi un party cu ocazia retragerii fostului sef, sper sa pot manca ceva, iar daca nu dau iama in fructe, in cazul in care vor fi. Iar daca nu, voi incerca sa cat mai repede acasa. Noaptea mi se intampla sa nu mai pot adormi, daca ma duc la toaleta si e tare rau. In rest totul e perfect.
tuturor ! Un week-end excelent pentru ca meritati !
alma spune:
Mica, iubita d-lui Boscodeala a nascut in decembrie, dar nu cred ca la maternitatea din Buzau .
Se invoca lipsa fondurilor, dar daca nu ai posbilitate sa mergi in Bucuresti sa nasti, ce sa faci? Accepti si un loc mai putin curat, important e sa nu ai probleme si sa scapi repede de-acolo.
http://community.webshots.com/user/freediaro
camelia_daniela spune:
Salutare tuturor!
Dana, cred ca ai ajuns deja acasa cu Roxana ! Cred ca te simti mult mai bine acasa! Oana ce mai face, ce zice de surioara ei? Abia astept sa va vedem! Pana atunci multa sanatate si din partea noastra!
Ileana, cum te mai simti? Luca ce mai face?
Oana, cum merge invatatul si pregatirea pentru examen ? Sa stii ca noi iti tinem pumnii de acum!
Pupici,
Camelia & Daria
DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."
- Pamela Glenconner
Mironna spune:
Buna fetelor!
ce face Dana, s-a intors acasa?
POZE NOI ANDRADA
Mironna spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti, ce mai ziceti?
POZE NOI ANDRADA
alma spune:
Buzoiencelor, cam rar pe-aici! Si eu, recunosc...
Dana, ce-ti face minunea mica? Va descurcati? Deranjez daca dau un telefon in jur de 10 dimineata? Mai bine spui tu ora, sa nu fiti la masa sau la somnic.
Ileana, tu cum te simti? Au inceput greturile? Bebe creste?
Camelia, fata ta e maricica deja , poate venim si noi la tine la inceputul primaverii, ca de iarna am fugit toate.
Georox, cum merge sarcina?
De Diana ati aflat ceva? N-a mai intrat de multisor...
Va pup!
http://community.webshots.com/user/freediaro
Mironna spune:
Buna dimineata!
Cam slaba miscare pe aici...
POZE NOI ANDRADA