Laparoscopie (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor daca stiti vreuna nr lui Tabitha ia dati un PM ca o sun io....

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Servus fetele,
Voi face si eu laparoscopie pe data de 01.03.2006 si daca sunteti dragute am rugamintea sa-mi spuneti ce analize se fac inainte?
Crinuta imi pare rau ca nu fost reusit FIV-ul.Unde ai fost la Cluj?Eu nu am mai scris de mult pentru ca am luat o pauza vizavi de proiectul bb.Acum am sa fac laparoscopie pentru ca am pe ovarul drept vreo 3 chistulete care s-ar putea face mai mari in cazul in care as mai face stimulari ovariene.Mi-a fost destul de greu sa ma hotarasc......dar pana la urma trebuie sa lupt.
Jubica

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alina_tonea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Jubica, nu este nevoie sa faci nici un fel de analize inainte, pentru ca ti le vor face in spital, in prima zi de internare. Asa ca te vei duce dimineata, fara sa fi mancat ceva inainte.
Bafta. Unde faci laparo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Servus Jubica,
Chiar ca nu ai mai scris de mult. Da, la Cluj am facut FIV-ul si acum regret ca am facut aceasta alegere (nu din cauza ca nu am reusit regret, asta se poate intampla oriunde il faci). In legatura cu analizele pentru laparoscopie, stai linistita, au sa-ti faca ei ce trebuie inainte de operatie. Unde te operezi? Nu iti fie frica de laparoscopie, e o operatie usoara. Merita sa o faci, mai ales daca ai si probleme pe care le poate rezolva. Daca ai vreo intrebare despre asta, iti raspund cu placere.
Fetelor, oare ce face Tabitha? Ma gandesc la ea si sper sa vina cu vesti bune.
la toate

poze

Mergi la inceput

crinutza io cred ca Tabitha face bine...cred ca deja a fost mutata in salon si se gandeste la noi...imi pare rau ca nu am apucat sa'i iau nr de tel..ca sa o sun...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mdalauta mai exista si astfel de medici. Cel care s-a ocupat de cazul meu pentru FIV a declarat ca el nu ia nimic decat atunci cand se trece de primul trimestru de sarcina.

Adela inca nimic cu spermograma?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Moniland sa stii ca nu am uitat ca am ramas datoare cu un raspuns dar inca nu am facut analiza,mai ales ca am avut si o intarziere de 5 zile,dar...au venit!Cred totusi ca sapt.viitoare am rezultatul si...
Cum mai sta cu tensiunea sotul tau?
ADELA

Mergi la inceput

Moniland care e dc tau cu FIV'ul?????..ni'l spui si noua..daca vrei binenteles..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Adela probabil atunci era mai obosit pentru ca acum tensiunea e in limite normale.

Monica

Mergi la inceput

Liana, eu fac FIV la Cluj, nu prea cred ca vei merge acolo.

Monica

Mergi la inceput