Copilasi de nov-dec (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara tuturor mamicilor si copilutzilor!

Si un an nou mai bun ca cei de pana acum
Bine ati revenit acasa Delia si Iustin si felicitari ptr "baiatul mare" care nu mai e sugar . Am vazut pozele...f frumoasa vacanta, un Iustin mai barbatel si niste parinti, bunici si strabunici fericiti. Cred ca amintirile va vor urmari vreme lunga de acum incolo...pana la urmatoarea escapada
Si la noi este aceeasi nebunie cu "dosarele X", eu cred ca am fost norocoasa, am depus vinerea trecuta si nu prea era aglomerat, angajatorul, in cazul meu facandu-si lectiile

Avem si noi noutati, in perioada ce a trecut, Vladut a inceput sa mearga singur, acum exploreaza tot ce poate, nu ca nu explora si inainte cand se deplasa in 4 labute, dar acum ajunge la mai multe chestii , stie unde nu e voie si chiar arata cu degetelu' ca "nu e voie" , stie unde-i nasucu', etc si f important nu mai pasam papitza . A inceput sa pape 2 feluri la pranz, ciorbica si felul 2, e drept ca legumele i le dau prin razatoare, dar carnita doar i-o tai marunt. Este un pas f important si mare ptr noi. El nu a fost mofturci la mancare nicicand, dar aveam emotii la trecerea de la pasat la mancarica mai maricica.
Eiiiiii si pe langa alte cadouri, mosul ne-a adus si o maseluta in dar, cu care mesteca mandru biscuitei, mar, morcovei, carnita...cam tot ce-i dau.

Paxela si Vladut a facut reactie cutanata dupa Trimovax, insa, a tinut doar 2 zile si era mai pronuntata dupa baie.
Maine mergem sa facem vaccinul de 1 an, la 1 an inversand cu ROR-ul, din cauza epidemiei de atunci, apoi am asteptat 30 zile, si sa treaca sarbatorile...sper sa fie bina sa nu se lase cu durere si alte cele.

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

danette ma bucur ca e ok rezultatul analizelor? ce bine ca ati putut face acasa recoltarile. trebuie sa fac si eu programare la dr.miu (daca ai auzit de el), tudor e la el sub observatie de cand i-a fost diagnosticata dermatita atopica si cam la 3 luni facem control. o sa-l intreb si pe el despre ganglioni...daca o sa-i apara pe-atunci...
onitza cum e la serviciu? la cluj poate merge la primarie si sotul cu dosarul. vezi ca in anexa 1 trebuie bifat ce drepturi soliciti
raluca tu nu ai solicitat cele 3 mil pt. ca te-ai intors la serviciu? sau de la firma iti depun dosarul si la primarie?
anacezara si eu am auzit ca dupa 20 se vor da banii. nu te mai stresa! se depune dosarul la primarie si de acolo vor fi trimise la DM. PUNCT! si lunar depui declaratia ca nu ai inceput serviciul, pana in data de 10. e simplu. povesti cate am auzit deja...
paxela oare nu o fi si o usoara rubeola? ca asa arata bubitzele. daca e asa sa-l tii in casa cateva zile
dutzi an nou fericit! l-am vazut pe iustinel cel frumusel si grasunel si dulcel. a mai crescut. cred ca masina-cort e luata din germania, nu? trebuie sa le caut asa ceva gemeneilor, poate nu se mai ascund pe sub mese...si mai nou incearca sa intre pe burta sub patuturi

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

paxela oare nu o fi si o usoara rubeola? ca asa arata bubitzele. daca e asa sa-l tii in casa cateva zile

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

poate fi o usoara forma rubeliformica( fiind in a 14zi de la priorix poate fi reactie la vaccin) sau o intoxicatie alimentara( dar nu i-am dat nimic ce ar putea provoca), asta a zis dr la tel si sa il tin in casa pana maine cand m-a programat la control sa aflu sigur

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Aime, multumim de urari, sunteti draguti, ca-ntotdeauna.
Bravo lui Vladut, pentru toate realizarile lui, s-o tina tot asa, intregul an .

Si Iustin papa orice, doar carnita i-o mai pasez, inca, insa nu stiu ce mancarici sa-i mai dau si cate, pe zi.
Ce sugestii imi dati, va rog?
Si inca o problema, cand incepeti cu lapticul de vaca si cam cat ar trebui sa bea pe zi? Ca noua nu ne prea place milumil 3, din pacate.

Ad_rianna, masinuta e primita, e de la Mall, din Bucuresti, asa ca vei gasi, cred. Si cu siguranta o sa le placa gemenasilor tai, ca-mi place pana si mie .

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

Si inca o problema, cand incepeti cu lapticul de vaca si cam cat ar trebui sa bea pe zi? Ca noua nu ne prea place milumil 3, din pacate.

Va pupam,

Delia si Iustin(25.11.2004)
Delia si Iustin

Noi am inceput cu lapticul de vaca de la 1 an, intai combinat cu cel praf, mai mult din cel praf si mai putin de vaca si tot asa, pana, inversand proportiile, am ajuns numai la cel de vaca.
Bianca papa laptic de doua ori pe zi: dimineata, cam 250 ml cu fulgi de porumb si seara tot cam 250 ml dar cu cereale instant, mai multe, sub forma de papica solida.

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mai fetelor,care ati completat deja minunea aia de anexa1,luminati-ma si pe mine:
-pe prima pagina,la "va rog sa-mi aprobati acordarea" bifez numai "indemnizatia pt cresterea copilului" sau si "alocatia de stat pt copii"?

-pe pagina 2,capitolul II,unde completez eu datele lui Radu (nume,CNP,etc),la punctul A - referitor la copilul pt care solicit dreptul sau la pct B - referitor la copiii pe care-i am in intretinere?

Eu presupun ca trebuie sa bifez ambele variante de pe prima pagina si sa completez la pctele A si B de pe pagina 2.Dar cum nu ma pricep deloc la genul asta de hartoage,va rooog spuneti-mi si mie ce si cum.

As incerca maine dimineata sa depun cererea asta care deja imi produce nervi.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Mai fetelor,care ati completat deja minunea aia de anexa1,luminati-ma si pe mine:
-pe prima pagina,la "va rog sa-mi aprobati acordarea" bifez numai "indemnizatia pt cresterea copilului" sau si "alocatia de stat pt copii"?

-pe pagina 2,capitolul II,unde completez eu datele lui Radu (nume,CNP,etc),la punctul A - referitor la copilul pt care solicit dreptul sau la pct B - referitor la copiii pe care-i am in intretinere?

Eu presupun ca trebuie sa bifez ambele variante de pe prima pagina si sa completez la pctele A si B de pe pagina 2.Dar cum nu ma pricep deloc la genul asta de hartoage,va rooog spuneti-mi si mie ce si cum.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Eu iti spun cum am facut eu, sub directa indrumare a doamnei de la DM:
Deci: - pe prima pagina am bifat doar "indemnizatia pt cresterea copilului", fara "alocatia...".
- pe pag. doi unde intrebi tu, trebuie completat la A "referitor la copilul/copiii pentru care solicit dreptul":

in cazul in care ai si alti copii minori in intretinere(adica alti copii in afara de cel ce e pana in 2 ani si pt care soliciti dreptul.....deci pt mamicile cu mai multi copii) se va completa si la B de atatea ori cati copii mai ai.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Agitatzie mare la subiectul nostru..cu dosarele de mamici..mult succes...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
eu dupa vaccinul trimovax am tinut-o pe ruxi in casa 8 zile9sau ma rog...iesit doar de la mine pana la mama si incercat sa nu intre in contact cu nimeni) fiindca mi-a zis dr ca abia in 2 sapt se formeaza anticorpii...paxela poate ar fii bine sa nu-l scoti nici tu pe silviu din casa....asa...si dupa vreo 3-4 zile au inceput sa-i curga mucisorii si sa tuseasca putin...reactie de la vaccin...sanatate si pupicilui silviu
noi aseara am fost la patinoarul din Unirii...poate mergem si in seara asta...mai vine cineva?
va si va urez o zi buna...am fugit ca azi trage alex de mine sa mergem la gradi mai repede fiindca vine teatrul de papusi in gradinitza

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput