Scandinavii stiu DC... (100)
Raspunsuri - Pagina 5
arboria spune:
katarina, am vazut pozele. Da' de ce le-ai pus tocma acum si tocma e alea de la cununie? Cumva aniversati nu-stiu-cati-ani?
si am mai vazut ca in perioada sarcinii, cand ai absentat de pe aici, nu ti-au lipsit delfinii, domne, erau pe fusta rosie a negresei
si ca Alex are ochi albastri ca ai Alexandrei
lilu, da, ploo iarna, ploo vara
da' e frumos
partea buna e ca lipseste crivatul (vantul, in general).
garderoba de iarna de aici se aseamana cu cea de toamna din romania, asa ca nu pot sa am si io un alindelon ceva, o manusa, un fular, ca nu e nevoie.
iar vara nu este excesiv de cald, ceea ce e iarasi
chatonel spune:
multumesc, Irenule
Sa fiti cuminti pe-aci, mai intru io sa va verific, n-aveti grija
http://www.pulafashion.com/index2.html
adusca spune:
hai sa va salut si io in fuga, am o migrena crunta, abia ghicesc tastele, si vreu sa ma'c in oras sa fac contractu' pt "internet cu viteza luminii".....stiti voi reclama aia de pe patratelu' albastru enervant de pe DC....acu' vreu sa-mi pun si io clicknet expres ca asta mere cu viteza melcului.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
iren spune:
Aduscu, pup sa treaca, shi io ma cam lupt cu ele, mai ales seara
Plozii mei au cam reushit sa-mi ruineze o parte din seara, da io am fost mai jmekera shi-am prins o parte din noapte
Acu sorb cafeaua shi fac ture ture la situ cel mai bun de apartamente, ca sa ne mutam odata da gasesc tare greu ce vreau, iar daca e ce vreau, nu e unde vreau, ca io vreau numa-ntr-un anume loc, ca d-aia ne mutam d-aci shi e shi iarna acu, cam greu cu apartamentele, in martie e prima transha de golit case.
Mai reviu io, s'fitzi cumintzi
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Katarina spune:
ote la arborica ce ochi are!io nici n-am observat pana acu' delfinii aia.Nu-i bai, ca nici pe-ai scandinavilor nu i-am vazut.
In legatura cu pozele..casatoria mea avu loc acum un an,undeva la sf. lui ianuarie .Iaca ccc ca se implineste si-un an, da' nu-i timp de sarbatorit, ci de bocit.Atatea evenemente domne,casatorie si nasterea lu' asta micu si toate intr-un an, pot sa dea nastere la framantari si unele turbulente interioare.
Daca nu pomeneai de aniversare, nici ca-mi aminteam ca trebe sa cumpar sicriu lu' sotu( sa aibe pt mai tarziu , acu' ca sunt reduceri ).De cate ori l-o proba, sa vaza daca-i mai vine, o sa realizeze ca viata-i scurta si ca are o nevasta de cinstit.
(bere,vodca, merge orice licoare ).
Acu' arborico, io am pus pozele ca eram intr-un fel datoare aci in poienitza sa pui niste poze cu evenimentele care mi-au marcat viata cu inca fro' 20 de riduri.
Edit ca sa spui la multi ani lui Niels, sa-ti traiasca lilutzo si cum zicea cineva p-acilea, sa-l stapanesti sanatoasa.
Rayuela spune:
dragelor,eu iau o pauza de DC...atit.
trebuie sa fug la munca,va doresc o zi insorita!(mai ales lu Arborika)
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iileana spune:
Oameni buni.
Pare ciudat si pueril, dar chiar mi-ati lipsit. Si mi-a fost dor de voi. Si-am venit, ieri, fuga sa va zic hai noroc
Si iata ce gasesc. A-nnebunit forumul. Ceea ce treaca-mearga, dar ce gasesc aici, la voi?????
Of.
Tot dau tircoale (forumului in general si topicului asta in special) si nu ma dezmeticesc.
P.S. Un special pentru Rayu, ca altceva chiar nu stiu ce sa-i spun. Adica se subintelege ce-as vrea sa-i zic, dar...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
dana210773 spune:
Fetele de aici , de la poienita , sa fiti iubite ! Multi pupici tuturor si cu unu mai mult pt Rayu...Mi-a facut placere sa va cunosc, fie si numai "virtual". Cu drag
doruletz spune:
nziua
bre, care puserati frāna la forum fiti buni si mai slabiti-o ca pana se incarca o pagina imi piere si inspiratia, uit ce citii si ce vrusei sa spui!
katarina, il admirai pe alex (cel frumos si cu freza de rebel) si pe voi la nunta (sunteti in Stockholm?) Sunteti tare frumosi! Bre, de zestre pentru gepeta m-oi mai scotoci io prin buzunare da sa stea la mine nici vorba! pai io la pensie am de gand sa locuiesc in cine stie ce paradis tropical nu sa schimb pampersi la nepoti! asa ca ori ii luati la voi or ii lasam sa-si 'traiasca viata' singurei
chatonel, distractie placuta si Venetie insorita (io cand am fost acolo a plouat tot timpul de ma saturasem de atata apa)
rayou, io acuma citii prin zone ascunse. Nu stiu de ce nu ma surprinde, era de asteptat ca povestea asta sa devina o reglare de conturi si platire de politze mai vechi sau mai noi. Istoria se repeta intotdeauna, fantoma Tanakai bantuie forumul. Totusi imi mentin afirmatiile facute mai adineaurea si te astept in poienitza
mai viu, acu trebe sa scot primatu' la plimbare prin jungla reala
lilanda spune:
Uooofff de 20 de minute, astept sa se incarce pagina.
Kartarino, thanx de poze; bine ca le-ai pus, chiar si-acu la un an dupa ce ti le-am cerut E un frumusache alex si constat ca, desi seamana cu tine, are ochii lui Adrian. Iar femeia cu delfinii era si ea gravida??? :-))
Cit despre Alexandra e o maaare figura cu boticul ei...chiar la ce sau la cine face mutritele alea???
Mai vazui cupil simpatic si de iileana si o vazui si pe ea insasi cu luleaua-n gura...tztztz...si ziceai ca n-ai vitzii!!!
Lui Kehleyr iti tin pumnii la analize si...la schimbatul biroului (asta daca tot te-am vazut pe-aci
rayu, trisezi!! Stii ca ti-ai mincat portia de pauze, nu??? Hai n-apoi c-alminteri ma gindesc cum ca parerea noastra nu conteaza (si-ai vazut ca te-o pupat si narancea in cintecul de lebeda :-))
Si mai sint absenti da' cum ma duc la daneza, ma gindesc sa las un suplinitor la strigatul catalogului...cine se ofera???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet