Felicitari Andrei pentru primul dintzisor! Si sa nu o musti prea tare pe mami.
Margott, scuze de confuzie. Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca tu si Mercedes sunteti din acelasi oras.
Ma tot roade o intrebare de ceva vreme. Fetele care ati trecut la Pampers 4+, ati observat vreo diferenta notabila fata de nr. 4? Ca eu nu am vazut si, desi pe pachet scrie ca sunt pana la 20 kg, ma cam indoiesc c-o sa mai incapa copilu' prea mult timp in ele. Adica el o sa incapa, dar n-o sa mai ramana loc si pentru ce face el.
Corni, da-mi o adresa de email sa-ti trimit niste precizari ale primariei noastre (e un fisier pdf). Si se pare ca la noi termenul limita pentru plata la timp a indemnizatiei pe luna ianuarie este 25. Azi a fost Iuli in recunoastere pe la casa de pensii si pe la primarie si era omor pe acolo. Asa ca nu ma mai agit zilele astea.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
Da sa fie alba...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66165" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)