Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Androix ...o sa caut ca sa ma duc doxata sa-mi fac rapotul pentru numirea pe functie,ca la noi asa e...dar ma bucur ca este muuuuult mai simplu...
Aaaaa...sa nu uit...a halit Delia 2 galuste cu supa ca o nesimtita mica...prca nici nu ar fi facut greava zilele astea...nu are nimic binenteles...maine ii mai dau ca nu se stie cat mai are disponibilitate pentru talentul maeu de bucatareasa...

Alina_a care sunt biscuitii aia de la Milupa...cumva cerealele cu biscuiti si lapte?!

Corni mucegaiul mai de graba poate provoca sensibilitate la plamani...vezi ca sunt in comert solutii fungice,am luat si eu de la Braven si mi s-au parut cele mai bune ca am avut si eu pana sa ma mut suficient...
Eu nu vreau sa gasesc nici o metoda de prosteala ca sa manance Delia...daca vrea asa ca toatat lumea daca nu sa rabde ca eu nu vreau sa ajung la 2-3 ani sa fac teatru artistic ca sa manance plodu'...

Ioana cum fu prima zi...?!

Gusta i-a placut...a fost incantata...mai putin eu ca am ramas socata de atitudinea ciutanilor mai mari,de limbajul lor,de eschibitionismul asta al varstei dar prost inteles...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Corni, incearca iaurtul dietetic Milli. Emei ii place f mult. Si noua la fel. De cand cu iaurtul pt ea, am inceput si noi sa consumam doar lactate Milli.

Biscuitii...De mult ma pregatesc sa-i dau, dar am tot amanat. Zaharul..Intr-un final am cumparat LEIBNITZ, de la Bahlsen. Biscuiti cu unt. Foaaaarte buni. Sunt in ambalaj galben, pt cine nu-i stie. Noi ii cumparam de la Billa.

Am tot citit ce ati scris despre CIC, fetele de la sectorul 2...Nu pricep de ce e balamucul asta, dar mai ales de ce la sect. 1 totul e simplu si clar, au formulare, angajatele de la serviciul alocatii sunt pregatite sa-ti explice cum sta treaba, iar la 2 e balamuc. Mie mi-au mai spus dupa ce mi-au dat nr de inr. (nu uitati sa luati!!!) ca lunar (incepand cu februarie si pana revenim la munca, trebuie sa le ducem o adeverinta de la servici in care sa scrie ca nu ne-am intors laservici. Nu stiu daca v-am mai scris asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

pai pe mine m-au alergat cu anexa 4, dar cica aia o depune doar angajatorul in dosarul de la piata amzei.Aia care va fi depusa lunar nu stiu cum va arata si cred ca nici ei nu stiu pt ca tanti aia de la dir de prot a copilului era tare bulversata.

http://community.webshots.com/user/adele313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Scuze tot intru asa scurt ca nu apuc sa si citesc. Acum promit ca citesc tot dar vreau neaparat sa va zic ceva pentru cele din BUCURESTI
1. Pentru cine este si ramane in CIC: se depune DOAR cererea de 6 pg. acolo de unde v-ati luat banii ca ati nascut (1.800.000) ceva pentru PROTECTIA SOCIALA SECTOR X, unde X e sectorul in care locuiti.
2.In AMZEI depune angajatorul, deci voi nu aveti treaba acolo!
Pentru restul lumii nu stiu pe unde tre sa mergeti sa depuneti.

Nu va suparati pe mine, dar incercati sa faceti distinctia intre indemnizatie cic sau stimulent. Pentru ca altfel ne dezinformam aiurea unele pe altele si ne costa drumuri in plus aiurea.

Acum: inca o data pentru cine e din sectorul 2.
Am depus azi cererea tip de 6 pagini la sectorul 2. Formularele le-am luat de la 1. ATAT! Nici o alta hartie in plus. Nici adeverinta de la mucna, nici declaratie pe proprie raspundere, care este de fapt INCLUSA in cererea de 6 pagini. Nu ne-a cerut nici dosar, le-am dat pur si simplu, paginile capsate asa cum le-am luat de la 1, si ne-a dat un fluturas cu nr. de inreg.
revin ca il hranesc pe filip

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Noi azi am fost la cumparaturi pentru David. Mi-a spus o prietene ca sunt reduceri la "Z", asa ca am purces impreuna acolo. ce sa zic, aglomeratie mare, ca se dadeau toate la jum de pret!
I-am luat lui David niste puloverase dragute, un pantalonas, 2 body si 2 perechi de sosetutze.
Maine ma duc si eu la primarie, tineti pumnii. A fost cineva la sect 5?
mai revin ca nu mai are stare David

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

LA MULTI ANI, MYGIRL!

Sa ti se implineasca cea mai mare dorinta!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Androix, declaratia aia de 6 pagini pot sa o printez si de pe net? Sau este ceva special la cele care le dau ei de-acolo?

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Hai merci Androix.
Pe mine m-au trimis vis-a vis de Sectia 9 de Politie.
Aveau o lista cu vreo 20 de strazi si intamplator strada mea era si ea pe lista.
Cica io acolo tre' sa depun.
Dar ma duc miercuri sa vad ce si cum ca vad ca nu are rost graba depunerii atata timp cat ele depun dosarele pe 10 feb pt luna ian.

I-am cumparat Mariucai o olitza si a studiat-o cu interes. Sper sa incepem sa o si folosim!

O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

In sfarsit m-am dumirit! Cei care solicita in continuare indemnizatia de CIC depun numai in mod exceptional la primarie luna asta cererea, in rest adeverinta de la munca cf careia nu s-au intors la munca (si care nu se stie inca sub ce forma se prezinta). Iar dosarul il depune angajatorul.
Margott - pai cand naiba s-au facut reduceri, ca special m-am dus ieri la Mall sa vad daca s-a dat drumul la reduceri la Z - eu citisem pe DC ca se da drumul pe 11 ian. Of, nu-i nimic, dupa ce o culc pe Mogaldea ma duc din nou ca am si eu interes la neshte body-uri. Nu stiu cum e la voi, dar dupa fiecare tura de spalat rufe, constat ca Ana a mai iesit dintr-o tura de toale. In curand ramane in fundul gol si mai e pana la Baby Expo (care, by the way, e pe 1-19 martie si nu in aprilie) si mai ales pana ma refac cu finantele. Dar daca zici ca sunt reduse 50% fac un efort zilele astea.
Dupa cum vedeti, prima zi a decurs bine. M-a mai acostat cate o colega cu dosare, dar le-am trantit ca primele zile sunt de reacomodare, sa ma lase in pace ca am vorbit cu sefa. Iar maine de dimineata ma lupt sa fac dosarul sa mi-l depun, (adica pe-al angajatorului), ca noi, astea de ne intoarcem nu avem treaba cu primaria. Cel putin pana acum nu am descoperit nimic in acest sens.
Va pup ca ma car spre casa. Poate mai intru o tura mai spre noapte.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Buna seara fetelor,
va citesc si ma ingrozesc de ceea ce vi se intampla cu indemnizatia CIC; am scris bine ma ingrozesc, pentru ca eu sunt aici, departe de casa, si nu stiu ce se va intampla cu indemnizatia CIC a mea; sa-i ia dracu cu legile si ordonantele lor care le dau cum viseaza noaptea sau cum li se s...si asta v-o spun ca sunt avocat.
Am niste nervi!!!
Fac un apel la voi fetelor,daca cunoasteti vreo mamica in CIC avocata, pentru ca la noi sunt cu totul alte legi, avem casa noastra de pensii, de sanatate etc.,deoarece nu stiu cum se va aplica aceasta ordonanta la noi.
Indraznesc sa apelez la voi pentru ca nu am la cine altcineva si sunt atat de departe...
Am intrat pe site-ul baroului dar nu am gasit nimic.
Va mai intreb ceva: daca se intarzie depunerea actelor cu cateva luni, ce se poate intampla? v-am intrebat deoarece mama se ocupa acasa de toate aceste probleme, doar ca acum este la mine pentru 3 luni.
Va multumesc anticipat si scuzati spatiul mult ocupat.
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput