Internet ClickNet
am si eu o intrebare daca stiti cumva cum merge netul de la click net start pt ca m-ar interesa sa imi bag si eu pt ca sincer m-am cam saturat de netul dupa retea paginile se incarca foarte greu .Iar de la astral nu pot baga pt ca noi nu avem pe scara cablu de la ei si nu se baga daca din 19 ap cel putin 17 trebuie sa fie de acord sa bagam astralul ,Rds-rcs nu il avem in zona asa ca chiar nu stiu ce sa fac daca ma puteti ajuta cu sfaturi va multumesc
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze
Raspunsuri
daniella4 spune:
Noi avem internet de la o retea de cartier si e super ok. Pana sa-i gasim am tot studiat variante, printre care si clicknet, dar am auzit parerile unor utilizatori care ne-au spus ca e si foarte scump si lent.
Daniella
noltic spune:
Buna T; se pare ca nu merge prea bine(am auzit de la altcineva care are si nu e multzumit); incearca la www.retele.net poate gasesti o retea in zona ta. Succes, Nick!
m34 spune:
Atentie mare la clicknet pe dial-up: daca instalezi programelul lor "ajutator" te poto potcovi cu ceva adware, poate si spyware, eu am patit-o si nu stiu daca au remediat problema, avand in vedere reputatia lor de-a lungul timpului.
In schimb legatura dial-up o data instalata merge bine.
dante01 spune:
si myX-ul era la fel cand il foloseam eu...
long, long, time ago...ce vremuri...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
gegea spune:
Eu am clicknet freedom maxi, iar de saptamana viitoare, voi avea clicknet expres, adica nelimitat, 18,5 euro/luna.
Sunt mai mult decat incantata. Nu are nimic de-a face si nu se compara cu myx. Dai click si se incarca pagina. Viteza e ffffff. buna. Eu zic ca merita.
dante01 spune:
cand ziceam de myX ma referam la ce a zis m34, cum ca: "te poto potcovi cu ceva adware, poate si spyware"...
in rest, nu se poate compara cablu sau altceva cu un amarat de dial-up...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
adusca spune:
clicknet star sau fredom e de toata jena, am avut pan' acum cateva zile si muream incet langa pc, plus ca pt clicknet star te taxeaza la minut, si-ti vine o factura de cazi pe spate.
mi-am pus clicknet expres de doo zile, e acceptabil, mai ales ca io am avut pe vremuri cablu....nu se compara dial'upu' cu conexiunea prin cablu....ultima fiind net superioara....insa in lipsa de alte optiuni acum...ma rog, is relativ multumita.
si intr-adevar, m-am ales cu ceva adware si spyware, dar si pt astea sunt solutii...tre' sa le caut acum.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
devylla spune:
Buna tuturor
Caut pentru mama un abonament internet.Din pacate sta intr-o zona ce nu-i permite sa se conecteze la firme de genul:Astral.
Singura varianta a ramas prin telefonia fixa.
Am gasit pe site-ul celor de la clicknet diferite informatii si la conexiunea prin ADSL trei abonamente.Insa neavand foarte mari cunostiinte despre viteze 'bune' va intreb pe voi,care ar fi cel mai indicat abonament.
Tin sa mentionez ca mama nu ar folosi internetul decat pentru chat,messenger,ceva jocuri,google.
ClickNet Express 256 EXTRA NOU!
Viteza maxima pentru download (kbps) 256
Viteza maxima pentru upload (kbit/s) 64
Minute nationale in reteaua Romtelecom 300
Spatiu casuta email 100 MB
Spatiu site web 30 MB
ClickNet Express 512
Viteza maxima pentru download (kbps) 512
Viteza maxima pentru upload (kbit/s) 128
Spatiu site web 30 MB
ClickNet Express 1024
Viteza maxima pentru download (kbps) 1024
Viteza maxima pentru upload (kbit/s) 256
Spatiu site web 30 MB
Multumesc!
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
GeorgetaR spune:
Si eu am clicknet express la serviciu si sunt multumita de el in linii mari. Mai pica server-ul uneori, dar se remediaza.Mi se pare totusi destul de scump, dar daca alta varianta acceptabila nu exista...
goldi spune:
La serviciu am click net expres de 1024.
Este excelent, am avut o singura data probleme cand au reparat ceva la ei in centrala, dar s-a remediat in cateva ore. Are viteza, este non stop, eu ca simplu cetatean, sunt multumita.
Ce e drept factura vine in jur de 1.800.000 lei vechi (cu tot cu impulsuri si abonament)