Copilasi de nov-dec (101)
Raspunsuri - Pagina 4

onitza spune:
quote:
Originally posted by roserb
Jasmine, uite cum e treaba :
- angajatorul depune un dosar in Piata Amzei , mi se pare ca trebuia depus pana acum, contabilele noastre l-au dus la sfarsitul anului trecut.
- noi depunem doar o cerere (anexa 1- o gasesti la adresa data de Bobita), e preferabil sa mergi cu ea completata de acasa, ca sa nu mai stai acolo sa completezi- minunea asta se depune la directia de asistenta sociala, la Orizont (stiu ca tu stai in Dr. Taberei parca)
Partea frumoasa e ca de acum incolo va trebui sa depunem lunar cereri de genul asta plus adeverinta de la angajator cum ca suntem in plata cu cele 8 mil. Minunat, ce sa zic. Eu am depus azi dimineata si nu era mare inghesuiala, am inteles ca mai tarziu s-a facut balamuc.
Ce bine ca din martie ma intorc la servici!, desi se pare ca si pentru cele 3 mil suplimentare tot va trebui sa depunem alte cereri!
Nu stiu cum Dumnezeu astia in loc sa incerce sa simplifice lucrurile, reusesc de fiecare data sa produca un haos total...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ROSERB, stii cumva sa imi spui si mie despre care alte cereri e vb in legatura cu cele cele 3 mil. pentru cine incepe serviciul? eu am completat cererea pt indemnizatie si cu adeverinta precum ca Mihai nu e in CIC...altceva oare ce ar mai trebui???? nici contabila nu stie mai multe decat mine....dosarul meu nici pana la ora actuala nu a fost dus la DM!

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

mariussimiuc spune:
Pupici pentru toata lumea!!!!
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

raluca.gabriela spune:
Daaca va doare prea tare capul cu dosarul asta de mami, angajati-va si o sa se ocupe cei de la Personal de el ... Hihihi, eu asa am facut si nu mai alerg nici pt cele 3 mil in plus ca m-am intors mai devreme la scarbici
!
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,si o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

miag spune:
Buna dimineatza la toata lumea.
..agitatzie mare pe aici cu dosarele de mamici..vorba ralucai-gabriela.....daca va angajatzi scapatzi de stres si alergatura
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Viovio spune:
quote:
Originally posted by miag
Buna dimineatza la toata lumea.
..agitatzie mare pe aici cu dosarele de mamici..vorba ralucai-gabriela.....daca va angajatzi scapatzi de stres si alergatura
Mia, mami deROLAND (18 noiembrie 2004)

Rideti de mine,nu?
Pai nu sunt eu angajata.Si inca la o "firma" cu min 100 de angajate in CIC.
Stiti ce imi spun ei mie.
Abia acum se duc sa se lamaureasca ce si cum...
De depus nu s-a depus nimic,pentru nimeni....
Nu de alta dar...d-nul director a fost in concediu pina ieri...
Asa ca angajati-va,poate aveti "norocul meu" si se duce angajatorul sa rezolve...ca si al meu...

Violeta, mami de printesa

POZE CU BIANCA
Printesa sufletului meu
CRACIUNEI SI CRACIUNITE
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

danette spune:
Fetelor, m-am mai linistit, hemoleucograma lui Iris e buna, rezultatele la exudat faringian, nazal si la urocultura mai dureaza 2 zile...
De sange mi-era mie mai frica.
Nu-i bine sa stii prea multe, buna e vorba aia : Fericiti cei saraci cu duhul!
Ohh, parca am alt chef de viata!
Mi-am depus si eu ieri dosarul la Primarie, l-am trimis pe sot la prima ora ca sa nu apuce sa se aglomereze. La Directia Muncii il duc contabilele, SPER... ca sunt cam prost informate sau dezinteresate, naiba stie, ca daca nu ma informam eu, nimeni nu-mi spunea, angajator e sotzul, eu sunt singura femeie din firma, so... puteam sa astept mult si bine banii daca nu ma implicam!
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

carmen spune:
ma bucur Danette ca totul e OK.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Jasmine spune:
Mersi Roserb de lamuriri.
Cererea asta...daca n-am depus-o pana ieri e vreo problema?
Jasmine si Radu (26.10.2004)

mariussimiuc spune:
Buna dimineata fetelor!!
Eu am reusit sa scap de stresul numit "depunere dosar la primarie". Am reusit si am depus la fel si angajatorul (ce baiat de treaba!!!) si acum nu-mi ramane decat sa astept banii!
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!