Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Tzumpiloi - astia de la Z sunt chiar tampiti? Cum sa nu-ti faca reducere? Mama, ma iau de gat cu aia de la Mall daca vor sa ma traga in piept ca astea de pe Calea Victoriei m-au trimis special la celelalte magazine sa caut ce nu avea ei.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Ioanailincam,merci de raspuns. Aerisesc cate o ora de ingheata totul in camera si nu functioneaza sistemul M-am mai prins de o chestie, seara si binenteles noaptea cand trag jaluzelele ,dimineata gasesc geamurile aburite cand le las deschise se abureste doar pe margine. Probabil nu mai circula aerul.

Tzumpiloi,merci.M-am enervat si am citit cap-coada normele,acum m-am lamurit, nu scrie pe nicaieri ca in Bucuresti se procedeaza altfel decat in alte judete dar de ce sa nu fie mai complicat la noi decat la voi , parca traim in alta tara.Daca aveti nelamuriri intrebati-ma, acum sunt documentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Chrisdun, tu apuca-te si fa listuta ca e tare buna ideea... Si faci pe sectoare, ce se depune, unde, telef, adrese, etc, la care coada, la care tanti... vezi tu, detaliere...

I-o ma duc la sala ca am bodytoning d ela 18.30 la 19.30 si pe Alex l-am pus in patut la somnic, ca micutul nu dormise decat vre-o ora azi la pranz si acum o sa doarma pana pe la 20 cand ma intorc eu de la sala... Yupiii!!!

Hai pupici

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Am terminat azi cu dosariada! In Amzei a fost nebunie, cer si alte acte decat cele prevazute in norme si pe site-ul lor. Insa la directia pentru protectia copilului sect.1 a fost lejer.
Cristina a stat acasa cu tatal ei si cu ocazia asta a tras si prima cazatura din pat. 10 secunde de atentie si buf! A plans 15 secunde, este teafara. A inceput si ea sa zica ma-ma, ba-ba, pa-pa. Ieri era cu o maimuta galbena in mana, o agita deasupra capului si striga la ea de mama focului ma-ma, ma-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Am scos copilul afara, ca doar nu era sa-l las neaerisit si cand am venit in casa-poc, aveam febra. Thomas cu fundul rosu din nou, tocmai ii trecuse ieri. Cred ca vreo 4-5 zile nu-i mai dau nici un fel de iaurt si apoi sa vedem.

Cred ca pe azi va zic noapte buna, ca nu prea-s in forma.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Laura Radulescu, si ce alte acte mai trebuie pt Piata Amzei? In afara de cele din norme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani pe 2006!

Noi suntem bine. Ne-am intors acum doua zile din concediu si abia acum am reusit sa deschid calculatorul.

F. pe scurt: a fost frumos dar extrem de obositor. Sper sa am timp sa pun cateva poze.

Mi se pare ca Stefan a crescut f. mult in perioada asta. Ma gandeam la el ca la un bebelus, uitand ca e de fapt un baietoi . E tare simpatic si mare-mare! Bineinteles, ca nu a facut progrese notabile, nu se ridica, nu merge in patru labe, nu paseste, dar e un dulce!

Incercand sa citesc cate ceva din ultimul capitol, m-ati adus cu picioarele pe pamant, asa ca o sa incep si eu sa fac sapaturi sa aflu ce si cand trebuie sa depun la primaria din Agigea. Sunt tare curioasa cum se procedeaza pe aici, daca voi va plangeti.

Pupici tuturor si multa sanatate! Sper ca sunteti bine si mamici si bebici.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Tzumpiloi, am pus un subiect la Probleme legislative si poti citi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

multumesc laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fete .

Mare tampenie avei cu actele astea chiar ca imi este mila de voi.

Loreen ai rezolvat repede problema cu actele.

Eu ma duc sa mai trabaluies prin casa.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput