Laparoscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Liana30 spune:
Moniland din pacate nu incerc deocamdata la Buc ca e mai aproape...
ma bucur ca sotul tau e bine..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
majaginn spune:
Hej fetelor! Va urmaresc din umbra de mai mult timp dar acum, cu laparoscopia facuta, m-am gandit sa va scriu si sa impart cu voi problemele mele.
Am facut luni laparo aici in suedia , unde locuiesc. totul a decurs foarte bine si frumos, nu m-a costat nici un ban, doctori si asistente foarte de treaba, a fost super bine. Noi incercam de 8 luni sa facem bebe, si totul a iesit foarte bine la analize, deci credeam ca am endometrioza si asta e cauza. Dar nu am endometrioza! Chiar deloc! nici un chist, trompele arata foarte bine, uterul la fel. Mi-au facut doar 2 gaurele pe burta ca au putut sa vada ce au vrut pe acolo. Asa ca sunt fericita ca nu am endo, eram ingrijorata tare...
ce vad eu aici in jurnal totusi e un pic ciudat: am un picur(asa scrie) de lichid in zona Douglas. Am citit un pic pe internet despre asta si nu-mi place ce am citit, asa ca sper ca voi sa ma linistiti un pic. E grav daca este lichid in zona Douglas! Dar stie careva dintre voi ceva mai mult?
Pasajul in trompa stanga mi-e putin mai ingreunat, adica lichidul de contrast a trecut ceva mai greu, ce poate sa insemne asta?
Daca eu am ovulatie normala, el sperma normala, nu am endometrioza, de ce nu raman gravida? mai este careva pe aici cu problema asta?
va doresc la toate un an plin de bebei!
va pup!
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***
crinuta71 spune:
Liana ce pacat ca nimeni nu stie nimic de Tabitha. Poate ca azi sau maine iese din spital si ne va scrie.
poze
Liana30 spune:
crinutza cel tarziu vineri vom afla vesti de la ea sunt sigura..
io inca o tin de mana si simt ca e bineeeee..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Cicicuta spune:
Crinuta, deocamdata stiu ca sunt probleme doar la sotul meu, eu stiu doar ca nu am probleme cu ovulatria, in rest nu stiu nimic fiindca sunt la inceput cu investigatiile si daca la el a gasit problema, a zis dr. sa-l tratam intai pe el ca nu are rost sa dau banii pe operatie, asta o facem in ultima instanta, daca prima IUI nu iese. Am inteles ca sperma se mai prepara in laborator si mai dispare din probleme din cauza asta am zis sa incercam fara operatie. Astazi s-a dus sa refaca spermograma si pana pe la pranz am inima cat un purice si ma rog sa ias cat mai bine.
Pupici la toate
Liana30 spune:
uite va dau si linkul ca vaz ca nu vreti sa veniti la noul capitol...
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67421
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"