Scandinavii stiu DC... (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lena, intre timp m-am tuns...atunci era mai lung pentru ca nu apucasem sa merg la infrumusetat si cum am stat acasa, nu m-am inghesuit...
ihim, tortul a fost delicios si e chiar simplu de facut.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

care erati cu rezumatele??

Pupi la gramada si inteleg pauza de forum, e benefica uneori.Totusi, daca ar putea sa-mi spuna si mie cineva care-s evenimentele?

La multi ani niels! Trag o fuga la album acuma.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

acu vazui ZZ.
hm.
adevaru e ca pe-aici prin poienita erai mai dulce unchiuletzule:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Sara buna :-))
lena, sarumina de urari...se primesc toata saptamina, ca ccc cadou' tot n-a ajuns Cred ca m-ati mai vazut prin zona, dar am ajuns sa vaz ca doar io si cu doruletz mai postam constant... si am hotarit impreuna ca este penibil sa consumam bitii forumului de pomana ca sa vorbim doar noi doua (cind asta se poate face si pe privat)...in plus e cam aiurea, obositor si frustrant sa mini lumea de la spate sa vie-aici sa scrie, la un subiect batrin si neinteresant :-((
da'io tin aproape,( vorba lenei, ca-s dependenta de DC)si am incredere ca toat alumea va iesi rapid din transa ...asa ceva

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Io nu plec nicaieri....pana luni:))deci i see you arround!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lil, si io cred ca e numa' trecator.
am citit pe sarite si n-am inteles la timp, am sarbatorit pe carmen si pe lena? deja?

daca e asa, iar eu n-am fost pe faza, ma duc la sanatoriu sa ma tratez.
dupa ce il scot de acolo pe tatalutoma, ofcors, ca n-avem loc asa de multi

xeno, ai depus domne cererea aia?

rayu, multam de urare de vreme frumoasa. face si ea ce poate. uite, acum e soare (dar in continuare ploo de rupe)

mihaela, stiu ca faceam si io tort din ala pe vremuri, dar cu felii de portocale. miamm, ce bun era!

irimellu, n-ai poze cu danteluri?

rayu, is in continuare jeloasa pe tine ca porti masura 32 si ca lucrezi cu copii, indiferent cat de "robotizati" is

dorutzu, pana la urma aveti zapada? scoti alexuta cu sania au ba?

cu itsme nu vorbesc, pen'ca nu stiu unde a disparut, fara sa zica
da' o totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Alooo, ce faceti?!??? Saptamanile trecute erati in cu totul alta stare. Nu va risipiti care incotro ca e tare pacat!

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bine, hai ca intru io, da numa dupa ce halesc shi jumatea ailalta de pizza, ca vaz ca berbantu n-are de gind sa vina de la munci, ata ete, sa pape salam cu brinza

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naseara poienitza!!!
mey, da' ce copilasi frumosi avem aici in poienitza!!! ma refer la alexutza si la nuka-irinuka. pe alex al katarinei nu stiu unde-l pot vedea. poate ma ajutati cumva.

cine zice ca se risipeste lumea? io zic ccc ca lumea e doar ocupata sau are depresie postpartum aaaa, asta...post-sarbatori (cum am avut eu cand a trebuiet sa ma intorc la serviciu dupa vacanta. fratilor, nu-i de gluma ca am fost depresata rrrau cateva zile )

io pup pe toata lumea, inclusiv pe rayu, pe vikinga, pe narancea sau pe acusor.

haideti fratilor sa inchiriem ceva sau sa cumparam o insula, sau sa punem in scena capra cu trei iezi, sau sa , sau sa , da' nu sa ne risipm energia dejaba.

mai viu io cat de curand sa verific daca v-ati conformat.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

prezenta si io la apel sa zic retroctiv multi ani si buni lui Nils.
in rest ma doboara lenea, migrenele si virusii (astia de pe pc, da-i rezolv io).

mai viu.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput