Scandinavii stiu DC... (100)
Raspunsuri - Pagina 4
iren spune:
Lilu, ba intru io, cum sa plec d-acilea, da nu acu, ci dupa ce culc plozii
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
lilanda spune:
quote:
Originally posted by chatonel
bey, lilule, sper ca nu ai gura d-aia de abia scoate porumbelu si e gata pregatit in zboare ca sa implineasca spusa Tnx
http://www.pulafashion.com/index2.html
De care porumbel vorbesti??? De zburatu' miine sau de inundatii??? te asteapta cineva la aeroport?? te-ntreb ca, cica, tre' sa ai grija mare cu barcile celea...sa nu iei cumva barca-taxi, ca te salta de 85 de Euroi...
irenu, daca si cupiii tai se culca ca Boubou, pe mine m-ai pierdut!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
valeu Lilutz, cine nu indrazneste sa intre si de ce?!
oana / irimell La Multi Ani! cu intarziere!
da, da si aci incep reducerile saptamana viitoare, sa vezi nebunie prin magazine
maine cica e sarbatoare la musulmani, Aïd el-Kebir. fiecare familie trebe sa taie o oaie, am auzit ca mai sunt d'astia p'aci care stau la bloc si le taie in cada, cica asa pastreaza ei traditia.
mai viu io, acu' nu pot sa scriu ca s-a instalat gepeta la mine in brate si a inceput concertu pe limba ei de primat!
chatonel spune:
quote:
Originally posted by lilanda
De care porumbel vorbesti??? De zburatu' miine sau de inundatii??? te asteapta cineva la aeroport?? te-ntreb ca, cica, tre' sa ai grija mare cu barcile celea...sa nu iei cumva barca-taxi, ca te salta de 85 de Euroi...
irenu, daca si cupiii tai se culca ca Boubou, pe mine m-ai pierdut!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
pai de inundatii vb... lool
Sarumina de sfaturi... am o verisoara care vine sa ma ia de la aeroport, e acolo de 5 ani, asa ca stie mersul.
http://www.pulafashion.com/index2.html
arboria spune:
buna ziua?
intreb si io, e buna la voi?
p'aici ploo
in statul asta, luna ianuarie este cunoscuta ca fiind cea mai ploioasa din an.
in fiecare zi PLOUA
daca se intampla totusi sa nu ploua mai mult de 12 ore consecutiv, se danseaza dansuri tribale specifice, pentru chemarea ploii si mentinerea traditiei
la mine, de exemplu, dansul se manifesta printr-o miscare zigzagata pe un teren oarecum in panta, cu ochii neaparat in pamant si cu aplecari periodice din genunchi
i se mai spune si adunarea-rahatilor-de-Romi
intotdeauna cand fac asta, incepe sa ploua, de unde am dedus ca fenomenele sunt intr-o conexiune misterioasa.
Andrada spune:
Oh my, rochiile lui miele, sint absolute!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
doruletz spune:
rayouuuuuuuuuu? Sa stii ca te spusei gepetutzei ca nu mai vrei sa intrii p'acilea sa vorbesti cu noi. Prima data nu ma crezu. da' acu' spre seara cand ii spusei ca tot nu venisi... se întristà rau de tot.
Julia Si vara cum e p'acolo daca acu ploua in fiecare zi? o sa ploua din doua in doua zile?
bre, da' noi nu-i uraram danei "bine ai revenit in Scandinavia!"
si adusca pe unde o fi? O fi dat-o si pe ea Tudorelu' afara din casa ca mademoiselle pe Itsme?
mai viu io, ma duc sa culc primatu
Katarina spune:
RAAAAAAAAAAAYYYYUUUUUU!!!!Kom tillbaka!Alexopitecul meu imi sta agatat de umar si se zbate ca un peste.Ora lui de culcare e mai nou 2 noaptea.Nu-s ce vrea asta de la sufletul meu.
iren spune:
Doruletzu, absolut totala Alexutza
Lilu, pai daca vii un uikend mai tirziu, nimereshti in plin party de 8 martie, ca asha-i traditzia aci, la romance
Chatonel, vacantza placuta
Rayu
Restu, munci ushoare shi relaxante
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Katarina spune:
doruletz,dementiala gepetuta.Pune niste mutrite, de parca ar fi ruda cu Alexu' meu.
iren, ti-ai culcat plozii?
Ah, sa nu uit! doruletz,cu ceva timp in urma imi facusei o propunere indecenta, cica sa ne-ncuscrim ( sper ca n-ai uitat).Io am stat si-am cugetat,il dau pe Alex lu' Gepetutza, dar sa se mute la socri, ca acilea n-avem loc.Ii dai si zestre?
hai ca pui si io cateva foto in albumul meu( sa ma videti mireasa , sa va arat si burtoiul..etc, )Nu le tiu mai mult de-o zi.