Test
Mi-am pus o semnatura la profil, vreau sa vad cum arata. Imi cer scuze, n-am gasit alta posibilitate de verificare. Rog moderatorii sa inchida/stearga apoi subiectul.
Raspunsuri
marius spune:
Aceeasi remarca:
Aceasta sectiune se numeste F.A.Q. si asa cum ii spune numele nu este un teren de proba. Puneti intrebari daca aveti in legatura cu DC forum (cum se... de ce asa... etc etc) nu mai faceti experiente ciudate va rog.
Multumesc inca odata pentru intelegere.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Veve spune:
Lona,la profilul personal,ai optiunea de preview a semnaturii.
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Lona spune:
quote:
Originally posted by marius
Aceeasi remarca:
Aceasta sectiune se numeste F.A.Q. si asa cum ii spune numele nu este un teren de proba. Puneti intrebari daca aveti in legatura cu DC forum (cum se... de ce asa... etc etc) nu mai faceti experiente ciudate va rog.
Multumesc inca odata pentru intelegere.
Marius Pernes
Mi se pare cel putin rau-voitor raspunsul tau. Cred ca aveai, conform rugamintii mele, optiunea de a-mi sterge mesajul imediat ce a aparut.
Si unde o fi ciudatenia "experimentului", cum il numesti tu?
Si off: mi se pare mult mai ciudat, ca sa ma exprim in maniera ta, sa practici dezinformarea pe forum, de exemplu, cu buna stiinta.
Ma uimeste lipsa ta de eleganta, si reactia ta total nepotrivita la un mesaj-proba. In calitate de moderator, cred ca ti-ai putea folosi timpul pentru situatiile cu adevarat grave care apar aici, si mai ales pentru a preveni aparitia unor mesaje vecine cu impostura (de exemplu, sa pretinzi ca esti medic si sa dai sfaturi ca atare, sa fii economist si sa faci in timpul liber pe avocatul etc).
Multumesc inca O DATA pentru intelegere.
Lona spune:
quote:
Originally posted by Veve
Lona,la profilul personal,ai optiunea de preview a semnaturii.
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Nu am vazut optiunea. Multumesc.
marius spune:
Lona tu ai chef de cearta, eu eu. Tu incalci Regulamentul acestui site pe care te-ai angajat in nume propriu sa il respecti. Raspunsul meu a fost exact.
Marius Pernes