Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Raluca, m-am uitat acum, scrie ´made in Germany´.
Dar mi se par cam (prea) mari, parca mai buni erau nr.2....deocamdata.

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetele! Nu prea am timp sa stau pe net, vine prietena lu' frate-miu sa aplice la job-uri.

Incerc sa descilcesc itele, unde trebuie sa duc eu dosarul, care am intrat in cic de pe 5 ianuarie, dar nu reusesc ... aia de la primarie zic ca primesc pentru copiii nascuti in 2006, dar eu cred ca vorbesc prostii, insa nu stiu cum sa-i conving de treaba asta. Ma mai lupt cu telefoanele. Daca imi puteti da o mina de ajutor ... sofia, tu de pe cit ai intrat in CIC?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Am si eu o intrebare in legatura cu cele doua milioane care se dau pt bebe.Ca asa am inteles ca se dau 2mil.pt bebe si 6mil.pt mama care a cotizat, ca am si eu o cunostinta mai saracuta care nu a muncit niciodata si are un bebe de 9 luni.Oare o sa primeasca banii pt copil, ca pt ei ar fi mana cereasca 2milioane.
Ioana si la noi este abrambureala cu dosarele astea.La mine a depus si scoala si trebuie sa fac si eu un dosar sa-l depun la primarie.Si codul IBAN pt depunerea pe card de unde il iau ?

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare in legatura cu cele doua milioane care se dau pt bebe.Ca asa am inteles ca se dau 2mil.pt bebe si 6mil.pt mama care a cotizat, ca am si eu o cunostinta mai saracuta care nu a muncit niciodata si are un bebe de 9 luni.Oare o sa primeasca banii pt copil, ca pt ei ar fi mana cereasca 2milioane.
Ioana si la noi este abrambureala cu dosarele astea.La mine a depus si scoala si trebuie sa fac si eu un dosar sa-l depun la primarie.Si codul IBAN pt depunerea pe card de unde il iau ?Si ce trebuie sa contina dosarul?

Mergi la inceput

No fain, uitati ce fac!Se vede ca ma streseaza toata povestea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu vreau sa fug azi sa imi depun actele ptr stimulent.
Tineti-mi pumnii.

Jadi, ptr alocatia copiilor eu am fost pe str Olari, nr. 31, parca;
Actele care iti trebe sunt :
- copie dupa CI al tau si al sotului;
- copie ptr certificatul de nastere al lui Vladut;
- copie dupa livretul de familie daca ai.
- dosar cu sina;
- o cerere care o completezi acolo.
Daca nu e trecut Vlad in livret, ti-l trec acolo, dar faci iar dosar: iar copii dupa acte, iar dosar, parca.

Marinela, eu am inteles ca alocatia de 2mil ptr copii pana la 2 ani va fi din 1 ian 2007.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Marinela treaba aia cu 2 mil e alocatie, da eu stiu ca de la 1 ian 2007 se vor segmenta asa cei 8 mil, in 2 mil alocatie+6 mil pt mama.
Codul iban il iei de la banca unde ai tu cardul, dar cred ca e degeaba ca am inteles ca lucreaza doar cu Bank postul deocamdata cel putin mie asa mi-au zis.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La cerere sunt cateva chestii care ma nelamuresc, poate stiti voi: acolo unde trebuie sa bifam la indemnizatie, alocatie si inca ceva, le cerem pe amandoua? Inca ceva, dar nu mai stiu acum....

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina mersic de informatii.

5 minute sa schimb capitolul!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66189" target="_blank">aici .

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput