Copilasi de nov-dec (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aime, la Vladutu cumintelul si mancaciosu!
Felicitari pentru maseluta...cred ca asteptam si noi una...

Facem si noi azi Priorixul, in sfarsit, am mai terminat cu raceala(sper!), sa vedem ce mai zice doctoru'...
mai fetelor, ma cam speriati cu reactiile astea...mie mi-a zis nenea dr. ca n-ar avea nici o reactie(he, he, ca doar costa bani, spre deosebire de cel gratuit)

Eu sunt lovita in aripa, ma doare gatul, imi curge nasul, am o durere de cap de-mi vine sa-mi iau campii Sper sa nu ia copila ce oi avea si eu, ca nu mai suport, abia am terminat cu mucii si tusea!

La mine la serviciu s-au depus actele pentru CIC, vorba lui Aime, "si-au facut temele", asa ca singura grija a mea de acum e sa merg in fiecare luna la primarie sa depun hartoaga aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,

Si colega mea de la contabilitate a rezolvat cu dosarul, nu a trebuit sa dau decat cu subsemnatul in rest m-a ajutat ea.

Noi de duminica ne chinuim la somnul de seara, se foieste, plange. E drept ca primii dintisori de sus se simt bine de tot la pipait dar nu au spart inca. Tot din cauza asta (cred) face si kk moale. Ea oricum facea de 2-3 ori pe zi dar acum face destul de moale si la ore imposibile (dimineata pe la ora 06). Nu are alte simptome de diaree, nu vomita, mananca normal, nu are febra. Voua vi s-a intamplat asta la dintisori? Va intreb pe voi ca eu chiar daca o am pe Ana mai mare la ea nu am avut DELOC probleme cu dintii, e drept i-au iesit mai tarziu dar fara nici un deranj.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by carmen

Buna dimineata,

Noi de duminica ne chinuim la somnul de seara, se foieste, plange. E drept ca primii dintisori de sus se simt bine de tot la pipait dar nu au spart inca. Tot din cauza asta (cred) face si kk moale. Ea oricum facea de 2-3 ori pe zi dar acum face destul de moale si la ore imposibile (dimineata pe la ora 06). Nu are alte simptome de diaree, nu vomita, mananca normal, nu are febra. Voua vi s-a intamplat asta la dintisori? Va intreb pe voi ca eu chiar daca o am pe Ana mai mare la ea nu am avut DELOC probleme cu dintii, e drept i-au iesit mai tarziu dar fara nici un deranj.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

ls silviu din cei 6 dintisori cere ii are unul singur a iesit mai linistit( doar cu maraiala si agitatie usoara) restul au venit cu alai diaree, febra de disperasem pana si pediatra ca nu raspundea la nici un tratament acum vad ca prima maseluta a iesit cuminte speram sa fi scapat de chinul dintilor desi mai asteptam inca 2 jos

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neata !!!
Revin cu explicatii ... dupa ce ieri am spus ca am primit de la servici adresa cum ca trebuie depusa cererea la primarie si dupa ce e semnata de primara trebuie sa o duc personal la DM , azi am fost iar la primarie sa intreb daca e sau nu intr-adevar asa , si mi s-a spus ca se depun de catre ei la DM pe baza de borderou . Asa ca m-am linistit ...

Si noua ne-au iesit incisivii laterali jos , a chinuit-o destul de mult , acum sper sa se linisteasca ... in rest suntem bine , pe 23 mergem la vaccinul de 1 an ( la 1 an am facut vaccinul antirujeolic , iar acum la 1 an si 1 luna il facem cel care trebuia facut la 1 an , apoi la 1,6 ani il facem cel care trebuia facut la 1.1 ani ) ...
O zi buna tuturor mamicilor si BB-lor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

revin si eu dupa o lluungaaa absenta..din lipsa de timp,net..si controlae peste controale,ca de,e inceput de an
Mariuca e bine,marti am facut si noi Trimovax-ul(adica ROR),pana acum e bine,nici febra,nici maraiala mai multa ca de obicei..
Mie nu mi-a spus sa o tin in casa doctorul Monica,desi avem acelasi medic..Drept urmare noi iesim...daca a scapat ea de rujeola cand era epidemia in toi....
Fata mea face numai nebunii,vrea sa se joace in apa din WC,rastoarna casa cu fundu'n sus...alearga prin casa pana s eimpiedica si cade.....cam atat
Am depus si eu dosarul la DM Sect.1..dupa o coada de 1 ora,imbulzeala..nervi!sa traiasca Guvernul!.Acum urmeaza inca niste nervi la Primarie
Sper ca de acum sa ma timp mai mult,sa citesc macar
Pupici si o zi buna

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Anacezara, te-am mai intrebat eu o data dar nu mi-ai raspuns, de ce faci tu trei vaccinuri in jurul varstei de 1 an? Ca eu stiam de 2:cel de 1 an, si cel de 1-1.3 ani (care este ROR, deci antirujeolicul) si care intr-adevar, cu epidemia asta, e posibil sa-l fi facut copilasii inainte de cel de 1 an....
Oare nu stiu eu bine????

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si noi tot 3 vaccinuri avem de facut in perioada asta (ordinea lor a fost data peste cap de epidemia de rujeola):
-Priorix
-Havrix (hepatita B)
-Varilrix (varicela)

Fetele...mai ziceti-mi cu anexa aia,please!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Jasmine ti-am zis eu de anexa la pagina trecuta....eu cred ca e bine

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

JASMINE,eu am depus dosarul la DM si in Anexa 1 am completat:
la pct.I,datele mele;la II am completat doar pct A cu datele Mariucai;la C cu datele firmei unde am lucrat....plus declaratia sotului ca nu beneficiaza de cIC(pct.III)
Apoi:declaratia mea ca nu am alte venituri;copie dupa cererea initiala de intrare CIC scris "conform cu originalul"semnat si stampilat de firma;copii dupa buletinul meu si Certificat nastere copil,pe toate la fel "conform.."semnat stampilat...Mie mi-au primit dosarul
La Primarie se depune din nou Anexa I,plus o adeverinta de la servici ca inca esti in CIC..bla..bla...cel putin la sect.5 asa s-a cerut!
Bafta!

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Eu ma gandeam la vaccinurile obligatorii....in acrnetul de vaccinari sunt prevazute:
la 12 luni - antidifteric, antitetanic, antipertussis si antipolio - care se face in piciorus si pe gurita picaturi, dar in aceeasi zi
la 12 -15 luni - antirujeolic, antirubeolic, antiurlian = ROR, care se face in manuta si pe care noi l-am facut la 11 luni si 20 zile din cauza epidemiei, probabil

Ma gandesc ca voua vi s-a mai recomandat vreun vaccin care insa nu e obligatoriu....ca altfel nu-mi explic

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput