Laparoscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 9
crinuta71 spune:
Tabitha cred ca am gasit doua subiecte anterioare:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=42411
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46995
poze
Tabitha spune:
crinuta: 

Esti o scumpa. 

Eu gasisem cap. 2 si 3, dar imi lipsea primul. Nu-l gaseam defel. Iti multumesc mult pentru ajutor. Ma apuc de lecturat ca sa stiu ce si cum. Pupici mii
Tabitha spune:
Fetelor care ati mai facut laparo la Giulesti. Eu ma internez pe 24 ian., imi fac analizele si pe 25 ma opereaza. Cand am sanse sa-mi dea drumul acasa? As putea pleca in aceeasi zi cu operatia sau trebuie sa stau cel putin o noapte dupa operatie in spital?
Acum 7 ani am facut o operatie clasica, cu taietura mare, ca la o cezariana, pe orizontala. Este posibil ca din aceasta cauza sa nu-mi poata face laparo?
Multumesc mult
alina25 spune:
BUNA,
Fetelor este vreuna dintre voi care a facut laparo cu doctorul Tutunaru la Elias?
Daca da as vrea sa stiu si eu cum procedeaza.
Daca poate cineva sa-mi dea si mie cateva detalii ca urmeaza in februarie sa ma operez si eu.
vA MULTUMESC
Tabitha spune:
alina25: ultima care tocmai a facut laparo cu Tutunaru este danotino. Ea iti poate da mai multe detalii. 

danyalo spune:
Tabitha
Te rog imi poti da si mie mr. de tel. al dnei dr. Cezara Bucur? Pb.e ca nu mi-am activat PM...si nu am nici cea mai vaga idee de cum ar treb. sa procedez...scuze pt. ca inca nu m-am acomodat prea bine cu acest forum...Deci..m-ai convins..voi veni si eu la Giulesti cat de curand la dna dr. Bucur.sper sa nu regret.Bafta multa la op. laparoscopica...sunt alaturi de tine...pupici..totul pentu o cauza nobila...

Dany
Tabitha spune:
danyalo: o poti suna de luni pana vineri pe dna. Viorica Constantinescu, asistenta dnei. dr. Bucur, la tel. 3161281 sau 83, interior 109 si-i spui ca vrei sa te programeze la dna. dr. Daca vrei nr. de mobil, da-mi o adresa de e-mail pe care sa-ti trimit mobilul dnei. dr.
si bafta multa
Tabitha spune:
danyalo: iata cum iti poti activa PM: dupa ce te loghezi pe forum (dupa ce tastezi id-ul si parola), in stanga intri pe casuta "mesaje private" si in dreapta ai "options" si bifezi "activeaza mesajele private". Sper sa reusesti. Nu stiu daca iti da voie sa-ti activezi PM daca nu ai min. 10 mesaje trimise. Oricum, incearca.
alina25 spune:
DANOTINO am citit din urma cam tot ce ai scris tu despre operatie si m-am lamurit dar as mai avea cateva intrebari:tu ai fost internata la Elias?,cam cat a costat toata operatia ?
Multumesc
danotino spune:
alina ti-am trimis un PM.
tabitha, mai ai putin. sa pasesti cu dreptul cand iesi din casa. eu nu mai stiu cum am iesit. am niste emotii maine la fire... si de ce o sa-mi spuna, etc.
va pup
danotino