mamici de ianuarie-februarie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
Diana- ai grija de tine si de bebe acuma, voi suntetzi cei mai importantzi
LAvi- multumim de sfaturi si urari!
Cuscra Maraki- lasa c apoate incepe si Angelo sa suga d el atine, mai pune-l la san, nu mai incerci? Cu Emma eu nu ii mai zic nimic, cand sa iasa adica, poate ma surprinde si gata, oricum mai sunt 7 zile pina pe 17, treaba fac ca nu am incotr si stare si maa vine joi dar e obosita si vreau sa fie curat bec si geamurile si rufele calcate, eventual ea sa faca ceva de mincare.
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
nicoleta raducu spune:
Buna,burticute.mamici si bebici...
Am intrat si noi putin....
pe toate....
Noi am avut o zi super nasoala....cu febra...tensiune....si tot tacimul....
Bebelina ok...am tras si o monitorizare..analize kakalau....
Am facut si noi analizele de singe,proteinurie,glicozurit,secretie.....
Am stat in pat toata ziua....
Sper sa-mi fie mai bine miine...
Va pup...si scuze ca sunt asa expeditiva..dar imi e tot nasol....
Nicole
33+++
Denisam spune:
Nico ai grija de tine si odihneste-te, imi pare rau ca te-ai simtzit rau, dar bien ca bebe e ok!
Burtici, vad ca e tare liniste pe aici,merg si eu la treburi atunci, ciugulesc un sandvsi acuma ca sa am energie![]()
Denisa
37+
Emma Andreea
marchplayer spune:
Nicole, iti urez sanatate, sa te faci bine pana maine!
Monica, bine ai venit la subiectul nostru, dar vad ca esti veche pe DC, pe la noi de ce nu ai dat pana acum?
Lavi, multumim pentru urari! Si tie bafta in meseria de mamica!
Diana, imi pare rau ca mititica ta a fost maraita si ai dormit prost. iti urez o zi minunata si o noapte si mai si!
Denisa cred ca abia astepti sa vina mami a ta!
daniela 35++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Eu ma duc sa fac o baita si ma bag la pat ca iara am picioarele umflate si parca pulseaza si sunt amortite..o senzatie tare ciudata!
Va urez noapte buna si ne vorbim maine! Poate nu naste nimeni intre timp ca vreau si eu sa fiu la galerie!
pupici
daniela 35++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
FETELE AM PUS IN SFARSIT NISTE POZE FACUTE AZI DE MINE TARE GREU MERGE AM PUTUT DOAR CATE UNA SA TRIMIT.SI CRED CA UNA AM TRIMIS-O DE DOUA ORI...DE MUTRA MEA SA NU RADETI...
PREA TARE ACUM IMI DAU SEAMA CE FATZA AM DE LA LIPSA DE SOMN...CA A INTREBAT UN PRIETEN DE-AL FRATELUI DACA SUNT CHIAR EU IN POZA<NU MA RECUNOSTEA 

Daca vine tipul cu restul pozelor,poate mai pun in seara asta si maine...
GIOVA bine ai venit acasa! Si bine ca ai laptic!
Hai ca ma pun sa mai citesc pe aici ...
MONI si
DIANA

maraki spune:
Nicôle cat ai si tu de tras cu sarcina!!! Lasa ca o sa faci un bb perfect
ai sa vezi ca a meritat
Eu dupa cum am mai scris, parca sant la primul copil,nu ma mai satur sa ma uit la Angelo si il pup tot timpul, Giorgos mereu spune ca l-am albit, de atata pupat
Imi pare bine ca s-a obisnuit si Dixi cu Angelo, cand il vede in pat la noi,se uita la el si se baga sub pat sau iese din dormitor
Stie ca nu are voie sa se apropie prea mult de el si a inteles destul de repede
Mira m-ai terminat cu aia mica, e scumpica foc
Diana sper sa doarma bine la noapte printesa voastra,sa te poti odihni si tu
Fetelor am scris printre picaturi, fac si mancare si trebuie sa ma duc si la muls
( imi i-a 25 minute )plus sa-i dau lui Angelo la 21.30 sa manance![]()
p.s. oare o fi nascut Florinini???
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
pisoi3 spune:
Ehe, fetelor, daca era diareea semn de nastere la mine, nasteam de doua saptamani incoace. E de la emotii, asta e sigur, trebuie sa ma calmez, da' nu stiu cum. Mi-a venit o idee in seara asta si i-am zis-o sotului, si-a facut cruce: am zis ca eu trag niste whisky cand sa nasc, ca sa am curaj. Ar fi o idee, da' nu cred ca am voie
. N-am baut si eu nimic toata sarcina, macar la nastere sa prind curaj!!! Ca eu cand beau, ma inveselesc si uit de necazuri! Am zis ca ar fi o solutie, bietul sot s-a uitat la mine si a zis ca am innebunit de tot! Oi fi innebunit, nu neg asta!
Monica, de detergent eu folosesc detergent normal, am inteles ca ala special ii sensibilizeaza pielea lui bebe si pe urma devine alergic la cel normal. Tu trebuie sa nasti in februarie? Pai nu o lua de pe acum cu emotiile ca nu e bine. Ce ai sa faci pe ultima suta de metri? Hai curaj, ca mai ai pana nasti.
Moni, unde ai pus pozele alea? Pe mailul nostru comun? Nu prea pot sa intru pe yahoo, dar intru maine sa le vad, o merge netul mai bine.
Diana, sper sa te lase aia mica sa dormi in seara asta.
Restul fetelor, va pupacesc si intru mai tarziu daca s-o conecta netul asta mai repede ca acum mi-e frica sa nu pierd mesajul asta, ca e al doilea pe care il scriu.
Anda si bebe Mark 40+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Denisam spune:
Cuscra esti tare cum potzi sa faci fatza si la bebe si la sotz si la Robert si cu cainele si casa,jos palaria
Eu sunt mic copil ca la 8 de sapt spal geamuri si grec podele sau mai stiu eu ce, pe bune..
Moni-nu te mai stresa cu pozele, sunt superfaine si Diana e o dulce ca si tine
, aratatzi super amindoua, mai ai vreun kg pus pe tine, sau ai scapat de toate deja, ca asa aratzi in poze
Denisa
37+
Emma Andreea
dana_ene spune:
Iote-ma si pe mine pe aici... sunt racita, mucoasa si cu niste cumplite dureri de cap
.
Am luat viroza asta de la Oana. Ea macar, mititica e pe final, dar eu m-am perpelit toata noaptea.
Pana la urma am decis s-o duc la ai mei, ca sa nu ii dau din nou raceala.
Fetelor, mi-e atat de greu fara ea... nciic nu va imaginati... puiul mamei mic...
Si ea a plans in disperare cand am plecat de la bunici si-am lasat-o acolo. Cica-l punea pe tatal meu sa ma sune, sa vin inapoi 
Mirela, sa stii ca eu la Oana cu Bonnisan-ul am scapat in 2 saptamani de colici. Acum tot cu el vreau sa incerc pentru Roxanica.
Apropo de colici, eu am aplicat tot la Oana o metoda care functiona: dupa ce manca o asezam cateva secunde pe burtica si apoi o ridicam in pozitie verticala, tinand-o in brate. Ragaia asa de tare ca se speria si ea. In felul asta elimina gazele din burtica si nu mai plangea atat de rau.
Giova, bine ati revenit acasa
!
De-acum o sa fie din ce in ce mai bine.
Iti inteleg oroarea de a sta in spital. Si eu am aceleasi sentimente vis-a-vis de chestia asta. Tocmai de aceea imi doresc sa mai stea Roxana in burtica, stiu ca fiecare saptamana conteaza.
Astery, cum a fost la control? Neaparat vreau vesti.
O sa incerc sa te sun maine
.
Si mie mi-a zis azi soacra-mea ca mi-a coborat burta si ca s-ar putea sa n-apuc sfarsitul lunii gravida. Eu sper sa se insele.
Diana, esti o dulce, ca de obicei.
Pupici Ecaterinei !
Haide, ca nici noi nu mai avem mult.
Catalina si Monica, felicitari pentru caderea buricutelor. Intr-adevar e un mare eveniment.
Eu i-am pastrat buricul Oanei intr-o cutiutza si ma uit din cand in cand cu drag...
Monica... superba DIANA !!!!!!!! Fericito
!
Daniela
(35+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006