scoala ?!

scoala ?! | Autor: carmina

Link direct la acest mesaj

nu este cazul copiilor mei, dar intreb din pura curiozitate pe cele cu copii de scoala: cum se descurca ? asta pentru ca in jurul meu, tot mai multe cunostinte cauta disperate invatatoare pensionate sau nu care sa ia copiii de la scoala, sa faca temele cu ei, astfel incat parintilor sa le ramana doar povestea de seara.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu mai sunt vremurile cand puteai sa agati cheia la gatul copilului si sa pleci linistit la serviciu. Eu asa am crescut si a fost totul OK. Eu stau acasa si ma pot ocupa de copila mea din clasa a-2-a, o duc dimineata, in ultimul timp mai mult sotul ca eu am o burta de 7,5 luni, dar cand nu poate el nu am ce face. Scoala e in cartier, la cateva minute de mers pe alei dar nu am curaj sa o trimit singura, as sta cu grija pana la pranz cand vine acas. Am facut asta intr-o zi si la prima pauza m-am dus la scoala sa vad daca a ajuns cu bine. La pranz vine singura de obicei impreuna cu alti copii si chiar parinti.
Cu lectiile ne descurcam fara probleme, avem cam putine si trebuie sa mai facem in plus din culegeri. E adevarat ca de multe ori nu am rabdare si o reped, atunci si le face singura si nu ma intreaba nimic, eu verific la urma cu picul in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

La noi e un pic mai dificil, in sensul ca dimineata trebuie s-o duc la scoala (este clasa I), care este la aprox.20 de minute de mers pe jos, apoi alerg si eu sa nu intarzii la serviciu. La ora 11 ajunge acasa, se schimba, se uita la TV in timp ce mananca (daca mananca ), isi face lectiile daca are chef, ma suna de 3-4 ori pe zi sa-mi spuna diferite nimicuri, o bat la cap sa nu deschida nimanui, sa se spele pe maini inainte de a manca, sa doarma (ti-ai gasit!).
Daca nu si-a facut lectiile pana vin eu de la serviciu, le facem impreuna, dar ne apuca noaptea cateodata, le da foarte mult de scris (2-3 pagini la fiecare materie).
Cam asa decurge fiecare zi din viata noastra de scolar!

Mergi la inceput