Religia in scoli (3)
Raspunsuri - Pagina 16
hannen spune:
quote:
Originally posted by fdoina
Ia spuneti-mi si mie, ca tot batem campii,cum poti sa-L consideri pe Iisus profet? Ca esenta mesajului Sau asta e, ca El e Dumnezeu...
Deci poti sa_L ignori, sa-l socotesti nebun, sau sa crezi in El...Dar sa-L consideri profet?!?...
Vezi Doina,fiecare intelege cum vrea/poate.Pt. mine Iisus este un Profet.El personal nu afirma nicaieri ca este Dumnezeu.
Parerea mea proprie si personala si sper sa nu se lase cu paruieli
Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)
hannen spune:
Beyyy,ia gata stati oleaca.Pe mine incepe sa ma sperie punctul in care a ajuns discutia.Nu stiu cum se face ca aproape toate discutiile despre religie(indiferent de cum au fost initiate sau formulate) ajung in acelasi punct si apoi la ZZ.
Haideti sa ne intoarcem la oile subiectuluipina nu-i prea tirziu.
Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)
yank spune:
Cine a scris articolul ala probabil s-a exprimat gresit,Moise nu a fost considerat Dzeu niciodata.Nu stiu de ce sa nu fie considerat Iisus profet si sa fie considerat Dumnezeu,nu spune nicaieri ca el ar fi Dumnezeu.
Cum spunea Hannan,mai bine sa ne intoarcem la topic,e mai sanantos
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67612" target="_blank">Religia in scoli (4)
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6