Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salutare!!
scuze aseara nu am mai reusit sa intru!!!
My girl la multi ani si ce ti-a fost urat de fete si de la mine!!!

Loreen sa te lamuresc un pic ca nu are nici o importanta daca ai carte de munca sau nu cu aceste 3 milioane (ca inteleg ca te intorci in cimpurile muncii): platesti CAS?? ai beneficiat de concediu prenatal si postnatal? ai primit pina in Decembrie bani pe CIC???ai platit cumva spitalizarea cind ai nascut? NU asa ca esti membru cotizant la CAS. NUMAI ASTA conteaza.
puteai sa stai si acasa dar daca cotizai la CAS tot primeai. deci acesti bani nu au legatura cu cartea de munca ci cu stagiul de cotizare la CAS, indiferent cine la platit pentru tine, firma, tu singura, sotul, socrii, vecinul, amantul, varul de unchi etc.
asa ca fugutza la primarie. dar inainte te duci la servici, incepi munca si te duci la mindra de la personal sa iti de-a o hirtie cum ca obtii venituri impozabile. cu ea si cu formularele de la primarie le depui. e dreptul tau!!!

LAura, angajator inseamna persona imputernicita sa reprezinte firma! adecatelea persoana este in charge ! contabila, ma rog, ce ezista.(trebuie sa aiba imputernicirea cu ea.asa scrie la lege! LA firmele mici e simplu, se duce contabila, ca tot stie drumul spre p-ta Amzei

Cris Dun nu ai treaba cu P-ta Amzei tu ai numai cu primaria!!!

Magg sarcina usoara si un bebe sanatos! fetita baiat???
are dreptate mygirl, si eu am la fel. Eu am luat de la GRACO supeeeeeeer multumita!! te sfatuiesc sa cumperi in aprilie de la Baby expo ca cei de la Graco au reduceri serioase pe durata tirgului.eu am luat caruciorul cu 5 mil, in loc de 8 cit e pe site. Graco qoutro tour.sunt super multumita de el. ai grija la lift, masoara liftul inainte sa cumperi, ca sa-ti incapa carutzul in el ca altfel va fi vai si amar. de scaunul de masina am fost super multumita si sa-ti iei, iti va fi foarte folositor.
eu in curind le voi vinde, ca nu mai incape in scaunul de masina si cu carutzul vreau umbrelutza, sa fie mai usor, ca in curind merge in picioare.

Andreea eu ma uit in oglida in fiecare zi, ca am oglinda mare la baie, adecatelea cind ma vir in dus!!!! si ma ingrozesc, asa ca mai bine inchid ochii. si eu ma duc la nutritionist ca nu se mai poate!! dupa ce ma duc iti spun si tie, sa vedem pretzuri alea alea.

Mai fetele ce e chestia asta cu galustile, de ce va chinuiti atita!! nu inteleg ce nu va iese. eu nu fac nimic special nu le las, nu le stropesc, nimic,ma bagati la idei. si nu sunt tari si nici nu se sfarama? voi despre ce vorbiti?capoate sunt dusa cu capul rau.

Andreeaatan, stii ce se intimpla la CLUJ??? si in general in Ardeal< BAnat etc. a aparut legea ne punem sa o respectam, aici la Bucuresti, ne gindim, ne rasucim, ne frecam, ca suntem tare destepti, si de atita desteptaciune o sa innebunim intr-o buna zi! precizez ca sunt nascuta, crescuta in Buc si ai mei la fel.da, urasc sa fim destepti numai pentru a iesi in evidentza!

in rest va pup!!!

Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Multumim de urari nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 luni parca ieri era o mana de copil, ce m-am mai chinuit cu el in prima saptamana cu mana in ghips, nu puteam sa-l imbrac sa-l spal, of bine ca a trecut si e din ce in ce mai bine.
Si la noi noaptea e o adevarata aventura o ora in patut, o ora cu mine in pat, leganat, muzica ... ma doare capul numai cand ma gandesc ca vine noaptea.
Oana la multi ani, am vazut pozele Alexandra e o scumpa, si eu tot 28 fac pe 30.
Azi incepem si noi iar sa calarim drumul spre spital, ce bine a fost in vacanta fara nici o grija sa fie odihnit, mancat obligat fortat ca trebuie sa mergem la spital.
Mai la mine e si mai tare faza cu CIC ca de la mine de la servici nu m-au anuntat nimic o sa sun si eu azi sa vad daca dau de contabila ca ea se ocupe de treburi de-astea, dar fiind o persoana importanta rar raspunde la telefon.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Carucior: eu am zis ca impac si capra si varza si iau unul care e "landou" si se poate face si scaun de masina! O porcarie, dupa cum ziceam mai sus! Da, cum zice si Gabitza, ideal ar fi sa iei intai landou, apoi, cand mai creste, un carut in care sa poata sta si la 45 de grade, apoi unul sport...
Tot Gabitza zicea sa iei in considerare si cum locuiesti, pentru ca mie mi-e imposibil sa car 3 etaje pe scari carut+copil, iar cu boii din de pe scara si cu aia din Asociatia de Proprietari m-am tiganit vreo luna de zile, ca sa binevoiasca sa-mi dea cheia de la spalatorie ca sa las acolo carutul. Intr-un final i-am amenintat ca ii dau in judecata (pentru ca spalatoria e bun comun) si asa am reusit.

@later edit: Si scoica e buna, numai sa vrea copilutul sa stea in ea! A mea n-a vrut neam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

eu am rezolvat cu CIC. Am completat formularul pe care il am de la serviciul de alocatii (unde e si sf. ecaterina, de unde am luat cei 1,8mil), mi-au dat un nr de inr. si mi-au spus ca incepand cu luna febr trebuie sa le aduc lunar o adeverinta de la munca in care sa scrie ca nu m-am intors la servici. atat. de restul se ocupa amgajatorul (in p-ta amzei).sper sa se miste si ei repede. a durat fix 5 min... si inca ceva: voi primi banii pe cardul meu vechi de salar bcr(trebuie sa stiti codul iban). accepta orice banca, nu cum i s-a spus lui lucas la sectorul 2. io nu pricep de ce sunt atatea dif de la un sector la altul...
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI !!!!! sa aveti parte de un an nou plin de bucurii si copii sanatosi si veseli.
Noi tocmai ne-am intors din Maramures unde a fost super frumos. fata a crescut deja mai mare, merge cu premergatorul de parca ar fi la raliu, iar mami a crescu si ea pe langa fata cu 3 kg!!!! acum sunt moarat de oboseala dupa 14 ore de mers cu trenul si ceva ore de despachetat. va pupam si revenim

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Lucas eu nu sunt platitor de CAS nici angajatorul pentru mine...militarii nu platesc CAS

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Am iesit si eu prin oras si in drum am trecut pe la Directia de Asist Sociala ( de acolo de unde am luat cei 1,8 mil lei).

Acolo, mai intreb inca o data unde se depune cererea. Ma intreaba: "Pe ce str locuiti"? II zic .
Pai atunci tre sa mergeti la Scola de vis avis de Sectia 9 Politie! Si sa nu va duceti pana miercuri ca nu avem cereri!

Bun...Treaba e pe jumate ' rezolvata!

Ce sa mai zic?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, intru repede sa va zic: am fost la sect. 2 si am depus cererile, cu formulare luate de la sectorul 1. Ca asa mi-au zis s mie la telefon ca abia de miercuri incolo. Pe de alta parte tipa care ne-a preluat cererile a zis ca ne-am speriat degeaba ca abia in 10 feb tre sa depuna borderou cu cererile depuse in luna trecuta. Deci nu pana in 10 ian e termen ci pana in 10 feb. ceea ce este si rau si bine: e rau ca cine stie cand ne luam banii pentru ianuarie
In ciuda faptului ca initial nu vroia sa ni le primeasca, ca cica nu erau foarte vizibile, ca erau niste copii xerox, cred ca merg si date jos de pe net, nu e musai sa fie de la ei, pana la urma ni le-a luat ca eram cat pe ce sa incep o mare revolutie acolo

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Deci, sa slabim!...

G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii

Masuratori dupa nastere!

Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, S 93 cm, target: 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
Carolinah: 66.5 Kg target: 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy: 74 Kg, target: 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta: 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target: 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea, ambitie: a renuntat la dulciuri si la paine, deocamdata...
Sufletzica: 70 Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, target: 60 (57) Kg, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl: 65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate si aerobicul la care ajunge din cand in cand.
Androix: 88 Kg, T 98 cm, B 108, S 115, target: neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic, mersul la sala
Tzumpiloi: 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target: 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni: G 63, T 89 cm, B 96 cm, S 105 cm
Olga Tarziu: G 66, T 75 cm, B 84 cm, S 105 cm
Andreea.a: G 65, T 76 cm, B 81 cm, S 96 cm, target: macar 50...
Elisor: G 77 kg, T 87 cm, B 98 cm, S 111 cm, target: 65 kg strategie: fara dulciuri, paste si mult sport
Alina.a: G 79 kg
Pisik4ever: G 73 kg
Andreeaatan: G 98 kg, T 98, S 105, strategie: 6-7 antrenamente pe saptamana (impartite cat se poate de egal intre weight-lifting, stretching si tae-kwondo) si calcularea caloriilor in ideea unui regim low-carb.
Andutzy: G 65 kg, T 65, S 94, strategie: spera sa reinceapa fitnessul.
Margott: G 85 kg, strategie: mancat cantitati mici, fara paine, sucuri, dulciuri, target 65.

Cat am slabit!

Beatriced: G 59 (-1), T 70 (-4), B 80 (-9), S 90 (-3)
Carolinah: G 61.2 (-5.3)
Androix: G 85.5 (-2.5), T 92 (-6), B 103 (-5), S 111 (-4)
Olga Tarziu: G 63.5 (-2.5), T 69 (-6), B 77 (-7), S 99 (-6)
Gusta: G 71 (+4), T 83 (-1), S 93 (-1)
Tzumpiloi: G 58.5 (-0.5), T 72 (-5), B 85 (-2)
Andreea.a: G 56 (-9), T 73 (-3), B 79 (-2), S 93 (-3)
Elisor: G 73 (-4), T 82 (-5), B 88 (-10), S 108 (-3)
Mygirl: G 62.6 (-2.4), T 82 (-7), B 92 (-6), S 99 (-3)
Pisik4ever: G 68.5 (-4.5)
Corni: G 60 (-3), S 102 (-3)
Andreeaatan: G 95 (-3), T 91 (-7)
Andutzy: G 56 (-9)
Margott: G 74 (-11)

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Am pus listuta pe pagina 2 ca nu fusai acasa cand deschisa Gabitza capitol si asta este, ca fusaram la cumparaturi ca mi-am luat filtru de cafea, ca ala care-l aveam mi s-a stricat si cum in perioada asta sunt oferte la greu asa ca, am trecut la atac...

Una peste alta aseara mi-a dormit pifosul de la 23 aseara pana la 9.30 dimineata si eu m-am trezit super odihnita. Si astazi am zi de calcat si de facut ceva curatenie...

Mai fetili imi cazu, un dinte din fatza, adica mi se dezlipi si acum trebuie sa ma duc la un dentist din asta scump de pe-aici, ca la banii care ii dau pe consultatie mai imi cumparam 3 filtre de cafea plus cafea... Moama ce ma asteapta!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput