Religia in scoli (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:
Originally posted by denizel

Doina, ai spus doar jumatate de adevar. Manifestarile baietelului tau or fi cumva semne ale frustrarii ca l-ai tinut flamand fara sa inteleaga de ce? Nuuuu! Stai linistita! E doar un copil rau care tine cu tot dinadinsul sa te supere pe tine...
Astept sa-mi trimiti PM cu adresa ta

editez sa-i promit ineioana ca e ultima postare off topic.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Denizel, baietelul meu e un copil minunat, pe care din pacate l-am impartasit prea rar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ia uitati-va cu ce vor fi intampinati copiii care nu vor veni la ora de religie ortodoxa de catre cei 2 copii educati de fdoina:

Da acu, ca suntem pe topic ortodox, si ailalti zic ca nu trag cu coada ochiului, zic si eu ca prostu: mai , noi suntem pacatosi, nu trece ziua si calcam in strachini, doar sectarii sunt virtuosi, ce-aveti mai fetelor?...

Felicitari fdoina!!!

va pun si link: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65816&whichpage=3

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

A primit si raspuns:

Lasa-i mey sa fie virtuosi si noi pacatosi.Ca daca am fi plini de virtutzi n-am mai avea nevoie de Hristos,ca pentru pacatosi ca noi a venit El in lume

Ia si tu niste flori, irinuco. Le meriti!

Dau si link: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65816&whichpage=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Da,mey ,Denizel,noi,ortodocsii suntem pacatosi si recunoastem asta,care e problema?Hristos a venit pentru pacatosi,scrie in Biblie,nu-i asa?Tu ce tot ai de te legi de noi,vad ca ne urmaresti cu asiduitate,care e problema?Te rog eu,concentreaza-te pe noua ta credintza si pe frumusetzile ei si lasa-ne pe noi in pace,ca noi te lasam pe tine.I-ai spus Ineioanei ca termini cu off-topicurile,te rog tine-te si de cuvant.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ultimele 2 mesaje sunt abjecte.. lovitura pe la spate...
Denizel, ia o bila neagra de la mine..

spune multe despre om, faza asta...

Mergi la inceput

Mai on topic decat atat nu puteam fi.
Si de ce e lovitura pe la spate? V-am hacherit corespondenta privata sau ce?
irina.c., tu nici cu dovada mare si rosie deasupra capului nu recunosti. Ei, stai linistita, nu ma hazardez sa-ti spun ca asta spune multe despre tine.

Inaioana, mai ai nevoie de alte dovezi de toleranta din partea ortodocsilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

quote:
Originally posted by adriana

Ultimele 2 mesaje sunt abjecte.. lovitura pe la spate...
Denizel, ia o bila neagra de la mine..

spune multe despre om, faza asta...

Total off topic: adriana,ce mai faci?

Joanna

" Omului mandru Dumnezeu ii sta impotriva"

Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Knock Knock.Pot sa privesc si eu?E foarte interesant si educativ.Imi pastrez parerile pentru mine,promise!

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by denizel
Inaioana, mai ai nevoie de alte dovezi de toleranta din partea ortodocsilor?

ntz ntz ntz, denizel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by irina.c.
Nu stiu cum s-ar putea gasi o cale de mijloc aici,adica nici sa ajungi ca in Franta,da nici ca in statele islamice.
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Irina,deranjez daca te intreb ce se intimpla in statele islamice?Am tras concluzia ca stii destul de bine daca faci o astfel de afirmatie .

Printesele mamii

Mergi la inceput