Scandinavii stiu DC... (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Iar femeia cu delfinii era si ea gravida??? :-))

Nope, era doar grasa Uof,devin melancolica cand vaz cuvantul "grasa".Naranceoooo, ce-ai facut naranceooo!!!( acilea smile cu bocet).Te-o ucis Tanaka ,ai pierdut razboiul, uof! Mie-mi placea Naraaaanceaa, o spun acilea declarat, inte prieteni, nu in zona cu rechini, ca de-acolo nu mai ies vie.Si-am un copil de crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Mey sorry pt caracterul nesuferit, sorry ca v-am bagat pe voi in oala cand chiar n-aveam nici o intentie..

,
Andreea rechin sef, alb, bun de acvariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

pai daca e vorba de tras de maneca si facut prezenta...iaca si eu!

lil' sa-ti traiasca Niels si tu alaturi de ei, multi ani fericiti!

rayu, io te mai astept pe aici, asa scurt ca mine, si eu sunt obosita, timp putin acasa, dar mai dau ture sa vad ce faceti.

katarina si dorulets, incuscreala placuta . Pana atunci, aveti timp sa stabliti resedinta de vara, de iarna si pe cea a tinerilor . Si sa ne chemati la nunta, da? Doar nu degeaba facem galerie pe aici .

carmen, imi pare rau ca te-a lasat tanti tinerica. n-o poti lua acum pe cealalta? hai ca tinem pumnii.

chatonel, sa ai distractie placuta, sa revii relaxata si vesela.

La noi aratara astia la stiri inmormantarea sotiei lui Seicaru, au un talent sa arate tristetea oamenilor... avea doar 50 de ani, a murit in somn, intoxicata cu fumul de la un scurtcircut la tv, dormea in fotoliu...el era plecat in turneu.

Noa va tzuc pe toti, sper sa mai trec pe aici saptamana viitoare .

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-))
mihaela, saru'mina de urari
AC, nu crez sa fie vina ta si a nimanui de pe-acilea (din poienita, adica) pentru ce se-ntimpla zilele astea pe forum :-(( Frustrant e ca tot seismul asta ne afecteaza, prin recul, de o asa maniera, incit tot mai multi poienari aleg, vizibil sau nu, batista alba si valijoara...pacat :-((

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
lilutz, io nu-mi facui inca valiza doar batistutza o tin la indemāna pentru orice eventualitate
nu stiu de ce face gepeta mutrele astea, cine stie ce-o fi in capul ei de primat. io cred ca aparatul de fotografiat o intriga ca in general e zambareatza dar e greu de surprins cand zambeste, cum vede aparatu' cum incepe sa pozeze mutre ofensate!

katarina ! in plus, io ramasei cu o nedumerire: ce i-o fi trebuit fratilor lu' varu narancea sa demonstreze el ca pamantul e rotund?! pai se mai indoia careva?! nu mai bine inchiria ceva acileasha in poienitza? asa cevaaaaaa . vere, daca mai ceteshti aci sper sa ne vedem cand mai ai drum prin parisul vesel.

vazui si io baietel (Tudorel?) frumos de iileana

rayou

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Rayou, mah, ajunserati la capitolu' 100 si uitasi deja titlul? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

lilutza La multi ani honey pentru sotul tau si sa aiba grija de tine :-)))!! asa mai cu intarziere, dar nah, intelegeti voi...ca vad ca toata lumea sufera de acelasi sindrom
noroc ca am de lucru altfel ma inerfam rau de tot(just curious oare mai avem voie sa scriem cu greseli gramaticale, asa la haz nevoie mare sau apar cavalerii teutoni, sa ne sesizeze ca suntem agramate)
una peste alta, de-acu inainte mandrii pionieri(ca sa nu zic poienari-asta baidauei imi place la nebunie, stiti voi de ce ) io o sa ma corectez inainte caci sincer chiar nu-mi dadeam "zeama" ca suntem asa de scanati pe sobect acilea, cum ar veni.
rayu ia mami o pauza ca face bine la neuroni dar sa stii ca te astept ca si pe cuscra mea vik , si io as face-o dar sunt addicted...nah, acuma daca imi place jim morrison, stiti si de ce...ca si ala era dus un pic cu pluta, plus poet.
despre mine, mai nimic ca seman cu forumul acu...sunt cu curu in sus si fatza la computer, moama ce figura de balet pe mine!!

toti copiii scandinavi, prin adoptie, bastarzi, legali, de care or fi, dar cu suflet nordic,
Lena plus tiranosaurus rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Dragi poienari, ca si in viata de zi cu zi, si pe forum sint in urma cu stirile...dar pentru ca faptele oricum sint consumate, nu ma pun la curent cu ele, asa ca va rog sa ma iertati daca ma bag in seama nestiind ce s-a intimplat.

Cind sa ma uit si io pe poze nu se mai poate accesa adresa...vroiam sa vad si eu copil simpatic de Ileana...

Katarina, doruletz, mai ce frumusei sint Alex si Alexa, parca-s frati, zau. Mutrisoarele delicioase, iar ciuful de Alex demential.

Mihaela, de ce nu mai treci pe aici pina saptamina viitoare?

Doruletz, eu o inteleg pe Alexa, ca de mica nu mi-a placut sa-mi faca cineva poze si desi sint ditamai adultul tot asa simt. Fug de aparat, camera video, ce-o fi, de parca ar fura ceva din mine.

Rayu, Adelutzdragut, Vik .

Am scandinavita si nu ma tratez, asa ca va astept la un paharel de vorba!

PS: Si cum va spuneam, am fost la Kobe la o expozitie de broderii. Am ramas cu gura cascata cind am vazut kimonouri, rochii de prin secolul 12-13, mantia lui Napoleon etc, cu broderii imense, superbe, migaloase si am ramas meditind la cita munca era depusa in atitea impunsaturi de ac...

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ia uite ca nu se facu saptamana urmatoare .

irimell, am zis si eu asa, la cat sunt de obosita cand ajung acasa, abia mai reusesc sa cetesc cate ceva pe aici...iar de scris cam rarutz.
am uitat sa-ti raspund cu tortul de rev, mie mi-a iesit super, trebe sa repet treaba cat de curand. uite dovada .

alexutza si alex sunt de-a dreptul superbi! Io-s fan!

baidauei si io-s in urma cu evenimentele, daca isi face cineva de pomana sa ma indrume oleaca si pe mine, ii dau o . Noa bine, si un , ok?

cred ca mai viu

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mihaela ti-ai lasat parul sa creasca?? iti sta foarte bine oricum...mey si tortul ala arata excelent

Mergi la inceput