Oradea (8)
Raspunsuri - Pagina 10
Mercedes spune:
Ah era sa uit ceva foarte important pentru noi sa incep cu inceputul
Cine se pricepe la pestisorii din acvariu sa ma ajute un pic
Am luat acum 4 saptamani un acvariu mic cu toate cele necesare
Totul a fost ok pana sapatamana trecuta. Nu stiu ce s-a intamplat dar au inceput sa moara pestisorii, din 15 aprox mai sunt aprox 6. Acum intrebarea e ce se intampla cu pestii?? Au aceeasi apa de robinet lasata 24 de ore sa se decanteze, au aceeasi temperatura aceeasi mancare nu stiu unde gresim
Va intreb ca daca retin bine s-a discutat si aici ceva de acvarii asa-i?
adi2003 spune:
Mercedes, am rezolvat cu decizia colectiva de majorare a salariului minim brut, am fost ieri la Primarie si am primit un model. Nu mai e nevoie sa intrebi. Apropo, cica trebuie depusa copie dupa buletinul tuturor angajatilor pana la 28.02.2005. Statele se depun pana pe 25 a lunii.Dar de declaratia privind comisionul ce stiti? E undeva vreun program sau model de declaratie?
In legatura cu pestisorii, nu ma pricep deloc.
Daria,zici ca ciocolata ajuta? Eu am momente cand nu-mi trebuie ciochi, dar alte dati, as manca o tablita intreaga de ciocolata.
Cici, chiar nu stiu de biscuitii de care zici. Dar am sa fiu mai atenta, pe viitor.
Marius, cu ce te mai ocupi?
Florile mele
marius spune:
1.Azi mi-am luxat groaznic piciorul stang la genunchi. Am alunecat intre masini azi dimineata. Abia merg. Ce aiurea.
2. Lucrez, asta nu e o noutate.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
adi2003 spune:
Cred ca multe accidente de genul asta s-au intamplat azi, din cauza poleiului de dimineata. Eu spre ex, am traversat peste linii si in loc sa calc pe pietris, am pasit pe latura de beton dintre sinele de tramvai si era sa prind un iepure, ca m-am dus cu un picior ca pe derdelus. Noroc totusi ca mi-am mentinut echilibrul si n-am cazut.
Am facut azi niste poze la o vecinuta cretulie.
gabibarta spune:
Cici, mie nu-mi plac in general biscuitii spritati, insa colega mea a mai cumparat din astea si zice ca-s bune.
Simi, ai o vecina taaare dragalasa!
Mercedes, da, noi eram! Robert iese la 16,50 de la ore si l-am asteptat pe el.
Marius, sper ca esti mai bine!
Aveti grija cu poleiul asta ca e tare nasol!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
szivarvany spune:
Mercedes - ce unguent, pentru ce, ca io nu m-am prins. Vaccinul asta nu da reactii adverse cica, asa ca ati scapat 100%. Abia astept primavara sa iesim cu copiii in parc Valabil pentru toti oradenii !
Marius - refacere rapida. Si io era sa pic, tot printre masini in minunata dimineata de ieri
Simina - nu deschizi studio foto ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
RELY27 spune:
Buna ziua si sper ca mai primit inca o oradeanca in club.
Mercedes vroiam sa te intreb cum ai rezolvat cu pestisorii. Nu ma pricep dar exista un magazin in centru unde se vand si personalul de acolo te poate ajuta cu informatii. Magazinul este pe Independentei vizavi de Dioda, langa un magazin totul la 39.000.
Mercedes spune:
mamgiuliei- am dat un link la parintii intreba, raspund la dermatita atopica parca -in link era un comunicat din 20 ianuarie parca in care se specifica ca ,, elidelul" aplicat pe eczema poate duce la cancer de piele. te-as ruga sa l cauti ca nu am timp acum, ok?
RELY27-bine ai venit, despre pestisori ce sa spun -n am reusit sa ajung la nici un magazin desi unul este foarte aproape de noi... a mai murit inca unul de cand am scris de ceilalti-mersi oricum!
szivarvany spune:
Welcome Rely !
Mercedes - nu stiam de Elocom, noi avem Panderm si inca un unguent, ma uit io acasa.
Cu pestii: trebuie sa verifici daca au ceva pete albicioase sau sa nu ai vreun Beta care sunt razboinici rau si-i extermina pe ceilalti. Ce pestiori ai in acvariu ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
adi2003 spune:
Mercedes, nu cumva le dai prea multa mancare? Ar putea fi si asta o cauza, ca ei nu stiu sa se opreasca cand sunt satui.
Rely, bine ai venit!
Daria, pozele le fac de placere si pentru relaxare. Pacat ca profesia mea nu corespunde cu hobby-urile mele (fotografia si florile). Asa ca abia astept sa scap de la servici sa vin sa ma recreez putin.
Marius, esti mai bine azi?
Gabi, ce mai faceti?
Florile mele