Oradea (8)
Raspunsuri - Pagina 15
adi2003 spune:
Stie cineva cum e drumul spre Timisoara? La dimineata devreme plec. Ma gandesc ca va fi polei. La ora 9 trebuie sa fiu acolo. Am ceva emotii pentru drum.
Florile mele
marius spune:
DARIA:
1. Nu exista asa ceva. Daca are probleme medicale primeste concediu medical si asta ar fi. E generic ce spui tu, gravida si se simte rau. pana la luna 8-a mai este.
2. Trebuie sa depui o adresa de revenire la serviciu. Doar atat dar sa mentionezi data de la care revii. Cele 3 milioane in plus fata de salariu le vei primi doar pana gazuta ta va implini 2 ani. Dupa aceea doar salariul.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
gabibarta spune:
Simina, iti doresc drum bun!!! Sper sa fie curat drumul!
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
szivarvany spune:
Simi - drum bun !
Marius, io intrebam in ideea ca daca ea primeste concediul medical la indicatia medicului, deci nu alela, care sunt conditiile sa poata beneficia de indemnizatie, adica sa aiba lunile lucrate in regula. ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
adi2003 spune:
Va multumesc.
Am revenit la Oradea, pe o ceata densa, cu 40 km la ora si mari emotii.
Bucuria zilei a fost ca am luat parte pentru prima data la sustinerea unei teze de doctorat. Felicitari verisoarei mele pentru excelenta prezentare a lucrarii in fata comisiei si pentru munca depusa la realizarea acestui obiectiv.
Florile mele
gabibarta spune:
Azi am avut o surpriza placuta. Am mers pe 8 la pasapoarte, si nu a fost nimeni! In 10 minute am rezolvat totul, doar de aceea a durat asa mult, pt. ca lui Lili nu era chiar simplu sa-i faca poza
Simina, felicitari verisoarei tale! Ce fel de dr este??
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
adi2003 spune:
Doctorat in economie (marketing). Lucrarea ei s-a intitulat: Strategii competitive de marketing international pe piata produselor cosmetice.
Florile mele
adi2003 spune:
Uff..ce m-am enervat pe RDS!!!
E a treia luna cand imi factureaza un telefon rds inexistent.
Culmea e ca l-am si platit, crezand ca sunt depasiri la telefonul RDS legat de internet.Cand ma uit pe desfasurator, vad ca din nou imi apare linia a doua de telefon care am avut-o pana in 01.11.2005.
Adica sa platesc ceva de care nu m-am folosit, asta e revoltator!
Florile mele
szivarvany spune:
Oradeni, va rog sa ma ajutati, iarasi 
Cunoasteti vreo persoana competenta si de incredere care ar putea veni la Giulia de dadaca ???
Sunt disperata, suparata si toate alea 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
din pacate nu cunost... ce s-a intamplat cu vechea dadaca?
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002