Copilasi de nov-dec (101)
Raspunsuri - Pagina 3

gandacelu spune:
merci, ancacezara!!!
fetelor, voi ati depus??? daca nu depun azi inseamna ca nu mai iau banii? mai, asta e cah
nu mai stiu astia ce sa mai inventeze, le dau nana
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim

paxela spune:
acum vin de la protectia copilului setor 2 aici trebuie depusa o cerere tip care o iei de la ei sau ca sa te duci cu ea de acasa este anexa 1 de la normele legi( sau ordonantei) 148 care trebuie depusa "cat mai curand" si o adeverinta de la firma care trebuie depusa lunar incepand de luna viitoare cum ca nu avem venituri impozabile ( ca nu am reanceput serviciul)
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Bobita spune:
http://www.ddfssbuc.org/formulare/anexa1cerere.pdf
De aici puteti descarca cererea pe care tre sa o depuneti pt CIC

danette spune:
Iris a facut azi dimineata analizele de sange, i-a luat secretie faringiana si nazala, pe maine asteptam rezultatele.
A fost super ca a venit asistenta acasa si am scapat de stresul si microbaria din spital, a fost bine si pentru Iris ca era in mediul ei si nu a plans foarte mult.
Ganglionii lui Iris nu s-au retras dar nici nu s-au inflamat mai tare...
In regiunea cervicala se simt mai bine, dar nu se vad... eu am descoperit asta intampaltor, fiindca de obicei nu verific...
M-am gandit si eu ca poate e o faza inainte de eruptia unei boli virale... dar totusi a fost vaccinata ROR... ar ramane eventual varicela...
Ma deruteaza starea ei. Este absolut Ok doar ca ii curge putin nasucul.
Dar vorba Adrianei, acum stiu si eu ca virozele nu nu inseamna numai febra, tuse, somnolentza...
Poate tot timpul a avut ganglionii mai mariti, poate s-au infalmat si alta data cand i-a curs nasucul.... dar n-am stiut!
Acuma, incerc sa nu dramatizez, dar inevitabil ma duce gandul si la chestii nasoale, atata ca fata mea e foarte robusta si nu da semne de slabicune, mananca bine... in septembrie i-am facut analizele la Cluj si erau toate bune, inclusiv VSH si leucocite... asa ca incerc sa privesc totul cat mai optimist.
Am tot citit pe net, in diverse forumuri reclamamascataatentie si reclama... m-am mai linistit un pic, fiindca povesteau mamici de-acolo ca sunt multi copii care patesc asa ceva... unii au chiar timp indelungat ganglionii mariti (la modul ca se palpeaza).
Am inteles ca ganglionii sunt o prima bariera care lupta cu bacteriile si virusii, iar inflamatia lor reprezinta o reactie de apararare a organismului.
Mai rau e cand se intampla la adulti.
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

ad_rianna spune:
anacezara te-am pus pe lista. vezi ca nu e bun link-ul cu poze, schimba-l ca nu se vede nimic
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

carmen spune:
Danette ma bucur ca esti mai optimista. Eu de felul meu sunt cam ipohondra si tare ma mai impacientez pentru nimicuri si ma gandesc din prima la ce e mai rau ( "sunt paranoica dar ma tratez"). Credeam ca doar eu verific fetele daca respira noaptea sau daca nu fac febra sau ca nimeni nu poate avea grija de ele asa cum a eu dar am citit pe un topic ca mai sunt muuuuuulte mamici ca mine).
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

daniela_sb spune:
gandacelule, vad ca ti-ai descoperit talentul, mai. Feliciri! Tine-o tot asa, imi plac pozele!
paxela, imi plac noile voastre frizuri (iti sta si tie si lui Silviu foarte bine).
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

FELIS spune:
Azi am avut de alergat... De ieri am reinceput de fapt... cu kinetoterapia la sediul lor...
Azi am fost la Directia de protectie sociala si am depus cererea, iar firma trebuie sa depuna dosarul la Piatza Amzei... dupa care am fost si am facut vaccinul de 1 an... (ca acum o luna am facut priorixul) Nu a zis nici pas puiul meu... a fost taaaare cumintel... Sa vad ce va mai fi...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Jasmine spune:
Mai fetelor dar cererea aia nu trebuie depusa la primarie?La Directia de protectie sociala?Asta e totuna cu Directia de protectie a copilului?E tot in primarie?
Ce naiba,eu nu pricep nimic.Unde trebuie sa ma duc?Ce trebuie sa depun?Cand?
Jasmine si Radu (26.10.2004)

roserb spune:
Jasmine, uite cum e treaba :
- angajatorul depune un dosar in Piata Amzei , mi se pare ca trebuia depus pana acum, contabilele noastre l-au dus la sfarsitul anului trecut.
- noi depunem doar o cerere (anexa 1- o gasesti la adresa data de Bobita), e preferabil sa mergi cu ea completata de acasa, ca sa nu mai stai acolo sa completezi- minunea asta se depune la directia de asistenta sociala, la Orizont (stiu ca tu stai in Dr. Taberei parca)
Partea frumoasa e ca de acum incolo va trebui sa depunem lunar cereri de genul asta plus adeverinta de la angajator cum ca suntem in plata cu cele 8 mil. Minunat, ce sa zic. Eu am depus azi dimineata si nu era mare inghesuiala, am inteles ca mai tarziu s-a facut balamuc.
Ce bine ca din martie ma intorc la servici!, desi se pare ca si pentru cele 3 mil suplimentare tot va trebui sa depunem alte cereri!
Nu stiu cum Dumnezeu astia in loc sa incerce sa simplifice lucrurile, reusesc de fiecare data sa produca un haos total...
Roxana&Co
POZE CU PITICII