Bebelusi de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 14

tzumpiloi spune:
Laura, am fost la legislative si am cateva nelamuriri.
1. Daca eu , mama, am depus cererea aia de 6 pagini , trebuie sa o mai depuna si angajatorul?
2. Declaratia mamei ca nu realizeaza venituri si cea pe propria raspundere a tatalui, cele care ai scris ca trebuie sa fie conforme cu originalul, sunt declaratii tip sau se fac de mama/tata? La fel, astea trebuie sa le depuna angajatorul in conditiile in care mama a depus acea cerere de 6 pagini?
Multumesc mult de tot

patriciaRO spune:
Salutici la fete si o seara cat mai frumoasa!
Eu tocmai m-am intors de la sala si cum va spuneam Pifosul meu doarme bustenut... Si la verificat taica-su si dormea fara nici un fel de griji... Io-te la el... Hm! Trebuie sa-l scol ca imi este ca la noapte nu mai dormim, ca apoi nu mai are somn!
pupe mama la fete
Beatrice, mami de Alex pifos

loreen spune:
Aoleu fetele tot cu dosarele va luptati...mama ei de viata...haideti la noi la menester si scapati repede...va rezolv eu pe toate...
Cornelia bine ati revenit printre ale noastre meleaguri...cam mult ati stat...Aoleu si cu intarziere LA MULTI ANI...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ChrisDun spune:
www.ddfssbuc.org/formulare/" target="_blank">Formulare aici sau www.ddfssbuc.org/" target="_blank">aici sus in dreapta. Se depune doar Anexa 1 (si pentru stimulent, si pentru CIC).
De la ioanailincam citire: "Cei care solicita in continuare indemnizatia de CIC depun numai in mod exceptional la primarie luna asta cererea [Anexa 1], in rest [lunar] adeverinta de la munca cf careia nu s-au intors la munca..."
Sectorul I - Str. Maresal Averescu (program pana la ora 16.00).
Sectorul II - Calea Mosilor directioneaza catre alte sedii
Sectorul V - Kogalniceanu - tel 314 2839 centrala
Se cere si adeverinta de salariat?
Sectorul VI - Str. Drumul Taberei (statia Orizont)
NU UITATI sa cereti numar de inregistrare!
Asta ar fi o prima schita... E simplu, totusi. Nu am avut date pentru sectoarele 3 si 4.
Margott, ti-a cerut si adeverinta de salariat?
Ne "auzim" maine dimineata. Noapte buna!

Androix spune:
quote:
Originally posted by corni
Androix, eu iti propun sa nu ne enervam, chiar daca este nevoie sa repetam aceleasi informatii cred ca este spre binele nostru.Acum daca tu ti-ai depus deja actele mai ai putintica rabdare si pentru cele care suntem inca in intarziere sau in ceata.
corni si bebe TIMEEA (11 May 2005)
Corni,

Andreea mamica lui

Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

ioanailincam spune:
Bey, deci astia de la Z sunt niste nesimtiti!!!!!!!!!! Deci am avut de-a face in aceeasi zi cu 3 situatii diferite in 3 magazine:
- La Victoriei mi-au zis ca se fac reduceri pentru clientii fideli, dar si pentru cei din magazin. Si sa ma duc la oricare dintre magazinele existente ca sa caut ce nu mai aveau ei,
- La Mall erau reduceri pe fata, cu afise (in interior ce-i drept si nu in vitrina) - cumparau arabetii in draci, de-aia n-am mai gasit mai nimic,
- In Unirea - culmea nesimtirii - cica nu se dau reduceri decat pentru cei care au primit acasa cuponul promotiei, deci iar m-au luat cu fidelitatea; pana am inceput sa le zic ca vin din Victoriei si sa nu ma ia cu de-astea, ca m-am inscris si eu la clientii fideli. Vazand vanzatoarele ca sunt pe felie, au scos repede un cupon de sub tejghea si mi-au zis: Hai ca va fecem si Dvs reducere.
Concluzie? Eu cred ca au primit instructiuni sa mearga pe burta cu clientii care pareau ca nu stiu nimic de promotie si sa le dea la cei care era susceptibili sa faca vreo reclamati, ceva. Rusine!
Una peste alta, eu am iesit bine, am scos-o pe Mogaldea din foame cu vreo 10 body-uri. Si astept cuponul promotional pentru reduceri la vara
Laura - vezi ca ti-am pus cateva intrebari la legislative.
Tzumpiloi - si eu am ajuns la aceeasi concluzie, ca cererea se depune si de angajator si de salariat, scopul e diferit: primaria pentru evidenta, iar directia pentrui plata. Poate ne confirma si Laura...
ANdreeatan - multa sanatate!
ANdreea.a - ti-am trimis PM, sa-mi spui daca l-ai primit.
Acestea fiind spuse, va parasesc sa mai fac si eu una alta prin casa ca Mogaldea doarme fericita dupa ce si-a umplut burdihanul din greu. Mi se pare mult mai grea de cand am inceput munca. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

gabitzam spune:
Hai sa ma laud si eu cu iepurasul meu
AVEM UN DINTISOR DINTZOS!
M-am trezit ca are dintele iesit, l-am vazut intimplator in seara asta, o liniuta alba de-abia iesita din gingie. N-a avut reactii, n-a facut febra sau diarie, a mincat mai bine ca niciodata, a fost vesel si vioi.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

andutzy spune:
felicitari GABITZA pt dintzisor! Sa dea D-zeu sa iasa toti la fel de usor ca primul! La noi cand au inceput cei de sus sa coboare in gingie, a fost teroare, ma trezea noaptea din jumate in jumate de ora....SA NU AVETI PARTE DE ASA CEVA!!!
Fetele, a dat Domnu' si am depus si eu azi declaratia, nu era nimeni la coada, pe Mosilor, mi s-a dat nr de inregistrare, gata, m-am linistit.
Mai, voi cele care tineti bb-ii in premergator, cu ce ii incaltati? Ca la noi pe jos e tare rece in casa si nici ghetele de fas de afara(care au talpa tot de fas), nu-mi vine sa i le pun. Mi-e teama sa nu calce prost daca nu are pantofi speciali pt primii pasi....nu stiu, voi ce ziceti?
La noi, in rest toate bune! va pupam,
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

loreen spune:
Gabitza sa faci poza cu ce i-ai luat...sa fie si putin alb
Androix da' halatu'...cat e halatu'...?!...
Hai ma fetele ce va suparati zau asa...iar ma apuca depresiile...voi macar mai aveti ce basadii...fraieri ca mine nu mai sunt asa ca io deja ma consolez cu gandul ca ma duc si ca fraiera la munca si nici nu ma stimuleaza astia...ca sefu' a zis ca-mi ofera el stimulente... cred si eu ca are nevasta bortoasa si cerclata si acuma vrea prospaturi...
Aoleu Ioana si eu ma gandeam sa o sa fie nasol fara Modaldea...pe bune fara cioaca...io de cand stiu ca musai ma intorc la munca m-a apucat o dragoste nebuna de copil...ma apuca si dracii cand ma gandesc ca-mi face mamaie hainele varza cu mancare...
Hai ca va las ca vad ca nu prea aveti chef de gargara...las fetele ca mai e putin,15-17 luni si scapam si de indemnizatia asta...ca maine trece timpul...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

patriciaRO spune:
Aaaa, asa este Gabitza. Cica cine ii vede primul dintisorul, ala trebuie sa-i cumpere o camasa. De ce camasa, nu stiu!
Beatrice, mami de Alex pifos