Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mygirl, La multi ani! mai, sa fii fericita, sa fii iubita si sa ai parte de toate bunatatile de pe lumea asta!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Androix, ai depus acolo in calea Mosilor?
Ca pe mine m-au trimis vis a vis de sectia 9 de politie dupa ce m-au intrebat pe ce str stau!
Te-au intrebat pe ce strada stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Androix, felicitari! ai invins!
pina la urma in Mosilor? ca ma duc peste ele miine dimineata si le fac si permanent tot in banii aia.

Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Deci, Androix, sa inteleg ca ati depus numai cererea/declaratie pe propria raspundere care constituie anexa nr. 1 a normelor metodolgice? Plus probabil copie de pe actele de stare civila, nu? Si ca pana la urma nu a fost necesar formular cu stampila primariei, ci a fost suficient unul in alb?
Merci anticipat pentru raspunsuri.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

MyGirl, La Multi Ani,sectiunea tortului este super apetisanta si combinatia ciocolata si cirese la fel. Iti doresc multa sanatate.

Si noi am sarbatorit Sf. Ion pentru ca pe Timeea o mai cheama si Ioana si au venit nasicii la ea, i-au adus cadou un scaun de servit masa care ne-a prins bine si bunica ne-a facut cadou salteaua de patut pe care vroiam sa o cumpar.Am luat saltea de la Domus , este inalta de 15 cm, exact cat sa o faca fericita pe Timeea. Acum se ridica in picioare foarte usor se tine de marginea patutului si rade, chiuie, se uita pe fereastra, la Tv fara sa mai aiba nevoie de mine si in numai o zi a ajuns la performanta de a da turul patutului, deci merge pe marginea patutului usor si studiaza toate laturile, peretele, sifonierul, tot ce poate atinge. Ma bucur enorm ca am facut-o fericita, de cand ii dadusem patul jos, era tare suparata cand o puneam in patut, uneori plangea , acum o asez in pat si in secunda urmatoare sus in picioare, mai cade dar are o viteza de a se ridica la loc de mor dupa ea. Problema cu care ne confruntam acum este ca ii pica ochii de somn si nu mai vrea sa se aseze la somn, ii incep sa-i tremure picioarele de oboseala si nu renunta ,asa ca si aseara si astazi a trebuit sa o adorm in brate.

Ada_74, sac de dormit inca nu i-am luat dar am tot studiat pe net modelele si mi-ar placea cel reglabil, este cam scumput dar e bun pana la 3 ani. De invelit nu am mai invelit-o de frica , o imbrac mai gros cu toate ca in camera sunt 24 grade.Cand imi i-au te anunt.

A cumparat cineva on-line sac de dormit?Problema la mine este ca nu prea am timp de colindat pe la magazine si parca as incerca sa cumpar de pe net.

Nepotica mea cea mica cu tot vaccinul care l-a facut la 1 an adica acum 2 luni,ROR, a facut zilele trecute Pojar, la inceput doctoritza care a vazut-o nu a banuit pojarul si i-a administrat antibiotic ptr. ca facea febra mare de 3 zile si avea si rosu in gat si dupa cateva zile a erupt. Deci si cu vaccin si tot nu esti protejat.

Androix,recunosc ca si eu am ras la faza cu acul de brad, scuza-ma,poate cum ai povestit nu faptul in sine m-a facut sa rad si mi-am amintit ca si eu am gasit lipit pe manuta Timeei un ac de brad, eu am artificial dar am luat o coronitza din brad natural si nici eu nu stiu cum a ajuns la ea.

Iaurtul, intr-un final m-am mobilizat si eu si i-am cumparat iaurt dietetic dar nu am gasit decat Albalact si nu i-a placut, am incercat in diverse ciombinatii , cu cereale, cu banana si refuz total , ce-i drept este cam acrisor. Voi in ce combinatii le dati iaurtelul. O sa mai incerc astazi cu legume ca ea este fun legume, poate o pacalesc.

Loreen si noi mancam putin , cred ca juma din cantitate o mancam singurele si restul mai mult fortat, trebuie sa o pacalesc in diferite moduri, ba cu o coaja de paine, ba cu zeama, cu sticlutza de Fe ii apropii de buze si deschide guritza ca-i place Fe-ul si repede cu linguritza cu papa si dureaza masa o ora.

M-am necajit tare cand am descoperit in dormitor pe peretele exterior,cel cu geam, mucegai, am culoarea peretelui mai inchisa si nu am observat pana acum dar am simtit miros de mucegai si am luat la studiat tot dormitorul si m-am suparat ca in dormitorul nostru doarme si Timeea si imi este teama sa nu devina alergica. Noi pana acum nu am avut deloc mucegai pe pereti dar de cand cu fiertul biberoanelor, a aparut in bucatarie si in dormitor cred ca de la caloriferul electric, aeriseam ,era rece in camera si bagam caloriferul electric sa se incalzeasca mai repede in camera si pe termopanele lu' Peste curge apa in prostie, sterg de n ori pe zi geamurile de apa, mor de ciuda. Mi-a mai zis un vecin ca la fel de cand cu bebele nu mai scapa de mucegai, a izolat peretii si tot ii apare.

M-am cam lungit cu mesajul si mai aveam cateva idei dar m-am razbunat si eu ca a trebuit sa recuperez un capitol intreg

Ioanailinca, bafta la serviciu. Eu nu mai vreau la serviciuuuuu, trebuie sa ma gandesc serios sa fac ceva pe cont propriu ca nu mai vreau la patron.Dati-mi si mie ceva idei de mici afaceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Cred ca eu nu mai apuc sa recuperez ce ati scris. Cand am terminat de citit un capitol vad ca voi ati terminat inca unul. Acu sunt ocupata sa ma dumiresc si eu dosrul.Firma noastra are o alta firma ca re ocupa de contabilitate si nu sunt de gasit asa ca eu nu stiu daca mai iau banii luna asta. Si o prietena s-a dus la primarie sa depuna dosarul si evident ca nu l-au primit au trimis-o in piata Amzei. Diseara va spun ce a rezolvat acolo.

Elisor multumim de complimente pentru Stefan E un grasunel vesel si (acu pot sa spun ca si cumintel)Mai avem de rezolvat si problememe urletelor cand vrea sa doarma si gata. Ce ma supara ca de la revelion incoace se culca numai pe la 3 noaptea. Inebunesc Il culc pe la 22-23 si se trezeste dupa o jumate de ora si pana la 3 nu mai adoarme.
O rezolvam noi si pe asta

Noi mancam cam asa:
7- 200ml lapte
9-10- 2 mere rase + 4 lingurite biscuiti milupa(sunt gata maruntiti si pediatra a zis sa-i dam ori de la Milupa ori din cei populari)
13-14 150 legume fierte +carnitza sau galbenus + 100 ml supa strecurata la biberon
17-18 200ml lapte dar am inceput s ao inlocuiesc cu branzica din lapte praf si iaurt si banana
21 200ml lapte

Mai luam 10 zile pe luna o jum de fiola de ca si vit. c, zilnic 7 pic./ 2ori pe zi de fe(la 4 luni luam 4 pic, la 5 ,5 picaturi) si 2 pic vigantol si 20 zile pe luna imuno baby de la erbavita

in premergator nu-l tin mai mult de o jum de ora si l-am pus de la 7 luni jumate . Am vazut copii care stau de la 5 luni in premergator si legati cu sfoara ca sa se duca premergarotul cat ii da voie sfoara (ca niste catelusi)si cica nu au avut probleme.

Pediatra mea nu recomanda grisul sub un an ca cica mananca calciul din oase.Ma rog asta a fost exprimarea ei
CrisDun, Sufletica(felicitari pentru kg) si eu sunt in sect. 6 daca te duci maine sa ieie cererea sa-mi spui si mie ca poate merg si eu.

Androix si mie imi ies galustele fara praf de copt doar bat ouale si pun grisul pana se face ca o mamaliga moale. incerc una si apoi mai completez cu gris daca e necesar. Le fac si un pic mai mici ca sa se patrunda bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.frame Art. 17 al.2 reglementeaza program redus pentru alaptat.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Pleaca omul o jumate de zi si deja gasesc 3 pagini scrise.

Ioana da trebuie sa invat olandeza .Iar mie mi se pare super grea ,dar trebuie.

Mygirl inca odata la multi ani.

Diseara nu cred ca mai apar ca iar ma duc la scoala ca am cel mai tampit program.

Beatrice nasol cu dintele si aici sunt super scumpi.

Si eu azi ar trebui sa fac curat dar cred ca m-am ales cu o raceala ca Andreea ca numai pot de frig.

Loreen cum i s-a parut Biancai in prima si cu noi colegi?

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

acum m-am intors si eu acasa.am depus si eu declaratzia minune la directia de protectie a copilului - de unde am luat cei 1,800,000 lei. Dar pe mine m-a trimis sa ii aduc si adeverintza de la angajator ca dupa aia cand le-am depus pe amnadoua mi-a zis o lata fatuca de acolo ca de fapt adeverintza aia nu ar fi trebuit.
Si da, trebuie sa venim in fiecare luna cu o adeverintza de la angajator ca nu ne-am intors in campul muncii.Ca la nebuni...
Bai, dar mie nu mi-a dat nr de inregistrare.ceea ce ma gandesc acum este destul de nasol.Androix, tie ti-a dat? Cred ca trebuie sa ma intorc maine sa cer ...Nu stiau cand vor fi livratzi banii dar cica depinde de mom in care iti este depus dosarul de angajator.Degeaba ne-am grabit noi daca angajatorul se lalaie artistic...

Carucior noi avem de la bertoni.Bun, solid si nu prea scump.A fost bun si cand bebe era mic-mic si acum cand sta in fund.Are vreo trei pozitzii.Nu este f greu desi la cezariana mea si la rabla mea de coloana putea sa fie mai usor.A, si incape f bine in lift.Cel putzin pana acum a incaput in vreo 2 tipuri de lfturi:).A costat vreo 4.500 si l-am luat de la baby expo.Si la cora cred ca se gasesc destul de reduse ca pret fata de alti distribuitori.Are insa dezavantajul ca nu il vezi pe bebe cand mergi.ceea ce este avantajos pt el cand se face mai mare ca vede lume, nu doar pe tine, dar este naspa cand este mic ca nu il vezi tu ce face in carutz.Are o fereastra in copertina dar insuficienta.Ar fi fost bine sa fi avut manerul rabatabil pe 2 pozitzii .cam asta...

http://community.webshots.com/user/adele313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sufletzica, ai idee daca adeverinta care se va depune lunar este un formular tipizat, cumva anexa 4 din norme sau se face de catre angajator dupa capul lui?
Androix - nu uita sa imi raspunzi si mie la ce te-am intrebat mai sus.
Eu simt ca imi pierd mintile: toata ziua am stat pe normele astea nenorocite, ba am fost si in Amzei si chiar in audienta la director (halal audienta, ca eram 4-5 oameni si puneam intrebari ca la conferinat de presa) si tot nu m-am lamurit pe alocuri. Adica am plecat de acolo foarte lamurita, dar cand am inceput sa confrunt ce mi-au zi si ce era afisat cu normele nu s-au pupat chiar 100%. In orice caz vestea buna pentru mine e ca nu trebuie sa ma duc la primarie, ma rog, pana la proba contrara, ci doar in Amzei, la directie. Vreau sa pregatesc dosarul in seara asta + maine dimineata si sa ma si duc sa vedem ce-mi spun astia.
Mai prost e ca nu am reusit sa fac buletinul informativ care trebuie pentru clienti, ca acolo nu poti sa scrii tampenii ca suna aia inapoi si iti bat obrazul. Sper sa mai aflu o tura de noutati si maine si de pe la voi.
Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput